Horoszkóp felfedezi a nő akar: Taurus fogja venni a független szakács, és a Vízöntő vadember

Ha találkozott egy srác ideális házasság, a csillagok megtudja, ha az a fajta lány, hogy álljon az anyakönyvvezető előtt.

Kos

Kos fogja kiválasztani a lány, hogy ő egyenlő. Meg kell, hogy biztonságos, bátor és a hangulat minden. A lány, aki a felesége lett részein, hogy szüksége van a kaland és az új kihívásokra.

bika

Taurus-utóbb megnyugszik egy nővel, aki független ahhoz, hogy adjon neki helyet, amikor szükség van, és ki tudja, hogy a játék a fontos, annak ellenére, hogy a kemény munka. Ő fogja értékelni a jó étel, a luxus és az elegancia, mert ezek azok a dolgok, amelyek fontosak Taurus.

Ikrek

Ez a jel ismert a sok arcot a személyiség és szüksége van egy nő, hogy tartsa őt földelt. Gemini elvenni egy lány, aki tartja azt az ujjaim, de ugyanakkor a gyakorlati és közvetlen.

Rák

Rákos daganatok romantikus, érzelmi és gondoskodó, és amikor a lány, aki feleségül választanak egy korrekt és megbízható. Bár ez nem hangzik túl izgalmas, ez még mindig elég különleges minőségű.

Oroszlán

Men in Leo szeretnek flörtölni, nagyon magabiztos, és elvenni egy lány, hogy nem probléma, hogy az ő árnyéka. Az általuk választott egy szórakoztató lesz, rugalmas és mindenre készen – mindaddig, amíg ez a normális határokon belül.

Szűz

Virgin kell egy lány, aki intelligens, megérti a technológia és időről időre szeret kísérletezni egy kicsit a hálószobában. Igen, szükség van nerd életedben.

Mérleg

Feleségül veszi a lányt, akivel nagyon hasonló. Libra szól harmónia, és hogy a házasság harmonikusabb, mint a két rokon lelkek.

Skorpió

Skorpió nem tolerálja a hazugság, de ha a lány úgy dönt, hogy őszinte legyek. Scorpio van egy személy, aki úgy gondolja, az ő érzéseit, és a házasság megy egy lány azt hiszi, hogy az ő lelki társ.

Nyilas

Nem szereti, amikor úgy érzi, zárt vagy sarokba, így elkerülhető a lányok, akik szeretik a légy túl csatolni valakinek. Nyilas elvenni egy lány, aki szeret változás, az utazási és hihetetlenül okos.

Bak

Ez a karakter néha hajlamos eltévedni a munka és szükségük van egy lány, aki szenvedélyes elég, hogy a figyelmet, hogy fontos a szeretet és az összetartozás. Ő választott egy szerető természetét, hogy kreatív, és egy személy mindig támaszkodhatnak.

Vízöntő

Megválasztott szíve nem lesz rabszolgája ódivatú ötlet, de lesz egy vad szellemét. Vízöntő és felesége lesz egy egész élet előttem új dolgokat tanulni, és megismerték az eklektikus emberek szerte a világon.

A férfi született jellel fog esni egy lány, aki szerelmes szeretet ugyanúgy, hogy ő. Nehéz munka, hogy a szenvedély a házasság marad, és ezért, ha sok tűnik, hogy csak tegnap visszatért a nászútra.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét