Ideális az egymásnak: Két állatöv jel, ami annyira vonzotta, hogy meg END EGYÜTT

Bizonyos Horoszkóp, hogy vonzza az első pillantásra, de a kettő között valóban létezik egy mágneses vonzás és az erotika, amely jelen van a levegőben. És minden amit észre.

Ez a kombináció a Scorpio – Taurus.

Ha Bika és a Skorpió kezdődik viszonya, kapcsolatuk nagyon intenzív, és a szenvedély, és a kémia toilko erős, hogy ők láthatók és a hétköznapi megfigyelő. Ezek az ellenkezője jelei az állatöv, ami számukra egy speciális, összetett kapcsolat. Együtt tudnak elérni az egységet, de csak akkor, ha valamelyik fél nem egyensúlyba erejét és gyengeségeit.

Az szexepil halálos. Bika és a Skorpió sok közös, hanem azért, mert a karakterek olyan erős, gyakran úszik között szenvedélyes szerelem és a szenvedélyes nézeteltérés.

Bika és a Skorpió mély motívumok és vágyak, és annak ellenére, hogy a két ellentétes, nem lehet őket elválasztani egymástól. Skorpió hajlamos kihívás, és szereti a Taurus, aki nem könnyen kap.

Taurus sokkal több önző és összpontosított magukat, de egy kapcsolatban fontos helyet ő lakott fizikailag kapcsolatok és törekvés, hogy elérje az érzelmi biztonságot. Következésképpen Scorpio áradó fellebbezést, és hogy szerelmes vár egy csomó szenvedély teljes mértékben megfelelnek az igényeinek Taurus.

A probléma csak akkor következhet be, ha mindegyikük bigott fogta karaktert. Míg Taurus ára az őszinteség és nyitottság, Skorpió szeret titokzatos.

Ahhoz, hogy sikeresek közötti kapcsolat a két karakter? Az erőteljes kapcsolatokat is elérheti a legmagasabb szintet, amikor rájön, hogy a Skorpió Bika vele akar lenni, hogy hosszú távon, a Skorpió megfékezni titokzatos jellegűek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét