IM nem lényeges mennyiségi helyett a minőségi: Két állatöv jel, hogy egyszerűen nem lehet VERNA

Csal akkor előbb vagy utóbb! E két állatöv jel egy partner egyszerűen nem elég!

Számukra elengedhetetlen a minőség, de a mennyiség! Nem számít, mennyire keményen is próbálkozunk, hogy kapsz egy kapcsolat monoton, hogy a szexuális élet olyan izgalmas – akkor mindig keres valamit, ami biztosítja számukra a nagyobb elégedettség, ha lehetséges.

Ezért azt tanácsoljuk az időjárás! Győződjön meg róla, amikor kezdődik a kapcsolatot a férfiakkal Nyilas vagy Skorpió, és itt miért:

PONTOZÓ

Nyilas szereti, hogy a választás a sok ember, aki hívhat bármikor! Főként kemény kötődik egy partner. Lövészek eszményíthetik szeretet, és ezért mindig keresi a tökéletes kapcsolat. Ahhoz, hogy megtalálja azt, rohanás kapcsolata kapcsolat, akkor is, ha vannak elfoglalva. Hajlamosak egyszerre fenntartani a többszörös kapcsolatokat.

Jellemző rájuk, hogy: vagy a nő többször is, vagy marad agglegény. A kapcsolatok nagyon hitetlen, hanem amikor a házasságot? Talán én is hű, ha azok lehetővé teszik miután néhány flörtöl.

SKORPIÓ

Hölgyeim, ha úgy érezte, szimpátia a férfi Skorpió, de elsöprő flörtöl ébredt gyanú a kapcsolat lehet megtéveszteni, figyelj arra, amit az ösztön azt mondja – Escape időben!

Skorpió megy egyik végletből a másikba – vagy lesz túl sok partnert vagy lesz teljesen magától felszívódik. Kalandos lélek, és az ember ebben a jel célja, hogy megpróbálja a különböző kapcsolatok és gazdagítsa tapasztalatait. És, ha nem akarjuk, hogy csak „újabb”, nem igaz? Ezért ne hagyja, hogy a „bukása” a „romantika”.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét