Horoszkóp szeptember – szeptember 2020

RAM (21. április 03-20)

Munka

Az az időszak kezdődik az összefüggésben a Mars északi csomópont és közvetlenül utána az napfogyatkozás, ami arra utal, hogy vársz nagy, alapvető változások, mind a személyes és üzleti terv. Ez a szempont soha nem jó jel, mert azt jelzi, hogy a bonyolult események, akadályok és problémák, amelyek uralják a harcot. A helyzet tovább súlyosbítja retrográd Merkúr szeptember 6-ig, és az esetleges kisebb vagy nagyobb műszaki probléma vagy félreértés kommunikáló munkatársait. Ugyanakkor, a Vénusz, a negyedik mezőben augusztus 26-ig, jelezve, hogy az az időszak elején jobban érintett személyes és családi problémák, vagy szétválás vagyon. Miután szeptember 6-án, mikor és a vonalzó Mars beköltözik a Virgin, a lehetséges változások az üzleti környezet. Ugyanakkor, a Jupiter, a hetedik mező jelzi kollégái hajlandó segítséget, kemény intézkedések és bonyolult feladat. Akárhogy is, légy türelmes, és elkerülni a hosszú távú intézkedéseket.

Szeretet

Legyen Jupiter területén, a partnerség, a jele, a nagy események az érzelmi szinten, és új lehetőségeket komoly kapcsolatot. Jelenlegi tér Vénusz a negyedik mezőben, azaz augusztus 26-ig, majd átkelés a Vénusz az oroszlán fordul sextile, jelezve, hogy a feszültséget a kapcsolatot a partner nyugtat és kezdődik az időszakban, amikor az érzelmek és kapcsolatok hozzuk egyensúlyt. Ez sextile legkedveltebb szabad képviselői a jel, vagy azok, akik úgy döntöttek, hogy véget vessen a kapcsolatnak, mert segít nekik könnyebben, mint máskor „séta” az új romantikus rendszert. Keressen egy személy, mint afinineta, ugyanazzal SITEM értékek és szabadon kényeztesse nyári szenvedélyek és az új érzelmek. Az együttállás Vénusz és a North Node szeptember 15 jelöli egyfajta fordulópont mindazoknak, akik a küszöbön kapcsolat, mert akkor a körülmények változása és az informális kapcsolatok, vagy megszakítás, vagy pedig egy stabil kapcsolat.

Egészség

Lehetséges, légzési zavarok, allergiás reakciók és gyomorpanaszok. Készítsen több egészségével, figyelni a táplálkozásra.

BIK (21. május 04-21)

Munka

Augusztus 26, a Vénusz a Rákban, négyzet Jupiter, ami azt jelenti, hogy sok ígéret, de kevés valósult meg. Tovább ront a helyzeten, a Merkúr retrográd, de mindannyian egyetértenek abban nem biztonságos és irreális. Legyen óvatos, amikor tervez új üzleti és rugalmas szempontjából határidők, a változások lehetőségét második hetében szeptember. Ezen időpont után Vénusz belép az oroszlán, hogy egy sextile hogy Jupiter, így valószínűleg megkönnyebbülést munka, pozitív változásokat, jobb együttműködés az üzleti partnerekkel és a megegyezés a korábbi problémák. Mivel az augusztus végén, akkor számíthat arra, hogy javítsák a tárgyi és pénzügyi helyzet, új lehetőségeket profit, valamint kapcsolatos problémák megoldásában ingatlan és tulajdon. Emellett a sextile hogy Jupiter, augusztus 2, a Vénusz és a Szaturnusz hordozók hármas aspektusa, és hogyan ezek a bolygók a nyolcadik területen lehetséges beáramló pénzt más emberek, az ügyfelek és a szponzorok. Kerülje a hitelek.

Szeretet

Időszak kezdődik összefüggésben uralkodók hetedik területeken a Mars a North Node, kiemelve a mély vágy a változás, hogy lesz reálisabb, ha Ön és az uralkodó bolygó, a Vénusz, közelebb az észak-csomópont. A teljes időszak alatt a két szempont között áramló keresek okai vagy ellen, a jelenlegi helyzetet. A érzelmi szinten lesz különösen zaniljvivi nap körül augusztus 26., amikor a Vénusz megváltoztatja jellegét és válik láva. Aztán jön a felszínre, az erős felülvizsgálatának szükségességét a kapcsolatok partner miatt homlokegyenest eltérő véleményét a jövőben a kapcsolatot. A változás iránti vágy lesz a legkifejezettebb szeptember 5. Minden tag aláírja, hogy a kapcsolat vagy házasság el kell fogadnia ezt az időszakot, mint egy ellenőrzés időpontjában a szeretet és a közös érdekek meghatározása. Elérhető várhatóan számos érdekes ülésein. Venus átkelés Leo hoz egy teljesen más ember a környezetében, és új álmok.

Egészség

Jupiter a hatodik doboz figyelmeztet az esetleges gyulladás és fertőzés a belső szervek, különösen urológiai. A veszélyeztetett nők reproduktív szervek, és akit az emberek prosztata- és vastagbélrák.

Gemini (22. június 05-21)

Munka

Mercury, az uralkodó a retrográd szeptember 6-ig, és a megjelölések Virgo és Leo, és a negyedik és harmadik mezőben. Ezért előre kidolgozzák az esetleges félreértések és a rossz megértés a legközelebbi környezet és gyakorlat türelem. Amellett, hogy a feszült viszony a családban, bonyolítja a helyzetet, és a munka, mert ragaszkodnak bizonyos dolgokat, akinek idő telt el. Törekedjen arra, hogy ennek ellenére folyamatosan jó együttműködés a kollégákkal, hanem „a srácok, hogy egy mák egy szál”. A következő időszakban minden, akik tettek ajánlatokat, avagy a pénz, majd ellenőrzés, különösen az első napokban az időszak, míg a Vénusz még egy másik területen. Relief jön összekötő Vénusz egy barátságos jele Leo, augusztus 26-i, valamint a szempont sextile a Jupiter. Ez a konstelláció képviseli valamilyen formában jogi védelmet szimbolizálja, hogy a Jupiter, így számíthat a „pihenés” az üzleti kapcsolatok, illetve előnyben felettesei, ha hibázik a munka.

Szeretet

Saturn régóta honos a hetedik házban, és tovább növeli a feszültséget az Ön és partnere, de ne lepődj meg, ha ezt az időszakot jelöli a különböző romantikus félreértések. Szempontok súlyos és tartós, de miután féléves retrográd Szaturnusz augusztus 25-változások iránya, így tehát sok dolog kapcsolódik a kommunikáció szimbolikus valóra, és könnyebb. Ahelyett, hogy a szokásos viták, vagy még gyakrabban kizárt kommunikáció a jövőben a dolgok felmelegedés. Különösen azért, mert ugyanabban az időben az viszont a Szaturnusz, a Vénusz belép benne hatszögletű jele Leo, míg néhány régi nehézkes kapcsolatok élénkítése a viszonylag kedvező módon, attól függően, hogy a listákon, természetesen. Ha egyedül vagy, akkor lehetséges, hogy nem lesz ebben az időben, hogy megfeleljen egy kedves, új ember, aki sikeres lesz akkor izgatott, és talán meghódítani.

Egészség

Has, a belek és az emésztőrendszer fenyegeti, nem csak ebben a hónapban, de hosszabb, míg a Mars a Szűzben. A szebbik nem kell vigyázni a hormonok, különösen a pajzsmirigy.

Rák (22. 6 -22. 7)

Munka

Merkúr retrográd a harmadik mező jelzi a megértés hiánya, a környezet. Akár csapatban dolgozni, vagy önállóan, nyilvánvaló, hogy nem érti, vagy nem akarja, hogy jobb kapcsolatot alakítsunk ki munkatársait. Az augusztus végén, az átmenet a Merkúr retrográd a második mezőben, a problémás kapcsolatok bővülnek, és a pénzügyi szférában. Mivel látszólag érdekes ajánlatot, de az utamba állni, hogy a Merkúr vagy nem teszi lehetővé a felületek rendelkezések, illetve a dolgok ellentétes egyetértett. Az az időszak, azonnal megkezdődik az újhold után, minden különös figyelmet kell fordítani a személyes elégedettséget. De, mint a kapcsolódó szempontokat ua munka meglehetősen zavaros, a legfontosabb az, hogy a hűvös és a meglévő üzleti kapcsolatok nem veszélyeztetik szeszélyes viselkedése és a kísérletek. A bolygók a második mezőben, az első Mars, majd a Vénusz, jelezve a megnövekedett költségek, amelyek zavarják a pénzügyi stabilitást. Legyen óvatos a pénzt.

Szeretet

Az uralkodó a hetedik területen, a Szaturnusz bolygó augusztus 25-én megváltoztatta a mozgás irányát, majd egy hosszú retrográd normalizálódik járása. Ez idő alatt, a Vénusz az első mezőben, és jelzi, hogy szükség van a csere az érzelmek. Belépve az oroszlán, augusztus 26-án a bolygó a szeretet jön egy harmonikus területén, és lassan közeledik szempont hármas Saturn kijavítja a rossz és instabil kapcsolatok az előző időszakhoz képest. Ütközések elkerülése érdekében a partner, hogy mentse az értékes energia és a lelki egyensúly, mert a vonatkozásai instabilitás átmeneti. Viták néha hozza kellemetlen érzés a kapcsolatot kedvesével igényel speciális türelem és a tolerancia. Ingyenes tagok jel lesz a lehetőséget, hogy megtapasztalják egy felejthetetlen ügy. Élvezze a varázslatos nyári románc, anélkül, hogy túlzott elvárásokat.

Egészség

Szaturnusz a hatodik mező jelzi az esetleges problémák a belső szerveket. A máj, az epehólyag és a hasnyálmirigy a gyenge pontokat. Ellenőrizze vérvizsgálat.

LAV (23. augusztus 07-22)

Munka

Túl sok bolygó az első mező ebben az időszakban teremt nagy zavart az üzleti terv és blokkolja a normális tevékenység, különösen abban az időszakban, amikor a Mars származik uralom a nap. Ezzel párhuzamosan a Mars távolodik, hiszen augusztus 26-án a Vénusz bolygó belép a megjelölés és a tartózkodó együtt Mars és szeptember 5. között, így további feszültségeket a „forró” helyzetet. Még ha a temperamentum döntően nem kolerikus, és az ego hangsúlyozta, ahogy van, a bolygók azt „zabiberile” élet. Ilyen körülmények között a viselkedésed, hogy az ellenőrzés, és akkor elviselhetetlen a maguk és az emberek együtt dolgoznak. Győződjön meg róla, hogy befejezte növekvő felelősség abban az időszakban, amíg az a hónap végén, ne hagyja, hogy bizonyos versenyeken vagy lassítják a megvalósítása kitűzött célok, mert a Merkúr retrográd vissza a jele lehet, hogy egy nagy anyagi károkat. Különösen legyen óvatos szeptember közepén. Vigyázz a stroke húztál a pályafutás.

Szeretet

Túl önző és hogy csak a jó oldalát minden helyzetben, akár érzelmi. Mars az első mező és a Vénusz a tizenkettedik, ösztönözte a tendencia, hogy kalandok és titkos, hogy kap a reflektorfényben. Majd augusztus 26-án, az átmenet a Vénusz az oroszlán és az ő közös helyiség Mars az első mezőben lesz csúcspontja az érzelmi kapcsolatokat. Relief következik csak a Marsról belépő Szűz jegyében és a Merkúr pedig szeptember 5-ig. Akkor lesz képes nyugodtan néz vissza, és látni a kár mértékére és a problémákat, hogy kövesse folyamán a viharos események indított sok változás a bolygón. Ebben az időszakban a legjobb elmúlik tag aláírja kalandos és azok, amelyek jellegüknél fogva nem hajlamosak a stabilitást. Mások lesz visszatartani szenvedélyek, és várjon néhány harmonikus szempontokat.

Egészség

Vigyázz a légzőszervek, megvédje magát idején vírusfertőzések és allergiás reakciók bizonyos élelmiszerek vagy bizonyos készítményeket szed. Megjegyzés a nyomást.

Szűz (23. szeptember 08-22)

Munka

A rossz kommunikáció és a félreértések társult negatív hatást gyakorol az üzleti értékelések és magatartás, amely hozzájárul a retrográd mozgás Merkúr, amely eltarthat akár 5 szeptemberben. Az egész időszak alatt a magatartás lesz a legnagyobb hatással a szokatlan planetáris „tömeg” a Leo, a tizenkét területen, amely azzal a hatással gyakran ellentmondásos és kiszámíthatatlan események. Hogy segítsen leküzdeni ezt Krizan időszakban, ügyelve miatt Merkúr retrográd, akkor több alapvető értékelésével kapcsolatos események és óvatos, míg tárgyal új kötelezettségvállalásokat és határidőket. Ez különösen érvényes arra az időszakra, amikor Mercury lemegy a tizenkettedik területén, akár miközben retrográd úton volt, amikor megfordult, és újra visszatér a Virgin, szeptember 10. Kedvező hír a pénzügyek előidézett Jupiter egy másik területen, akkor nyilvánul meg a pillanatot, amikor a Vénusz belép az oroszlán augusztus 26-án, és elkezdte alkotnak sextile szempont a bolygó a szerencse és bőség.

Szeretet

Érzelmi dilemmák bemutatott Jupiter, az uralkodó a hetedik mezők a tér Venus, augusztus 26. haladja sextile. Mindkét szempont dinamikus és mutatják a különböző típusú változásokat. A megfelelő értékelése, amit Merkúr retrográd hoz, mert ő egy mester, hogy iluzuju, mindkét szempontból a Vénusz és a Jupiter is a legjobbat hozza ki. Minden válság lehet egyúttal lehetőséget biztosít a pozitív változást. Nem kell felerősíti a kapcsolatot a partner, azt mutatják, több megértést és öröm lesz kölcsönös. Ha szabad, sok Surah vannak előtted, hanem azért, mert a természet a vonalzó és a retrográd mozgás, nem rohan bele nagy döntéseket, legyen az idő elmúlik elbocsátás.

Egészség

Vigyázz a túlsúly, ne ess túlzásba az evés az édességet. Ügyeljen arra, hogy a jeleket a tested küld, ne hanyagolja a rendszeres szűrővizsgálatok.

LIBRA (23. október 09-22)

Munka

Jupiter az első mezőben, és a Vénusz, a vonalzó, hogy augusztus 26-tartózkodik a tizedik doboz, jelezve a gondja munkája és az új fejlesztések pályafutását. Bár a Vénusz és a Jupiter a téren, az előnyöket kapcsolatos munka nem befolyásolja, éppen ellenkezőleg. Azonban nem hagyja, hogy a munka foglal több, mint szükséges. Ismerje meg, hogy hangsúlyozzák az egyértelmű vonal és a megfelelő ellátás különböző kellemetlenségeket, amelyek potenciálisan káros az üzleti és a társadalmi státusz, és hozza őket retrográd Merkúr a tizenkettedik területen. Mivel az időszak retrográd mozgás Mercury jól összpontosított múltbeli eseményekre, így használja a tapasztalat, és nem esik áldozatul a provokáció. Kísérletek lehet alkalmazni csak bizonyos helyzetekben, amelyek nem haladják meg a tudás és gyakorlati tapasztalat, és nem veszélyeztetheti a megszerzett pozícióját. Egy fontos időszak az Ön számára, hogy maradjon Venus tizenegy területen, és annak pozitív szempont a Jupiter az első mezőt.

Szeretet

Összefogás Vénusz bolygó a szeretet Leo, és az ő marad az azonos előjelű Mars, az uralkodó a hetedik területeken, annak a jele, a legnagyobb feszültségek az érzelmi kapcsolatok ebben az időszakban. Augusztus 26. szeptember 5 szerelmi érdeklődés lesz az előtérben. A probléma az, hogy sok ebben az időszakban alapján alapján a részleges és túlzottan erős benyomást, hogy nem kell a céljuk, nevezetesen a képeken kezdeni intézkedés rendkívül szubjektív. Ezért korlátozzák a szenvedélyek, és nem reagálnak az első labdát. Ha szabad, akkor úgy fogja érezni, egy erős vágy, hogy végre megtalálja a lelki társ, és olyan közös „fészek”. De a valóság az, úgy tűnik, eltér az Ön igényeinek és az álmok. Jelenleg egy jó időszak megindítása új, komoly kapcsolatot, ezért inkább használja az ideje, hogy élvezze a barátaik társaságában, és új emberekkel találkozni. De a megfelelő személy keresni szeptember 5-ig.

Egészség

Lehetséges olyan légúti fertőzések, valamint a megerősítés a krónikus problémák. Erősítik az immunrendszert, vigyázz az étel, nem iscrpljujte hivatkoznak továbbá a megelőzés.

Skorpió (23. november 10-22)

Munka

Mars és az új hold a karrier terén, együtt a Vénusz, amelyhez hamarosan csatlakozik, akkor jelölje be ezt az időszakot, mint nagyon fontos megoldására üzleti dilemmák és problémák. De a dolgokat érdekes gondoskodott arról, hogy a Merkúr retrográd véget annak is a karrier területén. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen kusza bolygók sugallja sok gondot, hogy az üzleti terv a következő időszakban, talán a rossz döntéseket, elbocsátás, a félreértések és hasonlók. Ahhoz, hogy mindez könnyebb legyőzni, meg kell találni egy hatékonyabb működési módja. Ugyanakkor, nem minden attól függ, hogy javítsa az üzleti pozícióját, szem előtt tartva, hogy akkor azért, mert a Merkúr retrográd, az eredmények az eljegyzési meg kell várni. A helyzet stabilizálódott csak szeptember 15. óta, amikor akkor tisztább képet arról, hogy mit kell tenni. Saturn terén pénzt, miután több hónapos mozgó normális ütemben és jelezte kezdetét hasznosítás néhány év után a pénzügyi válság.

Szeretet

Azzal, hogy csatlakozott a Vénusz, a tizedik területén kiszabott helyzeteket, amelyek a definíció problematikus, mert az érzelmek és a munka nem fér össze. Felhívjuk figyelmét, hogy az ilyen kapcsolatok nem veszélyeztetik a jelenlegi helyzetet, és ne hozza abba a helyzetbe, hogy vesztes mindkét területen. Legyen Vénusz és a Mars ugyanabban a jegyben nagovaštava viharos események és kísértések az érzelmi szinten. Ebben az időszakban, a legváratlanabb. Néhányan egy felejthetetlen nyári románc, mások indul egy komoly kapcsolatot. Azok, akik házasok kihívásokkal néz majd szembe toleranciával kapcsolatos és kölcsönösen megértést. Ha szabad, akkor fogadja el az ember udvarlás, és válaszoljon az ajánlatot. De mivel a helyzet meglehetősen viharos, nem várható, hogy minden rendben van, ahogy elképzeltem.

Egészség

Lehetséges gyulladás az epehólyag, isiász, ízületi problémák, és a torok fertőzések. Növelje a vitaminok, friss termékek és több szünetet.

Scorer (23. 11 – 21. 12)

Munka

Olyan érzése van, hogy az emberek az üzleti vagy privát környezetben is zavarja az életedben, és döntéseket. Terhelt más emberek igényeit és követelményeit, de nem jön egy kis fordítson a vámok és a problémákat. Kommunikációs problémák és a megértés hiánya, a környezet, és további hangsúlyt. Szerencsére hosszú torzítja retrográd Szaturnusz a jel, de már augusztus 25-én lesz a helyzet kezd változás a jobb, ha ez a „nehéz” bolygó fonalat közvetlenül a szélütés. De ne gondoljuk, hogy a problémák eltűnnek egyik napról a másikra. A második povlovini időszakban lehet jelentős változásokat az üzleti tervben. Mindez összefügg a szimbolizmus a Jupiter, az uralkodó a jel a Mérlegben és augusztus 26-ig épül káros szempont, hogy a Vénusz. Használja fel tudását, a bölcsesség és türelem, hogy elérjék a szakmai célokat.

Szeretet

Mivel a retrográd mozgás az uralkodó a hetedik mezők, Mercury, akkor lehetséges, hogy néhány régi, megoldatlan érzelmi problémák újra előtérbe. A helyzetet tovább súlyosbíthatja miatt rossz aspektusa Venus, az egyetemes significator érzelmi hozzáállás, amely augusztus 26-án, épít egy négyzet Jupiter, a vonalzó. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolatot a partner inkább „villamosított”, és hogy kevés az esély, a harmónia. Ezen időpont után, a dolgok változnak jelentősen, mert a Vénusz, a belépő a láva építi sekstiln kapcsolatot Jupiter és úgy tűnik, hogy összehangolja és bevezeti a szokásos ritmusban. Ha szabad, előttünk egy új szerelem. Vonz az új érzelmi kapcsolatok, de ne legyen hiszékeny, és nem hiszem, túl puha beszélt az embereket.

Egészség

Problémák a köhögés, torok, serkenti a vírus, amely több aggodalmait. Nagyobb figyelmet fordítanak a megelőzésre, erősítik az immunrendszert.

Bak (december 22-január 20.)

Munka

Szaturnusz, az uralkodó az ő tizenkét területen, kiemeli a bizonytalanság tekintettel az új intézkedéseket. Kétségei vannak-e vagy sem, hogy tegyenek újabb lépést, és mikor kell csinálni. De mivel az említett bolygó augusztus 25 fordulat és közvetlen stroke, a dolgok maguk indul álló helyzetből, így lesz az új körülményekhez, és döntést legsürgetőbb problémákat, és az eredmény szempontjából elkötelezettség minden rendezetlen helyzetben. Jupiter a karrier terén pont a fontos események kapcsolódnak a személyek külföldről nagy rendszerek, valamint néhány új lehetőségeket jobb elhelyezése a munkát. Természetesen a helyzet stabilizálódik azonnal, de lépésről lépésre. Pozitív fejlemények elején egy kicsit lassú retrográd Merkúr, de csak átmenetileg. Mi a pénzügyi helyzetet illeti, elővigyázatosság szükséges, így tervet jól egyes befektetési és a költségek csökkentése. A közelmúlt eseményei, az üzleti és pénzügyi területen megnyitja a lehetőséget az együttműködés új formáinak, illetve a további szakmai fejlődés.

Szeretet

Venus egy kicsit a hetedik házban, és ad egy másik, talán az utolsó, esélye a tartós és minőségi kapcsolatot. Miután augusztus 26 belép az oroszlán és a nyolcadik területen, de nem lesz túl erős befolyása az érzelmek. Addig próbálja, hogy vizsgálja felül mindent, ami zavar téged egy kapcsolatban, és hozzon létre egy új módja a kommunikáció, hogy elkerüljék ismét válságban van. Fiatal és ingyenes tagok aláírására vár más, de fontos fejlesztések szempontjából az érzelmek, a kapcsolatok és az általános hozzáállás. Egyes tagjai egy karakter akinek szülés horoszkópok ezen a ponton, megváltozik az állapota, vagy elkezd csinálni, hogy később is nagyon bonyolult. Légy óvatos.

Egészség

Hosszú ideig, a vonalzó tartózkodik a tizenkettedik területen, és kiemeli a krónikus egészségügyi problémák. Vigyázni kell, mert a sérülések az ízületek az alsó végtagok, különösen a térd és a lábszár.

Vízöntő (21. 1 – 19. 2)

Munka

Mars az uralkodó a karrier terén, ez a hetedik házban, ami kedvezőtlen a pont a tranzakciót. Valaki gondosan ellenőrizni a munkát, és arra vár, hogy hibázik. Legyen óvatos, ne ütközzenek kollégákkal. Hogy segítsen leküzdeni ezt az időszakot viselkednek visszafogottan kommunikációs munkatársaival és ügyelve arra, hogy a magatartása nem irritálja a másikat, még akkor is, ha igazad van. Nagy ingadozások a bolygó a következő időszakban a hetedik ház jele üzleti instabilitás. A stratégia munkagépek legyen ellenére retrográd Merkúr alapján egyértelműen meghatározott, állandó attitűdöket. Arra törekszik, hogy javítsa pozícióját az üzleti környezet. Az idő fogja megmutatni, hogy van egy jobb üzleti megoldásokat, valamint hatékony végrehajtásának tervét a közös érdekek. A kérdés a gazdálkodó szervezet és a bizalom bizonyos munkatársait, szükséges, hogy alaposan gondolja a különböző érdekeket, hogy csatlakozni egy közös munka. Ne hagyd, hogy zavarja valami mellékversenyek, irányítsa a figyelmet a kiemelt célkitűzések.

Szeretet

Mars a hetedik ház jele teljes instabilitás érzelmi kapcsolatok és nézeteltérések néhány fontos kérdésre. Csak amikor szempont jön a felforraljuk együtt az észak-Node a Vénusz belép az oroszlán, a hetedik dobozt és lassan nyugodt a helyzet, és kapcsolja be az előnyt. A bizonytalan időszak addig tart, amíg a Vénusz és a Mars tartózkodik azonos jelek, honnan augusztus 26 – szeptember 5. Ezt követően lesz egy stabilizálása kapcsolatok, így lesz a szerelmi élete újra, hogy harmonikus és teljes a boldogság és az öröm. Közben Mercury a végén augusztus visszatért Lava és hozza kétségek néhány fontos kérdést, így nem rohan a döntést. Ha egyedülálló, akkor élvezni fogja az új kapcsolatok és a nyári kalandok. Mindenesetre, a mező a szerelem ígér sok pozitív fejlemények és a sok szenvedély utazás.

Egészség

Lehetséges problémák táplálkozás, valamint hajlamos súlygyarapodás. Stellium a nyolcadik mező azt jelzi, hogy szükség van méregtelenítő.

FISH (20. 2 – 20. 3)

Munka

A retrográd Szaturnusz a tizedik területén igazi fordulópontot augusztus 25-én, ami meghaladja a közvetlen löket, és lehetővé teszi, hogy bizonyos dolgokat, hogy abbahagyta hat hónapja lassan mozgó újra. Másrészt, helyezze a vonalzót Jupiter a Mérleg jegyében arra figyelmeztet, hogy különbség még mindig jelölje meg az üzleti életben. Ez azt jelenti, hogy meg kell befektetni sok erőfeszítést és energiát, hogy felszámolja a jelenlegi problémákat. Fontos, hogy jól tájékozott és felkészült különböző változatai szakmai előadások, mert Mercury retrográd a hetedik házban, azt mutatja, hogy nem látja az üzleti partnerek, mint szeretné. Ön képes a jó megfigyelések, valamint a készségek gyors alkalmazkodást az új feltételek is jutalmazták. Azzal, hogy csatlakozott a Vénusz a jele Leo, Saturn kapja támogatását Trigon, míg ugyanabban az időben Jupiter épít pozitívuma szextett, a komplikációkat az üzleti tervben kezdik kezelni a kívánt módon. Az időszak végén fogadja majd elégedett és boldog. A pénz jön szeptember közepén.

Szeretet

Merkúr retrográd területén partnerség jele a nagy változások, amelyeket már tart, és továbbra is szeptember 5-ig. Ha egy kapcsolat vagy házasság, a bizonytalanság időszaka, hanem a váratlan eseményekre. A kapcsolat a múlt megújul rendkívül furcsa körülmények között, vagy egyszerűen csak az a személy, összefonódik a mozgás, feladatait, a munka vagy az élet általában. Minden úgy történik, váratlanul, hanem megáll. Akárhogy is, ne várjunk túl sokat, mert a kapcsolat hengerelt, akkor valószínűleg átalakult valami egyre korábban. Ha szabad elfogadni bármit is kínált, de tartani a megfelelő egyensúlyt az ízét. Kérjük, kövesse a partner igényeit és érzéseit, nem menti szeretetet és figyelmet. Készüljön fel a szeretet, mint te soha nem tapasztalt.

Egészség

Vegye figyelembe az alsó része a gerinc, valamint a vesék és a urológiai szervek. Nő tagjai a jel meg kell figyelni, hogy a nemi szerveket.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét