Horoszkóp kiderül, hogy hogyan, hogy beleszeret veled: Itt mi a rossz a karakter

Saznjate mi mozgatja az állatöv jel, és mit nem lehet, amely ellenáll

Kos
Egy férfi Kos indít szex. Ő egy sportoló, szereti a kihívást, és mindig szeret versenyezni mindent. Úgy lesz, hogy egy igazi tűzijáték az ágyban, de az akarat és egyformán robbanékony veszekedések. Kos akar egy jó megjelenésű és magabiztos nő, és a legjobb fog tenni a hölgyek Nyilas vagy az oroszlán. És hölgyeim Ikrek és a Vízöntő is kap érdekelt, míg mérlegek bosszantó, és a hölgyek a Bak és a Rák őrült. A legjobb barátok, nem feltétlenül szerelem, gyakorolhatja a Taurus és a Halak.

bika
A férfi a Bika jegyében romantikus, praktikus, nagy szerelmese, az élelmiszerek és kissé pazarló. Szereti a hölgyek gyönyörű görbék, akik élvezik az élelmiszer és a főzés. Az ideális partner Taurus a hölgy a Rák vagy Halak. Stacker és egy hölgy Bak, míg a Skorpió hevesen vonzani és igazi kihívás számára. Ikrek és Mérleg egy nagyszerű kombinációja, de csak az ágyban. A hölgy Nyilas nem tudja elérni a mélyebb kapcsolat, bár azt akarja egy hölgy a Bika jegyében túl makacs érte.

Ikrek
Man Gemini beszédes, monitor mód, szeret könyveket, és mindig körülvéve barátok. Ezek általában karcsú, mindig tele kérdésekre, és két aktív és különböző személyiségek, ők ii nekem azt mondja, Bizanac hely maga akar beszédes nő, vékony és elegáns. Szerelem általában talál egy hölgy a Kos jele vagy Leo, és nincs kapcsolat a lövő nem rossz. A Can beleszeret és a Vízöntő és a Mérleg és a Skorpió a szökését, valamint a tagok a karakter.

Rák
Rák érzékeny, gondoskodó és legnagyobb szenvedélye van a család és az élelmiszer. Szereti a hölgyek görbék, a lelki társ található a hölgyek a Halak, Rák és a Skorpió. Majd kap feleségével együtt a Taurus és a Gemini és oroszlánok általában eléri csak egy barátságos egyetértés. Asszonyok Nyilas rémálom az érzelmi rák, és hasonlóan kell alkalmazni a Vízöntő és a Mérleg.

Oroszlán
Leo merész, magabiztos, nagyvonalú, jó, kreatív és imádja a gyerekek. A magam részéről azt akarja, egy erős nő, aki erős, mint ő. Savrešen vegyület lesz a hölgyek a Kos, Nyilas és Leo. Azt is érdekelt Ikrek és Mérleg, a hölgyek Bak és Bika unalmas. Fish nem érti, míg Račice élvezi, de velük, és gyakran veszekedés a vér és a kés.

Szűz
A férfi a Szűz jegyében félénk, de pontos, megszállottja az egészsége és megszállottan rendezett. Mivel a nők kérik, hogy vigyázzon rá, és magam, és hogy egészséges legyen. Szép egyetért skorpiók és a rák. Hal intrika, míg a Bak és Bika lehet építeni egy baráti kapcsolat. Asszonyok a Nyilas és Kos túl tüzes neki.

Mérleg
A férfi Mérleg romantikus, hangulatos, nyugodt és mindig a hangulat társas. Úgy néz ki, a megfelelő hölgy, hogy tiszteletben tartja az etikett és a köpeny maga a stílus. Az igazi szeretet általában található Gemini, Nyilas és oroszlánok, míg a Szűz és a Skorpió általában is csak egy barát. Női Bak neki is tekintélyelvű, míg a halak és rákok túl érzelmes.

Skorpió
Man Scorpio sugároz szexepil, és az ideális nő számára az egyik, hogy az alkatrészek, hogy az energiáját, és aki szeret kísérletezni az ágyban. A legjobb esély a szeretet hal, rák, valamint a megküzdési és Szűz és a Bak. Bulls őt, és magával ragad, és irritálja, de gyakran veszekedés, hanem azért, mert a szex jó. A Vízöntő és Ikrek nem tud kapcsolatot, mert túl beszédes.

Nyilas
Nyilas egy igazi kalandor, bölcs, és azt akarja, hogy megőrizze szabadságát. Keresek egy nőt kalandor, de kell, hogy legyen intelligens és segítsenek neki valami újat tanulni. Odamegy legjobb szerelmes a Lions és a Rams, de nem is rossz vegyület Mérleg és a Vízöntő. Asszonyok Gemini neki érdekes, amíg nem megy túl messzire a történetet, amíg nem tudja létrehozni a kapcsolatot a Ráktérítő, Szűz és a Bika.

Bak
Man Bak mérvadó, hanem egy nagy szerelmese. Azt akarja, intelligens, csábító nő, aki megmutatja neki a kellő tiszteletet. Mi a hölgy sikeresebb, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy a Bak letép neki, mert azt akarja, egy partner, aki versenyezhet vele mindent, és akivel lehet építeni egy stabil életet. Női alkalmas Bak: A nők szerint a Nyilas, hanem Vízöntő, Bak lehet csak egy barát. A jótékonysági lesz Bak együtt Bika és a Szűz, egy olyan vegyület, Halak és Skorpió a nagy sikert aratott. Račice Bak egyszerre lenyűgöz és meghiúsítja. A Rams, Ikrek, Mérleg és a Bak Lions nem tudja elérni semmilyen mélyebb kapcsolat.

Vízöntő
A férfi Vízöntő logikus, de különc és lázadó. Azt akarja, egy intelligens, hűséges nő, aki lenne a szeretője és barátja. Vegyület férfi Vízöntő nők Bak vagy hal okozhatja elsősorban mély barátság, a szerelem, vagy csak ritkán. A legjobb szerelem hit a férfi Vízöntő nő volt Gemini vagy Libra, és a Kos és a Nyilas. Aquarius Lavice mind meghiúsítja és magával ragadó az az igény, hogy mindig a figyelem középpontjában. A Skorpió és a Vízöntő Račice nem tudja elérni semmilyen mélyebb kapcsolat.

hal
A férfi a Halak érzékeny, romantikus és fantáziadús, és a képzelet egy nő, aki gyengéd és megértő. A tökéletes partner a férfi hal kíméletes Rák, Skorpió, vagy az érzéki és Bulls. A tüzes oroszlán megijeszti, és üldözőbe szelíd ember hal, míg a hölgy Gemini szórakoztatás, de nem lesz képes elérni a mélyebb kapcsolatot. Női Bak túlságosan tekintélyelvű neki, míg a Vízöntő és kosok csak egy barát.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét