Indián horoszkóp: Itt van, hogy az állatok bujkál benned

A legendás vezetője Sitting Bull mondta: „Mindannyian válik az azonos titokzatos erők, ezért adjuk állati szomszédokkal egyenlő jogokat és mi van, hogy él ebben az országban együtt.” Indián horoszkóp összeköt bennünket a szellem az állat. Ez segít felismerni az élet célját és intuitív módon oldja meg az élet kihívásaival.

SOKO 21. 3 – 19. 4. (Aries)

Soko egy bátor madár repül magas, egy magányos harcos, született vezető. Sharp világnézet által irányított események és úgy néz ki áldozatát – céljaikat. Éles szeme szimbolizálja látás, jó ötletek és érzéket. Az emberek által inspirált lelke fogja találni a módját, hogy emelkedik ki minden nehéz helyzetben. Ezért Soko jelképe a sikeres emberek. Ön egy független személy, aki értékeli a szabadságot. Ez könnyű, hogy összpontosítson a kívánt célokat, és nagyon hatékonyan megvalósítani őket. Mobil és spontán élő nagyon intenzíven. Ha szeretné, hogy megírják saját szabályait, és mindig kövesse a szíved.

20. DABAR 4 – 20. 5. (Aries)

A hód egy keményen dolgozó állatok kapcsolódik a föld és a víz. Ügyes egy építő, aki ügyesen harmonizál a stabilitás és a változékonyság. Az épület egy gát a bajba utakon, Dabar mutatja, hogy lehetséges megvalósítani az álmait. A víz szimbóluma a tudattalan vágyak, érzések és az álmok. Hiszek bennük, építmények rájuk nem lehetetlen, sőt, ha lehetővé teszik számukra, hogy minket, ügyességgel, a stabilitás és a hírszerzés, tudjuk, hogy egy csoda. Ha Dabar az állati lélek, akkor lázadó és hatékony, érzékeny és stabil, mindig hű álmaikat. Az elme, gyors és éles, sikeres az üzleti életben, hű család. Mi mindent megtesznek, hogy hozzon létre az élet álmai.

HART 21. 5 – 20. 6. (Gemini)

Kecses és aranyos szarvas állat, amely könnyen leküzdi az akadályokat ötvözi találékonyság és a sebesség. Mindig tisztában van a környezetre, készen arra, hogy elkerülje veszély vagy megtalálják az igazi forrása az élelmiszer. Ha inspirációjára Jelena, ügyesen akkor végig az élet, felhasználva a hírszerzési és találékonyság. Azáltal, hogy az egyensúlyt a föld és a libbenő megront többieket spiritualitás, dobronamernošću és szépségét. Jelen nincs egyedül állatok és te és van egy aktív családi és társadalmi kapcsolatok. Büszkeség és az igazság átjár az életed a céltudatosságot és a felelősség.

DETLIĆ 21. 6. – 21. 7. (Rák)

Minden madarat Indián horoszkóp keresek tudás. Detlićev kíváncsi csőr kopogtat sok ajtó, keresi a rejtett tudás. Ez megköveteli az intuíció, elszántsággal és kitartással. Ha harkály az állat szellemét, munkája és az élet hoz létre egy csomó zajt magára a figyelmet. A kommunikációs készség fejezzük világosan kifejezni és van egy erős akarat. Mint egy harkály, tudod, hogy megtaláljuk a lehetőséget, és a legtöbbet kihozni belőle. A vibráló energia, mobilitás, az öröm és a meghatározás segít felfedezni a rejtett értékek az élet. Bölcsesség akkor szerezte meghatározó jellegű lehet egy tábla, hogy a többi felhasználó.

Lazac 22. 7 – 21. 8. (Leo)

Lazac hihetetlenül erős és tartós halak, ismert a tájolás a cél felé, és kitartást, hogy úszik az árral szemben. Lazac könnyen felismerhetők az élet célját, intuitív, és készen áll, hogy szembenézzen a legnagyobb kihívás. Ha inspirációjára Salmon, munkájukat és erős lesz inspirációt sok. Motiválni másokat gondolataikat és az intelligencia. Te kemény visszaszorítása és mindig megtalálja kreatív módon megoldani az élet akadályait. Az önbizalom és a lelkesedés alapján a végtelen forrása a belső bölcsesség, hála a kapcsolatot a víz eszméletlen. Nem félnek, őket mindig bátran úszni.

BEAR 22. 8 – 21. 9. (Aries)

Az egyik legerősebb indián szimbólumot, szeszes Bear szabadságot jelent, védelem, erő és bátorság. Medved stabil és erős állatok, gondoskodó és védő. Ha magánál a szellem a Bear, van egy nagy szívvel. Te hogy szerény, kissé félénk, nagylelkű és rendkívül védő magatartás a család és a magánélet. Türelem Bear nagy, de lehet kiszámíthatatlan. Ha elveszíti az irányítást, akkor előfordulhat, hogy teljesen tudatában annak ereje és ijesztő benyomást kelti, hogy a levelek. A medve egy kiváló tanár betekintést és mély megértése a természet, az intuitív felismerése a megfelelő dolgokat. Ezért viseli mélyen érez hálát, őr életét, a családját és a klán.

RAVEN 22. 9 – 22. 10. (Mérleg)

Raven különleges helyet az indiai világban. A madár, hogy beszélhet volt különleges jelentősége van. Beszédes előadóművész, bájos és nyugodt, romantikus Raven elvarázsolja a történeteit. Már a magassága nyerhetnek bepillantást az élet egy másik nézőpontból. Raven tudta, hogy túl az illúziót spoljašenjeg behatolni a titkok. Ő volt hordozó üzeneteket a rejtett világot, és tanította a történeteket. Ha inspirációjára The Raven, nagyon ügyes, képes a feltételezés, és az igazság felismeréséhez. Ez a gyógyulás esélyét, mert segíthet másoknak, hogy csökkenti a titkos és tisztítására, az igazság megismerésére.

Snake 23. 10 – 22. 11. (Scorpio)

Snake egy ősi állat, jelen vannak számos mitológiák, sajnos, a mi kulturális kör társított negatív tulajdonságok. Az indiánok, a kígyó szellemi vezetője. A legnagyobb indiai sámánok és táltosok voltak jegyében született a Kígyó. Nagy belső erő és a kapcsolat az ősi energiákat ad Serpent regeneráló igazítás ellenkezőleg, intuitív felismerés igazság. Ha áthatja a szellem, és te titokzatos, érzékeny, intuitív és nagyon intenzív jellegű. A kapcsolatot a tudattalan, intuitív, akkor kezelni a nehéz helyzeteket, de mindig erős akaratú és bízik a saját céljait. Erős a mély értelme, nyugodt és titokzatos vonzó.

OWL 23. 11 – 21. 12. (nyilas)

Bagoly látni a sötétben, éjszaka vadászik, különösen széles látómezőt. Indiánok jelentette bölcsesség, a gondviselés és a titkos tudás. Bagoly bejelenti a változások időben, akkor azt a képességét ómen, hogy mi volt, hogy jön. Spirit Owls bennetek hangsúlyozzák a véleményét. Akkor akut és ösztönösen felismerik fejlesztéseket. Ön vágy a tapasztalatokat, amelyek mélyebb megértése az élet és cérna őket a mélybe, az élet bölcsessége. Maga nyugtalan és kíváncsi. Az érdekek igen sokfélék, fáradhatatlanul üldözi egész életen át. A bölcsesség használat hozzá kell igazítani a folyamatos változás, hogy hordozza az élet lelkesedéssel, hogy soha nem szárad ki. Nagy Ön tanár, művész, egy sima szónok.

GOOSE december 22-január 19 (Bak)

Ahogy a vándormadarak liba kiemelkedő navigátor. Goose tökéletesen irányítani a kiválasztott sorrendben, és készen áll érdemes munka annak megvalósítását. Önbizalom és bátorságot látható bármilyen helyzetben. A madár az, hogy repül egy nyáj, hihetetlenül hű minden tagja, teljes mértékben támogatja. Emberek inspirációjára a libák Maguknak a belső hajtóerő, amely azt okozza, hogy eredményeket. Nem kell versenyezni másokkal, de mindig licitálás maguk ellen. Rendkívül hűséges hozzád, te egy csapatjátékos, fontos a család. Az az igény, hogy bővítse a szempontból mindig tartalmazni fogja a közelben.

20. VIDRA 1 – 18. 2. (Aries)

Otter él a két világ, a víz és a föld. Ugyanakkor, mivel nem tartozik bárhol és mindenhol tartozik. Ez a gyors, megfoghatatlan és leleményes állatok ügyesen kihasználja mind a világ érdekében a túlélést. A vidra a földön módon stabil, de megint csak más módon feladatok megoldásában az élet. A víz elem ad nekik az intuíció és a gyors reagálási képesség a mély betekintést. Ha Vidra az állati lélek, kíváncsi és szellemes, játékos, és készen áll, hogy megszegi a szabályokat. Barátságos és örülünk kedvenc a társadalomban. A másik emlékeztet minket, hogy az élet egy játék az állandó változás, ahol a szabályok vannak, hogy megszegjük őket.

WOLF 19. 2 – 20. 3. (Hal)

Indiánok nagyon tisztelt a farkas, mint egy állat odaadó csomag, nagy erőt és kitartást. A farkas egy intelligens, mély megértése a természet és a ciklus. Ezért felmerül a bizalmát az életerő. Emberek inspirációjára Wolf felruházva a mély hit, amelyek tavasszal az együttérzés és a nagylelkűség. A farkasfalka állatokat, mert kifejező. Felhasználás testbeszéd, tapintás, látás, összetett hangok. Ha a lélek által kifejezett Vuk, könnyen kifejezni érzéseiket. Mivel sok a kreatív iparágak, az írás, a tánc és a színjátszás. Mély érzékeny és gyengéd, de ugyanakkor hevesen védte a világot, és a szeretteiket.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét