Horoszkóp kiderül, amikor a leghőbb SIGN IN BED, és mikor „egy hazai győzelem” csaló

Ismerje meg, mi minden állatöv jel az ágyban, és hajlamos arra, hogy csalás.

Amikor navatreniji jelentkezzen az ágyban? Ha azt „ász” megtéveszteni? Mindez megtalálható köszönhetően a csillagok.

KOS

Nagyon furcsa állatöv jel ebben a kérdésben. Beletelik egy kicsit magával, különösen az ágyban, mert nagyon fontos. Tudja, hogyan kell elcsábítani egy nőt, hanem hagy nyomot kötés. De amikor szerelembe esik, annak a különös és szembetűnő módon ő is hű és hogy bármikor partner mutatja, hogy mennyire érdekel.

Ő szeret futni és játszani, hogy dominálnak. A féltékenység lehet menni a szélsőséges, másrészt nagyon koncentrál a szabadságukat. Ez nem megy egymással, hanem arról, hogy nem gondol. Spontán, vidám és közvetlen beszédében. Ilyen az intim pillanatokat. Kövesse nyomon a meghajtókat, és szeretkeznek különböző helyeken: az irodában, a nyilvános helyeken, a folyosón, a liftben. A szex nazasit és ha tetszik, megragad egy kos. Szenvedélye, impulzív és telhetetlen szerető. Ez kiváló fizikai állapotban van, és a szex vele minden alkalommal más és sokkal érdekesebb. Gyorsan reagál, így nem áll készen néhány előjáték. Imádja most. Ő nagyon jól tudja szétválasztani a szerelem szex. Ha nem vagy szerelmes, hogy nem értek egy másik kiegészítő sporttevékenység.

BIKA

Ezek óriási önbizalmat és hogy a teljesítményük. Dostojanstvni nagyon tiszteletben társa. Legtöbbjük játszanak a tisztességes játék. Mivel szerelmesek gyengéd, és és ugyanakkor szenvedélyes. Szeretik a kényelmet és a tökéletes hangulatot. A szex élvezni és nem invazív. Lehet hosszú ideig kell várni a nő szereti, hogy azt teljes egészében. Nagyon érzéki és tudom trükköt nők, mert megbolondul. Soha ne add fel a nő, aki felkeltette az érdeklődését, és húzta. Ő nem lassan, türelemmel és egy jó taktika. Lassan kap a bőre alá. Rendkívül rugalmas, és úgy érzi a szükségletek és vágyak partnerük. Sex vele megnyugtató.

Ami a pozíciókat, mert ez egy klasszikus legjobb és legokosabb választás. Természetesen kész további változatokat ha óhajtja, a másik félnek. Imád csók és amely ide-oda puszi. Élvezi szex azonos és jó ételek és italok. A legjobb szerető, amikor pootpunosti elkötelezettek egy nő, amikor a szeret. Az orgazmus nem jön hamar, mert szereti élvezni minden milliméter testének szeretteiket. Nem torzítja sem hajlik erősebb kísérletezésre.

IKER

Férfiak született jellel nagyon ár nők, és nagyon figyelmes nekik. Természetesen tehetséges szex és hajlamos mindenféle kiállításokon. Nem túl romantikus, de ez nekik, és nem szükséges, ha könnyen és szavakat, hogy a kedvesét el csúcspontját. És ez érintése nélkül. Nem szeretik az egyhangúságot, sem a stabilitást szex. Ne essen be pontosan ellenőrizhetetlen kedves, de tudják, hogy Walkabout.

Pontosan tudom, azt mondják, a helyes dolgot a megfelelő időben, a nők inkább a szavakat. Intim pillanatok egy ember ez a jel is nagyon érdekes. Úgy, mint a nevelés, és így serkenti olvasni erotikus magazinok, hanem vonzza őket, és a pornográfia. A legtöbb szeret kísérletezni több partnerrel. De elég jól alkalmazkodott a kívánságait partnerek. Ha beleszeret Gemini számíthat egy felejthetetlen utazás a szerelem vidámpark.

RÁK

A legtöbb alkalommal vonzotta a nőket, akik védelemre szorulnak, minden értelemben, a nők, akik magányosak, elhagyott, és amelyeknek nehezebb élettörténetét. Ez nagy karizmája és az értelem. Az állam mindent megtenni, amikor szerelmes. Élvezi a hosszú előjáték és próbálják érezni, és teljes mértékben teljesítse a szükségleteit kiválasztott. Azt akarja, hogy úgy érzi, mint egy olyan ember, aki szerelmi játék. Ha ki van jelölve, és a képzelet a kis titkait csábítás. Minden testrész is érzékeny. Erős érzelmek vezetnek a forgószél a szenvedély. Azonban az idő halad, akkor nagyon posesisvan és féltékeny és nagy mértékben zavarják az érzelmek és szenvedélyek. És persze lesz elég unalmas az ágyban.

OROSZLÁN

Itt és a láva, amely vonzza a külseje. Ő biztos magában, bár a legtöbb jó érzés, amikor a felesége csodált. Ez egy erős önbizalommal, bőséges és nagyon tüzes. Ő nagy bók ritkán, hogy a nők nem tudnak ellenállni. Szereti uralni, és élvezi, amikor társa hízeleg és dicséri. Mindig a hangulat a szex, de várhatóan a másik oldalról. Szereti magára a figyelmet. Ő szereti a szabadságot, amikor a szex, és tudja, hogyan lehet megkülönböztetni a szex és a szerelem. Ha valóban szerelembe esik, akkor a legjobb fényben mutatja a szerelem képességét. Szereti elcsábítani. Szeret kísérletezni, bár nem nagyon ötletes.

Várható, hogy a társa teljesen átadás és a várható hűségét. Nehéz visszatartani engem, gyakran változnak partnerek és nagy szerelmese. Azonban, ha szereti a szerelmét nincsenek határai, majd pozpunosti hű. Míg a szenvedély erős, akkor nincs szükség keresni egy másik partnerrel.

Szűz

Nem tartozik csak a szerelmesek, hogy hang, bár nem túl rossz. A szex igénye van a tökéletességre, de másrészt nem éppen vonalban a szexuális jellegű. Bár ez inkább kapcsolódik a női lakosság körében.
Man Szűz esik az átlagos szerelmesek, bár könnyű megbántani, hogy a férfiassága elvitték. De persze ez általában minden attól függ, a bolygók helyzetét a személyes horoszkóp. Engage szexuális kapcsolatok csak akkor, ha biztos benne, és egy olyan partnerrel, amely megfelel a higiéniai követelményeknek.
Közvetlen és nem viselnek nagyon jól kísérletezés és a meglepetés. Igyekeznek megfelelni a szeretett egy, majd az a benyomása, hogy azok közel tökéletes. Ők nem olyanok, mint a kezdeményezést, és ha a partner domintnija őket. Legtöbbjük vallásos.

MÉRLEG

Férfiak jegyében született Libra nem könnyű ellenállni, tudom, amikor akar. Hódító, a nagy csábító lehetetlen šramantan. Gets könnyen vonzódik a szép, igényes és elegáns nő. A szeretkezés neki valami szép, és élvezze azt egész lénye. Élvezi a hosszú előjáték. Célja, hogy kielégítse a partnere, és készen áll, hogy a szeretet minden este, amíg meg nem hozza a csúcsra.

Ő szeretetre van szüksége, a megértés és mindenekelőtt a barátság. Érzékeny és romantikus. Ha ez biztos, hogy szeretik a partnere is van, olyan értelemben, hogy az egész világ az övé. Nem tartozik, hogy csak hinni mušakarce, de tudja, hogy minden szerelem annyira jó. Ő a szakértő flörtölés és a csábítás. Ezek nem nagyon hajlik a perverzió. Érvényes a tökéletes szerető, és mindig alkalmazkodik igényeihez és jellegét a partnere. Bár igaz, hogy a legtöbb, önmagát szereti.

SKORPIÓ

És itt van a legnagyobb szeretője minden időben. A tapasztalat szexuálisan egy férfi született jellel mindig emlékezni. Nagyon férfias, szenvedélyes és kiszámíthatatlan. Hangsúlyozta birtokos, féltékeny és perverzan.Ima erős szexuális energiát és tartós is. Tudja, hogy túl messzire megy a szex és nem ellenőrzi a vágyaikat, amikor egy nő húzta. Tartozik a hitetlen emberek, de ugyanakkor és ellenállhatatlan.

Teljes mértékben megfelelnek a jobbik fele, és hogy az új magasságokba az intim pillanatokat. Mi több rendszeres, jobb a szex, és ezáltal erősíti az érzelmeiket. Ha elhagyja a férfi Skorpió szex nélkül, akkor tudja, hogy nagyon gyorsan találni valakit, aki akarja. Ő a tökéletes szerető, és soha nem fogja elismerni, hogy kimerült.

PONTOZÓ

Ők teljesen nyugodt, szellemes. Szex egyik megközelítés Mystic, vagy szabad jegyzetet. Ők szeretik a szabadságot, és ezért van egy félelem a szétválasztás vagy erősebb kötődés. Szeret fertuje és elárasztják, és hogy teljes mértékben megfelel. Most élvezheti az ilyen pillanatokat. Szereti, hogy megérintse, masszázs olaj, szex a víz a zuhany. Spontán nagyon a pillanat, és elismerik a partnerek igényeinek, úgy, hogy nem szükséges törölni kell.

Úgy látszik, hogy kihívások, kísértések és gyakran szexuális kapcsolatot több partnerrel egyidejűleg. Nem kiskereskedelmi forgalomban a tartós és rövidebb változatai szex neki több korábbi, mint a sport, de mindenképpen megküzdési nagyon jól bármilyen helyzetben. Imádja, hogy szerelmes szokatlan helyen vagy azonos ilyen körülmények között.

BAK

Ha azt szeretnénk, hogy egy ambiciózus, stabil és hűséges férfi azonnal vegyenek részt a keresést Bak. De vajon lesz zadvoljne mindig és az ágyban nem, és nem biztosíthatom. Elég kiszámítani, ha nagyon zárt, és nem szereti a kísérletek. Erkölcsi nem hajlik párhuzamos kapcsolatokat. Nagyon komoly és támogatást nyújt és a biztonság. És vele együtt hangsúlyozta erős szexuális energia, bár nem mindig csak őrült intimitás. Amikor a szex nőnek kötelessége, és hogy gyakran előfordul, akkor ez nem túl érdekes. De másfelől mindig készen áll, hogy teljesítse minden kívánságát, a nő, akit szeret.

VÍZÖNTŐ

A legérdekesebb kérdés. Az első helyen akar felel meg maradéktalanul a személy, akit érdekel, és szenvedni intellektuálisan vegyületet. Ha a nő, a lány felhívja a intelektuanom értelemben nincs szó szexről vagy a szerelemről szól. Nyugodt, egyáltalán nem birtokos és barátságos javára. A beteg a nyerő, és lehet nagyon hosszú ideig kell várni az öt percet. Ez nem passzív, hanem szereti, ha paratnerka veszi a kezdeményezést, az elején. Rúd különböző tapasztalatok és kísérletek, de egyáltalán nem preverzan.

Nepredivljivost van a legnagyobb erény. Alatt intim pillanatot szereti nézni a partner, és hogy néz közvetlenül a szemébe. Nincs csoport szex nem volt elérhető. Pihen szerelmi történeteket, és a legtöbb utálom, ha a másik oldalon vannak korlátozó és korlátozó. Ő a tökéletes szerető, egy nő, aki szereti a diszkréció és titoktartás.

HAL

Ez könnyen megtalálja az álmok. Félénk, romantikus, bizonytalan, érzelmi és nagyon szenvedélyes. Ő lehet becsapni gyorsan, de csak akkor, ha pihenhetnek egy ital. A legtöbb vonzódnak a domináns nőket. Tökéletes mindig az elején, ad ilyen benyomást, és lenyűgözi őt, bár néhány benyomások meglehetősen rossz. Nagyon könnyű azt mutatja, hogy az érzelmei pillanataiban szenvedély. A szex fantáziadús, érzékeny és Crave izgalom. Nagyon figyelmes, és nem tudja, hogyan kell elválasztani szex szeretetből, ami dicséretes.

Akár hű vagy hűtlen, a kérdés, hogy még nem tudja, hogyan kell válaszolni. Ez nem nagyon szereti a kalandjait egy éjszaka, mert ha nem tudjuk az egész partnere ismeri és Omán. Hőt sugároz, de azt mondhatjuk, hogy ez a vége valahogy legkényelmesebb.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét