Horoszkóp kiderül: Tanulj, amit a feleségem megcsal partner!

Ő szeret a világon a legjobban, és tudod, hogy soha nem bántana. De tegyük fel, hogy a forgatókönyv más, és hogy találja magát hasonló helyzetben – itt az a fajta nő, ami történt.

Kos

Ha a szexuális élet egyre kevésbé rutinszerű valószínű, hogy lesz becsapni. Azt, azzal, ami több eltávolítani, mint a érzelem. A férfiak ebben a jegyben kalandos és nem szereti a nőket, mielőtt azt hiszik magukat, de nekik. Ebben az esetben győződjön meg róla, hogy már kért egy második.

bika

Ez a jel szerelmek hogy biztonságban érezze magát, és ha a társa nem ad azonnali keresnek egy másik. Az ő megjelenése vagy temperamentum nem lesz olyan fontos, hogyan, mit érez a lány mellé – mint a szex Istennek őrült.

Ikrek

Azt akarja, hogy megpróbál mindent, így ha hegeszteni Twin – ez lehet bármelyik nővel. Ő nem olyan típusú, szereti a nők. Igen, a férfiak ebben a jegyben nőcsábász.

Rák

Ez a jel lesz nehéz eldönteni, hogy megcsal, de ha nem így lesz az egyik, hogy lesz vállán sírni. Rák gyakran nem csalás fizikailag, hanem érzelmileg.

Oroszlán

Nagyon jó, hogy különbséget, mi a szeretet, és mi az a szex. Tehát, ha csal, igyekeznek az egyik, hogy rendben van azzal a ténnyel, hogy több szexuális kapcsolat oldalán. Gyakran szeret látogasson prostituáltak és azt hiszi, hogy teljesen normális.

Szűz

Alapvetően a soros monogám és tart egy csomó, hogy megtévessze. Ha ez megtörténik, akkor lesz egy nő, aki fogja emelni az egóját, és érezze magát értékelik. Lehet, hogy nem a legszebb a világon, de hogy vonzó és mindenekelőtt – tökéletes, mi lesz a megcsalt feleség a leginkább fájt.

Mérleg

Ő szereti megmutatni másoknak, milyen fantasztikus és becsapni azzal, aki olyan, mint ő – egy szórakoztató és elbűvölő.

Skorpió

Bár Skorpió nagyon szexuális, valamint a szigorú monogám. Az egyetlen probléma az lehet, ha a partner nem a szex, mint ő. Általában Skorpió férfi nem fog csalni, de megszűnik. Ha a csalás, ez általában csak a szex.

Nyilas

Beletelik egy csomó időt, hogy Nyilas kötődik egy személy. Ez az, amiért szeret változás partnerek és spontán belép a kapcsolatokat. Ha becsapni, ez lesz, mert ez egy fogás a megfelelő pillanatban, egy nő a kaland és szórakozás szellemében, mint ő.

De neki, vagy vele, hogy semmit sem jelent.

Bak

Az összes jelek, Bak az utolsó, hogy becsapják. Azonban, ha egy partner becsapni őt, akkor nagyon valószínű, hogy bosszút fog állni. És az asszonyt, hogy a teljes ellentéte – buta és nevetséges nélkül betétkönyv.

Vízöntő

Az ember ebben a megjelölés nem birtokos és partner megadja neked a szabadságot a kapcsolatot. De, mint Bak – ha csal, akkor nagyon valószínű, hogy ő fogja csinálni. Imádja a különleges és szokatlan nő, így lesz ez, és válaszd ki – az egyik, hogy kiemelkedik a tömegből.

hal

Ez a karakter nem akar becsapni, de ha úgy érzi, hogy a partner nem elégedett vele – megy az egyik, hogy úgy érzi, kívánatos. Általában ez egy nő a művészeti világban – táncos vagy színésznő – akinek életét töltötte, de megint odafigyelés őt, és megmutatom neki, mennyit akar.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét