Így Horoszkóp reagálnak hűtlenség: Egyszer asztro megjelölés nem akar a hibás!

Míg Libra világít oly módon, hogy kellemetlen helyzetbe hozni mindenki előtt és mindenhol, Bak csendben szenvednek.

Kos

Kos őszinteség és a hűség a legfontosabb. Aki megsérti a két alapvető értékek, számíthat komoly következményekkel járhat. Kos hívja anyád, a főnök, vagy a szociális hálózatok, amit tett.

bika

Ha fáj Taurus, meg akarnak bántani. Ők akarják, hogy szenvedjen. Hosszú lesz emlékszik, mit tettél. Mit fognak csinálni, ha úgy találják, a probléma nem fordul elő azonnal. Külseje kerül elő egy ideig.

Ikrek

Minden, amit érdemes menedéket tartományon kívül Gemini. Ha a fogyasztók megtévesztésére, elpusztítani mindent szeretsz. Szó szerint. Annyi lesz ideges, hogy nem tudják, mit csinálnak, és ez a kitörő düh tart egy ideig.

Rák

Ha úgy érzi, rossz, mert csaltál Rák, jól – akkor rosszabbul. Nem várják betörés düh és dobott dolgokat Gemini. Ők nyomkodjuk bűntudat a lehető legrosszabb módon. Ne lepődj meg, ha azt mondja az anyja, hogy mit tett, és hogy mennyit csalódtam benned.

Oroszlán

Ha becsapni Leo, számíthat rá, hogy ő most már minden irányítást a kezében. Természetesen, ha úgy dönt, hogy megbocsátok. Meg kell benyújtani a számlát minden mozdulatát, mert már nem hisz. Ha azt szeretnénk, hogy visszanyerje a bizalmat kell bizonyítania egy ideig.

Szűz

Eleinte szabad összekeverni, és egy ideig talán úgy gondolja, hogy ez az oka ennek. De amikor rájön, hogy mi történt címkézés tetszik összesen kretén iverovatno veszel valamit, hogy ő szereti.

Mérleg

A helyreállítás után a kezdeti sokk, Mérleg fogja találni minden lehetséges módon, hogy nyilvánosan megalázzák. Én nagyon élvezem.

Skorpió

Ne légy bolond. Skorpió lesz az első, hogy cselekedni, mintha ez egyáltalán nem érinti. De csak azért, mert mi még mindig megbontják, hogy használja a mérgét.

Nyilas

Amikor tudomást szerez a csalást, ez az. Nyilas nem fog kommunikálni veled, soha. Ha él együtt, majd dobja a dolgokat az utcán, és a család vagy a barátok mondják, hogy mit akar. Számára ez a történet egy v r e k n.

Bak

Mi a baj veletek, ez az. Bak nem engedi, hogy bármilyen jogi életében. Továbbra is élni nélküled, csendben szenvednek, és soha többé nem fog beszélni.

Vízöntő

Egy kicsit őrült, ha rájön, hogy mit tettél, de ha egyszer megtelepszik egyszerűen elsétálni ezt a kapcsolatot.

hal

Sírni fogok nap és csoda, hogy mi történt. De akkor kapcsolja be gyász harag, így ne lepődj meg, ha szúrja a gumiabroncs, vagy valami. Amikor izdovolji így jobb, mintha semmi sem történt volna, és folytassa az életét. Egyedül, természetesen.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét