Horoszkóp Segít, hogy a WIN: Küldj neki egy SMS-t, amely nem lesz képes ellenállni!

Olvassa ezt a mondatot a lány nem akar hallani a legédesebb pillanatokat.

Mindenki tapasztalatok szeretik a maguk módján, és mindenki szereti a különböző kis dolgokat, és az ezt igazoló osćanja. Azonban asztrológusok tudták profil szerelem mondatokat és megkülönböztetni, hogy megmondja, majd a résztvevők, akik közül Horoszkóp. Függetlenül attól, hogy suttogta a fülébe, vagy vele egy SMS küldésével munka közben, mondatokat, mint ezek, hogy úgy nem tud ellenállni.

Ölelés és csók nagyon fontosak, valamint csecsebecsék és különböző ajándékokat, de ezek a dolgok, hogy végigpásztázza a lábáról!

RAM – „Te vagy a bizonyíték arra, hogy meg tudom csinálni mindent, amit elképzelni.”

Tagjai ennek a jele nagyon meghatározó, és gyakran elfelejti, hogy nyugi, és figyelni, hogy a részleteket körül. Ezek többnyire optimista, és ezért sok példaképek. Nem fog várni, amíg nem üt a bokor körül, és ezért hozza le a lábát közvetlen mondatokat, mint ezek. Bizonyítsuk be, hogy neki, hogy az árak, de akkor ismét közelebb magad.

BIK – „Minden alkalommal, azt hiszem, emlékszel még száz dolog, hogy szeretem benned.”

Női, akik született a Bika jegyében rendkívül romantikus, és ezért keres partnereket, akik nem félnek megmondani, hogyan érzik magukat. Tisztán és hangosan azt, amit érzel, és mutasd meg neki, hogy te egy hűséges és nagyon boldog, hogy maga mellett. Ez lesz az, amíg adsz neki, hogy szereted.

Twins – „Azt, hogy az élet izgalmas alkotások, szeretnék létrehozni emlékek veled.”

Az ikrek nagyon ekstroventan jele, és gerjeszti az ötlet a szeretet. Azt is nagyon finom, és ezért az lenne a legjobb nekik a legédesebb módon lehetséges, akkor azt mondják, amit érzel irántuk. Amikor tagjai ennek a jele, hogy valaki, mint tudni, hogyan lesz ideges a környéken. Ezért fontos, hogy őszinte legyek velük, hogy ne essen pánikba gondolkodás, hogy törődnek velük.

Rák – „Azt akarom, hogy az, aki teszi a rossz jó napok, és a jó még jobb.”

Szinte alig van nagyobb EMOtionals hölgyek, akik született az időszak június 21-július 22. Nagyon fontos számukra, hogy tudok nyitni, és őszintén beszélni veled. Néha a rák is nagyon bizonytalan és önmagukban és Sauvez. Saosećajte az érzelmeit, és így a nő a rák tudja, hogy ott lesz neki, nem számít, mi történik – erősíteni fogja a kapcsolatot.

LAV – „Csak akkor vagyok veled úgy érzem, mint én.”

Lionesses szeretnék időt tölteni szerette az embereket, sőt életük sokkal kellemesebb, ha körül a család és a barátok. Még ha ez nem veled, oroszlán szereti tudni, hogy állandóan rágondolok. Tele van a bizalom, és nagyon kiadós, és az azt jelenti, hogy az ő szerelme is nagyon fontos. Az utat a szíve keresztül őszinte elismerése a tény, hogy jól érzi magát mellette.

Device – „A szív ugyanolyan jók, mint az elme.”

Eszköz keményen dolgoznak, és nagyon büszke rá. Lehetnek praktikus és nagyon elemző, de elég éles egyetlen magának. Mondd meg neki, hogy a szíve ugyanolyan szép és fontos, mint az elme, és ez fog pihenni, és bizonyítani, hogy a hely, akkor biztonságban vannak, és szerette.

MÉRLEG – „Te csak szeretni, ahogy annak lennie kell.”

Tagjai ennek a jele hisznek a békében, és néha úgy akarja, hogy boldog körülötte elfelejteni a saját boldogságát. Ezek szelíd lények így, mint elhelyezni magam szeretett és szeretteit. Mérlegek lehet annyira durva magad, ezért fontos, hogy emlékeztesse őket, hogy mit ér, és hogy mennyit jelent. Mondd Libra, hogy tökéletes úgy, ahogy van, és a tiéd lesz.

Scorpio – „Te, hogy engem akar élni, olyan szenvedélyesen, mint te.”

Skorpió szenvedélyes mindent csinálnak, és ez teszi őket nagy szerelmesek. Nagyon bátor és ritkán adja fel semmit. Azonban előfordulhat, hogy kissé titokzatos és nehezen nyílt, de akkor azért, mert a szíve csak kinyit ezeket a szavakat.

Meccsen – „Minden új nap veled jobb, mint az előző.”

Mind a tagok ezt a jel kell hallani valami őszinte és optimista. Imádják, ha melléjük valakit, aki izgatott a jövőben, és szívesen nézem. Lehet nyugtalan, és ezért kell valaki, aki szeretné, ha a jövőben, és nagy szeretettel azonnal megkezdődik. Légy őszinte legyek, ez nagyon sokat jelent nekik.

Bak – „mamis rám mosolyog, még ha te nem vagy ott.”

Jarčić ambiciózus és nagyon ár ambíció egy partner. Ezek nagyon beteg, és soha nem rohan túl gyorsan kapcsolatban, amíg nem tudja, mit akar, de azt is, amit az emberek akarnak „a másik oldalon”. Tagjai ennek a jele néha pesszimista, ezért fontos, hogy elmondja neki, hogy gondolok rá, amikor nem vagytok együtt. Ez felderül a nap. Amikor a legjobb átadni csecsebecsékkel, ami neki mondani, hogy mennyire törődnek vele.

AQUARIUS – “Usrećuješ a lelkemet.”

Csak annyit szeretnék, hogy Aquarius szeretteit az elfogadás. Ezek nem mindig könnyen nyitható ellen néhány, de ha úgy érzi, értékelik, vagy ha észreveszi, hogy láthatjuk az élet szemét, akkor megmondja, hogy minden titkukat. Aquarius bölcsek és nagyon eredeti, de a történet a lélek (nem a szív) akkor jelent sokkal több. Titokban azt akarja, hogy megértsék, hogy annak egyediségét annak legfontosabb eszköz.

FISH – „Ha nem most, hogy nézd a jó oldalát, ülök veled a sötét oldalra, amíg készen.”

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét