Astro INDEX

INDIJSKA MAGIJA: Ljubavne bajalice koje će privući voljenu osobu- svaku želju čine realnom i ostvarivom!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U Indiji postoje konkretne bajalice koje, kako se vjeruje, svaku želju čine realnom i ostvarivom. U tajanstvene moći bajalica ni danas se u Indiji ne sumnja! Tko želi nek isproba, ili bolje rečeno tko vjeruje nek razmisli.

Magija za uljepšavanje
Aratija tog demona koji me čini ružnom ja odbacujem. Sav nedostatak ljepote otklonit moćni Varuna i Mitra. Arjamane ruke moje uljepšaj učini me sretnom. Sreća je cilj zbog kojeg je žena stvorena!

Neka sva ružnoća nestane uz pomoć duha Savitara! Sve neželjenih stvari uma, tijela i izgleda sve će nestati.

Sve mane svaki nedostatak ljepote sve je to otjerano.

Čini protiv ljubomore
Istodobno žena koja zna za ljubomoru druge žene ojačat će svoj položaj ovako:

Tu ljubomoru koju prema meni osjećaš, taj snažni osjećaj ja uništavam. Vatru ljubomore ja razgone kao što vjetar razgoni požar. Kao što je smrt sigurna, kao što su mrtvi mrtvi, tako je i tvoja mržnja mrtva! Istisnula sam ljubomoru iz tvog srca kao što se iz mjehura istisne zrak.

Magije protiv suparnika
U slučaju da se žena plaši da bi je druga mogla “istisnuti” iz muževljevog ili udvaračevog srca koriste se sljedeće čini. Vadeći biljku s uzdignutim lišćem, žena iznad nje čitati slijedeću formulu:

Ja kopam ovu biljku istinski, ovu moćnu biljku za određenu svrhu. Ova trava posjeduje moć, moć da izbaci ženu koja mi je suparnica; moć da dobijem ili zadržim muža.

O biljko sa tako uspravnim lišćem, tako lijepa, neka ovaj muškarac bude samo moj. Neka moja rivalka odleti, uporabi snagu koju imaš, kao i snagu duhova.

Veća sam od druge, važnija sam, snažnija. Proterajmo je zajedno, daleko je oterajmo, dalje od svega u nadama njenim.

Puna sam snage. Ti si, biljko isto svemoćna u ovom. Zajedno ćemo lako svladati ovu ženu!

O muškarcima! Ja sam te omađijala vrlinom ove biljke. Ništa nije jače od sile koju sam prizvala i na tebe prenijela. Tvoje misli neće nikada odlutati od mene, one će me pratiti kao što voda slijedi svoj utvrđeni tok, kao tele svoju majku.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.