Horoszkóp kiderül, amikor azt mondja, a híres egy „IGEN”

Sok pár évekig kapcsolódó, mielőtt úgy döntenek, hogy feleségül, míg van egy kisebbség, amely elegendő, és csak néhány hónap, hogy tudják, hogy megtalálja a lelki társát.

Mindegy, hogy elkerüljék a meglepetés, amikor kitaláljuk, mi a híres kérdést: „Akarod leélni az életemet?”, Olvasni, ha ez megtörténhet.

Kos

Unstoppable és impulzív Aries nő nem akar semmit terv előre. Mindig keres kalandot, ez a nő klasszikus esküvői engedheti meg magának egy felejthetetlen élmény. Mivel ez előre tapasztalat, hogy felébrednek egy reggel és értékes egyetértenek abban, hogy ma van a nap.

bika

Érzéki, mégis megalapozott Bulls férjhez valószínűleg tovább csökken, és az ideális időpontja az őszi napéjegyenlőség. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kihasználják az erőt és a természet szépségét, amely szintén egy mély értelmét. Őszi környezet megadja nekik, és jó fotók, mert nagyon fontos, hiszen vannak kifejezve vizuális típus és kreatív.

Ikrek

Az az érdekes a természet mindig akar valamit más, de tudván, – nem kap a szokásos felhívás. Úgy próbáljuk mindent titokban, amennyire csak lehetséges, hogy a hatás a meglepetés. Lehet kap értesítést a lefoglalt időpontban vagy az utolsó napon nem tudja, hol az esküvő lesz. Vagy mit fog viselni. Számukra ideális Halloween mert ebben az időpontban lehet csatlakozni több saját oldalán – és a kreativitás, és a vágy, hogy meglepetés és izgalom. Ne lepődj meg, ha nem kell maszkolni.

Rák

Mert ez a jel egy ideális évvel esküvő a tengerparton a legközelebbi családtagok és a barátok. Nem tűri felületes ismerősök és fontos helyzetekben akarnak körül csak kedvenc emberek. Imádják a nyugodt légkör, így számíthat tiszta élvezet.

Oroszlán

Szereti a csillogást, romantikus gyertyák, lenyűgöző szolgáltatások előadások. Számukra az ideális idő egy esküvő újév. Sok tűzijáték, szórófejek és ezzel a szolgáltatással és a számolás. Az ideális az lenne, hogy férjhez éjfélkor annak érdekében, hogy egy nagy történet. De egyikük várnak, és meglepetés, mert szeretik, hogy hatni mások. Több, mint bármit, amit akarnak kezelni magukat magukat és másokat a jó idő.

Szűz

Nincs hiba precíziós eszköz. Esküvője lesz gondosan tervezett az utolsó részletig, és nem marad le semmiről, nem is étel nem jó, de nem szerelem. A legtöbb lány lesz, mint népszerűtlen hónappal az esküvő, mint januárban vagy márciusban, mert akkor minden olcsóbb.

Mérleg

Kifinomult és elegáns mérlegek mindig naprakész események, és az ideális idő az esküvő júniusban vagy júliusban, mint ahogy vannak új évben találat. Az esküvő várni az utolsó újdonságait design, a zene és persze a menyasszonyi ruha a legújabb trendeket.

Skorpió

Azt szeretném megmutatni, hogy van, de velük számíthat pazar esküvő, ahol nem marad le semmiről. Valami a stílus Gatsby pártok vágynak azok a különleges napon. Megalomániás esküvő Scorpio ideális június mert akkor Zig esküvői szezon.

Nyilas

Ez az okos nők, akik mind a válasz, nincs meghatározott időpontban, vagy az évszakban, hogy ő a legalkalmasabb a házasságra. Egy bizonyos ponton úgy fogja érezni, ösztönösen, amikor a legjobb időt, majd állítsa be a dátumot.

Bak

Bak nő tudja, hogy ő úgy érzi, bizonytalan, amikor a stressz a csúcspontját de lesz ideális, hogy ellenőrizze, hogy a vendégek, amikor a legkényelmesebb, mivel ez stresirala időpontja körül, ami nem illeszkedik az összes, különösen a szűk család. Az lenne a legjobb szervezni velük a nagy összejövetel vacsorára, majd együtt elérik az ideális időpont.

Vízöntő

Vízöntő nő vad természet és lehetetlen, hogy megfékezze a klasszikus szabványoknak. Ő lesz a legtöbb ruha tavaszi esküvőt, mert akkor az összes légies, romantikus és álmodozó. Tudtak rávenni, hogy tetszik a levendula és kék, mint a gerinc esküvői úszó virágok cseresznye a levegőben.

hal

A legromantikusabb állatövi kell lennie valami igazán különleges lenne emlékezetes. Esküvői alatt telihold lenne a saját stílusát. Az esküvő a szabadban, a csillagok alatt, és telihold bő égő lámpák és gyertyák kielégítésére romantikus jellegű. Plusz egy csomó pezsgőt.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét