Horoszkóp kiderül: Mit Isten mondani minden jel, amikor azt létrehozzák

Reggel volt, amikor Isten előtt állt tizenkét gyerek és mindegyikük vetettek magot az emberi élet. Egyenként engedelmesen beszélt ellene, és megkapta a nagy ajándék …

KOS
Először ad ez a mag annak érdekében, hogy az a megtiszteltetés, hogy mielőtt az összes nőstény. Minden mag kell vetni, a kezében meg kell szorozni legalább egy millió. De akkor nem lesz ideje, hogy pillantást minden mag növekszik, mert nőni fog több növényt, hogyan tervezik. Te leszel az első, hogy az én ötletem átjutni az emberek fejében. Az Ön feladata az lesz, hogy táplálja a gondolat, hogy még a kihallgatás, de hogy az emberek tudatában létem. Életed lesz akció, akció és akció csak. Mert a dedikált dolgozott, hogy a fogva önbecsülését.

És Kos csendben visszatért a helyére.

BIKA
Annak érdekében, hogy a hatalom, hogy az, hogy hozzon létre a magokat a kérdésben. Megbízása akkor egy nagy munka, amely előírja rendkívül türelem, mert van, hogy befejezze, amit elkezdett, vagy ha a mag megy a pontszámot. Amíg meg befejezni a feladatot, akkor a kihallgatás vagy támaszkodnak mások. Ezért adok neked hatalmat, és bölcsen.

És Taurus csendben visszatért a helyére.

IKREK
Adsz megválaszolatlan kérdések kérni őket, hogy megosszák másokkal, és mindent megérteni, ami körülveszi őket. Nem is tudja, hogy az emberek miért beszélnek, vagy hallgatni, de hogy a keresés a választ talál az én ajándékom a tudás.

És ikrek visszatértek a helyükre.

RÁK
Hozzárendelése, hogy az emberek instruct érzéseit. Hála az én ötletem, te velük és provokálni nevetés és könnyek felismerni, hogy minden látnak, és úgy gondolja, fakad belülről, a lélek mélységeibe. Adok a családot annak teljesítése még mindig inkább a zoom.

És a rák távozott csendben a város.

OROSZLÁN
Az Ön feladata az lesz, hogy az egész világot veszélybe rámutatva létem teljes pompájában. Azonban meg kell, hogy legyen óvatos, nem túl büszke és soha nem felejti el, hogy én vagyok az egyetlen, aki a világot teremtette, és mindent, ami benne, nem te. Ha elfelejtette ezt, az emberek gyűlölöm. A munka, amit bízott a szórakozás és vidám, de azzal a feltétellel, hogy csak csinálni. Ezért adok becsület.

És Leo ment a helyére.

Szűz
Fogok bízni, hogy megvizsgálja, mi az emberiség készül, amit teremtett. Meg kell, hogy minden ember felügyeli, hogy mit kell csinálni, és emlékezteti őket a hibákat. Ezért mit fog tenni, hogy adjak a gondolatok tisztasága.

És a Szűz visszament.

MÉRLEG
Az Ön feladata az lesz, hogy szolgálja, hogy segítse az embereket néztem, és legyenek tekintettel a többi. Ezáltal megtanulják, hogy kell együttműködni együtt, hanem, hogy fontolja meg, hogy mit csinálnak, hatással lehet a többi. Elfogadom, és amennyiben ez a széthúzás, és cserébe én is tisztelegni szeretet.

És Libra elméne város.

SKORPIÓ
Lesz egy nagyon nehéz feladat. Tudni fogod, hogy mások mit gondolnak, akkor képes lesz arra, hogy behatoljanak a fejükben, de én nem hagyom, hogy beszélni, hogy mit tanultak. Lesz sok esetben, amikor ez fájni fog, amit lát, és minden fájdalom ellenem fordul, és akkor felejtsük el, hogy ez nem nekem, hanem a perverz képeznek az ötleteimet, ami fájdalmat okoz. Ekkor megjelenik egy csomó hogyan viselkednek az emberek, mint az állatok, és akkor én küzdeni, hogy az állatok a te és el fog veszni, de mikor végül újra a pályán, és kap vissza hozzám adok e magasztos célját.

És Scorpio vissza a helyére.

PONTOZÓ
Kérem, hogy tanítani az embereket, hogy nevetni, hogy ne lett keserű, mert nem értik az én ötletem. Hála nevetés podarićeš őket remény, és a remény arra ösztönzi őket, hogy visszanyerjék a tekintetét felém fordult. Uticaćeš sok életet, ha csak egy pillanatra is, de akkor tudni fogja a kellemetlen, hogy létezik a minden emberi lényben. Ezért adok végtelen jólét, hogy képes lesz elterjedt mindenhol és könnyű érintés minden sarkon, ahol kuporgott sötétségben.

És Nyilas indulnak vissza.

BAK
A feladat nem lesz egyszerű, mert akkor meg kell az embereket, hogy a munka. Gyakran viszi a súlya, a világ a vállukon, mert a felelősség terhét tartalmazza a testvérek, hogy én helyezték a kezét.

És Bak csendesen visszatért a városba.

VÍZÖNTŐ
Nektek adom a koncepció a jövő, hogy az emberek rájöttek, hogy kevés lehetőségük az életben. Úgy fogja érezni a fájdalmat a magány, mert nem hagyja, hogy personalizuješ szerelmem. De mivel az emberek te csapágy veszi, hogy vannak új lehetőségek, hogy Ön szabadon, így továbbra is segítse a emberiség, ahol a segítségére szükség van.

És a Vízöntő vissza a helyére.

HAL
Nektek adom az egyik legnehezebb feladat az összes közül. Skupljaćeš minden szomorúság a világ, és akkor lesz nekem. A könnyek végül enyém. Köszönhetően ezek a könnyek, akkor elnyeli a hatása az emberi félreértés az ötleteimet, de szimpatizálnak velük, és azokat is megpróbálja megérteni. Mert van a legnehezebb feladat, és megadja a legnagyobb ajándék – akkor egyetlen gyermeke akkor tizenkét aki megért engem. Ez az ajándék a megértés, adok neked, mert azt jelenti, ha éppen próbál terjedni az emberek között, ha nem akar hallgatni.

És a halak csendben távozott.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét