Ikrek-Jóslás, jósda havi horoszkóp 2020 decemberére (Astronet-ezo)

Szerelem: Megbánja partnerét a gondatlan kiadások miatt, és ez komoly szakadást okozhat közted. Egyikük sem áll készen a nyílt beszélgetésre, és mindenki úgy gondolja, hogy igaza van, ami hosszú távú problémákat okozhat a kapcsolatokban. Ez nem az első alkalom, hogy ez történt, és ez már szokássá válik, amely nézeteltéréseket és néha erőszakos reakciókat vált ki közted. Úgy tűnik, hogy ebben az időszakban hiányoznak a jó napok. Úgy érzi, hogy ebben az időszakban olyan események zajlanak, amelyek elrontják a kapcsolatokat a partner területén. Néhány nézeteltérés önmagában nem szűnik meg, és a jövőd komolyan megrázhat, ha nem érzed magad, különösen december utolsó hetében zajló néhány veszekedés után.

Munka: bölcsen használja a munkát. Kommunikációs leszel és tele leszel energiával, tehát az ötletek az ujjodból származnak. Különösen igaz ez a december 10. utáni időszakra. Néhány kisebb célt el lehet érni, és elégedett leszel és készen állsz magasabb célok elérésére. Ennek a jelnek néhány képviselője, különösen az első évtizedben, nem lesz képes ellenállni Nyilas társ provokatív előadásának. Ezúttal lesz kísérletezési akarata.

Egészség: Enyhe hormonális rendellenességek és lehetséges fogászati ​​problémák. Az egészségügy kritikus időszakai december 12. és 17. között vannak.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét