Horoszkóp feltárja minden nő KERESÉS: Aquarius idősebb hölgyek, Mérleg választja csak szép

Keresse meg a jele a partnere, és megtudja, milyen ember

Kos
Jól felépített, és mindig körülvett női nemi, Kos erős ösztön, hogy a figyelem középpontjába. Ha egy nő szeret nőiességet és játékosságot, de nem haladja meg, akár az intelligencia. Akciós ár, ha egy nő tudja, hogy településen a férfi társadalom és aki nem fél az új kapcsolatokat. Romantikus és jó szerető, a gyakorlatban, a nagy tervező, de ez legegyszerűbb, hogy a bőre alatt, ha hozzájárulnak a tervek, hogy ő rendelte. Szorgalmas annyira egyszerű, hogy dolgozzon ki a pénzt, hanem azért, mert az extravagáns és gyorsan elhagyta nélküle.

bika
Men ennek a jele következetes magam és súlya kényelem különböző élethelyzetekben. Ezek nagyon szorgalmas, de szeretné, hogy munkájukat elismerik és tiszteletben tartják. A makacsság és a szkepticizmus a fő hátránya, hogy őket, és gyakran tudják mutatni iljubomoru és birtoklási. Bár nehezebb csábítják a többi állatövi, bikák egy boldog kapcsolat kompromisszumok nélkül, hogy megvédje a becsületét és biztonságát a kiválasztottak, belépő, ha szükséges, még a fizikai számításokat. Vajon öltözni, és van egy tehetséges igazgató.

Ikrek
Intelligens és kommunikatív, ez az ember egy átlagos menetben több házasság előtti kapcsolatot a többi karakter. Ő kedves és szereti az ellenkező nemű, aki azonnal észrevette, hogy a humor és a pozitív rezgéseket. Szexi és csábító vagy, vagy gyorsan telíti és akar változtatni. A feleségeik mindig úgy gondolja, új utakat, hogy azok szórakoztató és kihívás, ami nem mindig könnyű. Ők nyitottak a mások véleményét, de gyakran túl filozofálni róla, ami végül is azt a benyomást kelti, hogy azok bizonytalan.

Rák
Ez teljesen orientált családi élet, az ember ezt a karaktert az érzelmi és elkötelezett annak partnere. Ez is egy erős kapcsolata az anyjával, és hosszabb utak elkerülhetetlenül lesz rávenni nosztalgikus haza.
Gyakran változó rasploloženje és nagyon óvatos a pénzzel. Hasonlóan viselkedik, és a kiválasztásban a nők, és szükség lesz egy ideig nyitni. Bár érzékeny, kész keresik a szépséget mindenben, amit lát. Tagjai ennek a jele a szeretet a jó ruhákat, és gyakran válnak tehetséges szakács és író.

Oroszlán
Karizmatikus és alig várja a figyelmet, Oroszlán óriási hitét képességeit. Optimista és független, könnyen jön a központban a női figyelem és tudja, hogy benne marad. Ő a felelős a saját feladatait, de tudja, hogy csúnya kezeli beosztottak. Mérhetetlenül makacs, nehéz elfogadni a vereséget, és elmulasztja könnyen demoralizálhatod. Partner kell értenie a szenvedély a siker az életben, és mindig készen áll a hízelgés és bátorítást. A legrosszabb dolog, amit tehetünk, Leo, hogy figyelmen kívül hagyja, vagy egyszerűen átmenni ő eredményeit.

Szűz
Praktikus és logikai Férfi Virgin gyakran a tudományos pályát és az orvostudomány. Mindig az országban, vezet törődnek megjelenése és higjeni és megjegyezte hibák ezen a területen a partnerekkel. Nem túl nyitott mutatja érzelem, ami nem jelenti azt, hogy nincs. Ők boldogok, amikor a nők tiszteletet mutat az eszüket. A fő hátránya, hogy a bizalom hiánya és a partnerek várják bizonyíték elkötelezettségét. Hanem a saját racionalitás szára tapintat és türelem.

Mérleg
Sportos és jó kommunikációs készség, a férfiak skálákat sok kérdésben nagy szeretettel partnerekkel. Van humorérzéke, tehetséges Bájos, és jövés soha észrevétlen marad. Egyik nagy erénye, hogy képes könnyen megemelheti a hamu és bátran harcot akkor is, ha minden reménytelen. Másrészt, hajlamosak arra, hogy hanyag, pazarló, és megszállottja magukat. Azoknál a nőknél, először megnézi a testi szépség, és csak ezután erényeket.

Skorpió
Függetlenül attól, hogy a fizikai megjelenés, a férfiak ennek a jele könnyen elcsábítja a nőket. Van egy erős vágy állapot és vezérlő, és titokzatos természet nem hagy senkit közömbösen. Pénz, izgalom és az állapot könnyen motivált, de ennek ellenére is rendkívüli összhangban az erkölcsi értékeket. Ez magában foglalja a hűség a partner, hogy szeretik. Pletykák megállíthatatlan szexuális étvágya eltúlzottak. Ezek az emberek egyszerűen csak élvezni az ágyban, együtt partnerekkel.

Nyilas
Férfi Nyilas tele optimizmussal és az öröm, és mindig nézi a dolgok jó oldalát. Egyaránt sikeres karrierje és szerelmi ügyek. Mint egy örök gyerek, nem érdekli az ő megjelenése, és nem is kifogásolják, ha a partner is elhanyagolt. Szinte nincs egy kicsit sem a féltékenység vagy a birtoklási magunkat, és mindenekelőtt az árak szabadságát és a bizalom. De neki van a hiba. Tudja, hogy naiv és túl sokat várnak el a másik. Őszinteség gyakran sértés partnerek.

Bak
Mester, amikor egy üzleti karrier, Bak az intelligens, sikeres és tartós a terveiket. Hűséges, hogy a pénzt, és a kapcsolatteremtés, a természet, a vezető, aki könnyedén kap mások a célok. Bár meglepő érzelmi, nehéz kifejezni érzéseiket. Bak, majd áthalad egy nagy ívben nő, aki megosztja a törekvés, attól tartva, hogy ez veszélyeztetné a gazdasági helyzet. Függ az ellenőrzés, ezért figyelni a megjelenését és viselkedését a társadalomban.

Vízöntő

Tagjai ennek a jele stabil és erős, erős figyelmesség és a vágy, hogy hozzájáruljanak a társadalom számára. Mindig készen áll az együttérzés, de zárt, amikor a saját érzelmek, férfi Aquarians nehéz megérteni a közönség az ellenkező nemű. Emiatt gyakran hajlamosak a végén az idősebb, tapasztaltabb nő, akinek megértése közös álmok és hajlandóság csend. Ha él, egy olyan környezetben, nyomás nélkül, ez azt jelenti, hogy visszatérjen a szeretet.

hal
A legerősebb jellemzője ezeknek az embereknek egy veleszületett intuitív, így várható, hogy érti is, ha az összes többi állatövi elfordította a fejét. Érzékeny és keres egy személy, hogy szembenézzen a bajok az életben. Egy kicsit szerelmes magad, és elvárják a nők, hogy az első lépés a udvarlás. Vonzó vagy, hanem a vallási. De vigyázz a tendencia, hogy a hazugság és képmutatás. Rendelkeznek erős adag önálló pusztító, ezért vigyázni önbizalmukat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét