Horoszkóp és rejtett vágyait: minimalizálása érdekében a legtöbb vágyik a jel

Gemini szeretet és a technológia és a divat, miközben Cancer titokban vágyakozik siker …

Kos élvezi a vásárlást

Tagjai ennek a jele a rettenthetetlen és lelkes az élet minden területén, még a saját kis rögeszmék. Folyton valami újat keres az életben, és hogy az éhség általában megfelelnek órákig vásárolni. Megszállottan a vásárlás megy egyik végletből a mértékig, amíg az teljesen átveszi az életét.

Készpénz és luxus Taurus szerelmek

Bulls stabil, tartós és strapabíró, és a minőség segít számukra a jó helyzetben a munka. Nem félnek, hogy keményen dolgozik, és mindezt egyetlen cél, hogy szert annyi pénzt. A nagy mennyiségű folyószámla lehetővé teszi, hogy élvezze a luxust, hogy az ár, valamint a pénzt, de ne habozzon tölteni azt a többiek.

Gemini technika istentisztelet

Élénk és társadalmi tagjai ennek a jele megszállottan technika, amely lehetővé teszi számukra, hogy jobban kommunikálni mindenki szereti. Ez az ablak a világra, de szeretem őket, mert a szabadság, hogy adnak. Ők gyengék és a módot, és készen áll minden nap Potosi ötvöző új divatirányzatok.

Rák vágyik siker

Együttérző rákok mindig készek segíteni, de csak akkor, ha ez nem ütközik a hitük.

Leo tömeg – szupremácia

Tagjai ennek a jele, hogy egy bizonyos arisztokratikus vonás teszi őket mindenben a legjobb. Pontosan ez a legnagyobb szenvedélye, felsőbbrendűség és fölénye a többiekkel szemben. Úgy, mint a többiek, hogy megmutassa, jól van az élet minden területén.

Szűz megszállottja érdekében

Aprólékos Virgin megszállottja a sorrendben olyan mértékben, hogy az élet gyakran csak arról, centrifugálás. Legfőképpen az árak pontosságát és a fegyelem, és ha megzavarják viszont egy igazi dráma királynő. Megszállottja tökéletesen elrendezett napi menetrend határok rögeszmés-kényszeres betegség.

Mérleg craves egyensúly

Mérlegek hajlamosak a túlzott elemezni, így nem meglepő, hogy megszállottan magánélet egyensúlyát. Ezt az egyensúlyt elérni a szép dolgokat, minden ékszert, utazás vagy ruhára. Ez késztetés néha nem tudom irányítani.

Skorpió szerelmi hűség

Tagjai ennek a jele ismertek a titokzatos és posesivnoj jellegű, de az élet legtöbb vágyik az őszinteség és a hűség. Azt akarják, hogy a kapcsolat teljes a bizalom, és az ő megszállottsága nagyon vágysz a tudás és az okkult. Ne habozzon, megmutatni tudásukat, mint más jelek bosszantotta.

Utazás egy jelentős érdeklődés a Nyilas

Csakúgy, mint a kosok, és a legtöbb gólt az élet, a szerelem és a kalandokban. És míg mások megszállottja a fölény és őszinte kapcsolatok, a kis rögeszmék utazik, és tesz mindent, hogy ha nagyobb valószínűséggel utazás. Csak így lehet megoldani a felesleges energiát, ahol azok olyan híres.

Bak egocentrikus vonal

Míg a többi tag a Zodiac fontos anyagi dolgok, Bak megszállottja magát. Van egy önközpontú vonal, ami neki minden eszköz az Ön javára, függetlenül attól, hogy fájni fog, hogy valaki, vagy sem. Szeretne felvázolásához vadászat sikerét és lépést másokat, kivéve, ha a félelem, hogy elveszítik valami sokkal fontosabb nem teszi meg feladni.

Aquarius akar lenni legkreatívabb társadalmi

A bájos tagjai ennek a jele, hogy állandó igény a legkreatívabb a cég. Folyamatosan létre valami, igazi újítók, de ez több munka lelke, mint a siker. Bár azok elismerését jön át, sokkal fontosabb, hogy ezek közül a legkreatívabb címszereplő a társadalomban.

Halak közel „egészségtelen” szokások

A halak igazi álmok és élő a saját világában, amelyek igazodnak az Ön igényei. Tagjai ennek a jele instabil, ezért nem meglepő, hogy könnyen kap akasztott egészségtelen szokások, mint például a gyors ételek, szerencsejáték vagy az alkohol. Miután ezt az ízt annyira elfoglalva alkalom, hogy nehéz, hogy dolgozzon.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét