Horoszkóp: Női született jellel minden ember akar magának

Ő vágyik a partnerség, ez az örök vágy, a szíve, de ha szereted, akkor teljesen szeretem.

Ez – Mérleg!

Mérleg a kívánt helyet. Azt kell szabadságot, hogy ki is ő adott időben. Ő soha nem fogja elmondani rögtön valami fontos, inkább megvárja, amíg egy igazi spektrum azt sem, hogy a hang igaz szívét.

Még akkor is lehet, hogy küldjön egy levelet. Mivel az intenzitás érzéseit nagy, akkor válhat igazi feladat. Ő szereti mondani. Imádja a mágikus rendelkeznek, ahogy lehet szabadítani.

Tehát, ha szereted Libra, megérteni, hogy a szavak fontosak, ezek az ecsetvonások szíve. Ez nem hazudik, és nem dicsekvés, ez nem jó benne. A szavak sohasem szabad üresen. Megveti beteljesületlen ígéretek.

Ő művész, de hogy képes legyen túlélni a világban, meg kell találnia a közegben. Kellett tárgyak, hangok, illatok és textúrák, hogy rezonál azok a városok, legbelül, hogy azt mondja: „Igen. Ez az, most már minden rendben. ”

Ha tetszik Libra, ismernie kell ezt: Azt kell neki art, ahogy szükség van a levegőben – anélkül, hogy ez nem lesz, ki ő. Azt kéri a csend. Libra szeretni fog a tested. Ő fogja gyűlölni a tested is. De van, hogy szeretik. Meg kell nézni a szemébe, és mosolyogva.

Kifelé a haját az arcából, így jobban szemügyre. Meg kell érintenie minden négyzetcentiméterét a bőre, mintha ez lenne az első alkalom, hogy valaha is érintse. Ő vágyik az öleléséből, és elhervadnak nélküle. Szüksége romantika. Azt kell megcsókolja. Ez habverővel el látni a világot, és szüksége van egy kényelmes otthon, ahol vissza fognak térni.

Ő fogja sírni. Sok. Ő lesz sírni, és akkor nem tudom, mi a baj. Nem fogják mondani, hogy mi a baj, nem az elején, mert lehet, hogy nem is tudom. Eljön majd az idő, amikor egyszerűen meg kell tapasztalat szomorúság, amikor meg kell érezni a fájdalmat az élet, akkor is, ha mindkettő nem értem.

Bármi is az, ő úgy fogja érezni, hogy tovább. A tömeg a félelmeit, kíváncsiságát, hogy mindezt egy ember, a felelősség, a gyűlölet és az erőszak és az igazságtalanság, a szépség és a könnyedség és a lélegzet, minden. Ez egy elrettentő, de ez feltűnő.

Tehát ez lesz a tér és idő, hogy vizsgálja meg, és nincs semmi szebb, mint amikor mérlegek éli meg a világot. Ő úgy látja, varázslat, ahol mások nem látják. Azt kell, hogy hiszek a mágiában. Vallási. Ha tetszik Libra, akkor meg kell ünnepelni; van, hogy megünnepeljük az életét, minden és semmi. Ha tetszik Libra, akkor inkább a lényege a szeretet.

Van egy kényes egyensúlyt – az állandó háború között érzés és vadsága ellen az érzés, lágyság és törékenységét. Az örök próbálkozás, hogy megtalálja az egyensúlyt lehetetlen.

Ennek kiegyenlítésére tudta magát, akkor kérem mindenki körül. Ez ad otthont a második és a helyzet javítására nem lehet megkezdeni a nag róla; de ha szereted Libra, meg kell látni feláldozni, nem számít, mennyire romboló, hogyan szereti.

A szíve vérzik, és így találja meg a helyét a világban, hogy lehet barátságtalan. Mérleg, hogy ösztönözni kell IS vigyáz magára. Ez soha nem fog irányulni, hogy az igényeit, így meg kell tanulni a készség.

Meg kell tanulni, hogy rátette szüksége mások előtt igényeit nem ugyanaz, mint az önzés, mert megveti az önzés. Magányosság fél. Ő akkor gyakran kell bontani.

Azt fogja érezni, magányos és szomorú szerelmes sok mindent, de soha nem lesz az, aki törni teljesen.

Ha azt szeretnénk, hogy elfog a szíve Libra, akkor legyen örökre. Mérlegek nem predanijih partnerek pažljivijih nem angažovanijih.

Soha nem szabad biztosra venni, mert bezárja a szívét, amikor úgy érezte kellemetlen, de akkor azt kockáztatja, hogy soha nem találjuk meg az utat. A szíve tudja a titkot mindent. Megvédeni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét