Horoszkóp A GSP: rákok csempésznek, Lions küzdenek, és Rams rángatás a rendelkezésre állás

Próbáltál már feltételezni, hogy valaki állatöv jel tartozó emberek, akik körülvesznek vezetés közben egy csomagolt autóbusz tömegközlekedés? Itt van, hogy nekik „rendezni”.

Ön lábát egy tipikus belgrádi buszon. Természetesen a közepén csúcsforgalom, amikor úgy tűnik, hogy teljesen minden élőlény (és alkalmi meghalt szerint a „kellemes” illatok) elhatározta, hogy tranzit csak a sorban, és csak abban a pillanatban, amikor meg kell munka, főiskola, iskola vagy bár az italt.

Így vezetés, a kötelező eskütételét dolgot, és a vezető és utastársai, valaha próbálta vállalja valaki állatöv jel tartozó emberek körül?

Ez a rész az egyik busz, és a következő játék, és próbálja meg kitalálni, aki körül, hogy aláírja – ez segít túlélni az utazást.

KOS
Ezen kívül állsz gyönyörű srác, legalább két méter, hallgat hangos zenét, hogy amíg el nem éri, hogy a „tbctbc”, és a vállán lóg egy hatalmas sporttáska, amely arról tanúskodik, hogy bement, persze, tornaterem.

Te nem is vesszük észre, de amint a helyzetben megüresedik, arrogáns lépés, és tedd a szép háttér, függetlenül attól, hogy a közelében vannak régebbi, vagy esetleg egy nőt a gyerekekkel.

BIKA
Mivel hajlamos kiemelni az anyag és a luxus, akkor megvetően néz át a szegény busz tele lyukakkal és stroke. Kancsó pillantást az arany óráját, drndaće iPhone és rapperek láthatatlan port a drága kabátot. Validiraće kártya és mindenki tudja, hogy van pénze, és ő szereti, hogy fogyaszt.

IKREK
Tudja azokat remegnek, hogy még egy busz tele hisztérikus emberek, akik késő az erdő üldöz egy vidám beszélgetést? Legalábbis, ha kérdezi, hogy mi az a könyv, amit olvasni próbált a mentők zörgött végig. Ő sugároz fiatalos szellem, élénk és talpraesett, de valószínűleg nem ő lesz az, aki sebesség, amit fenn, ha a vészfékezés kezd esni.

RÁK
Mint az egyik legnagyobb zsugori állatöv, Rák fog állni az ajtó és meerkats, hogy a vezérlő busz plusz takarít fogsz egy zsúfolt buszon, mert különben nincs ok, hogy a ház térképet.

Ha benézett a válla fölött (ami, persze, nagyon durva, de a busz és megunta Ön) látni fogja őt a telefon hátulján álló kép három gyermek. Én valószínűleg egy bizonyos ponton pedig egyet a gyerekek megkérdezni, hogy volt a kontroll.

OROSZLÁN
Rendkívül bosszantó, hogy az általános kénytelen volt, hogy fokozzák a busz, vagy autó vele ma reggel tört, és sürgősen szüksége, hogy elérje a kávézók, a város központjában.

Ez sznob karakter szeret a figyelem középpontjában, de valószínűleg hangos puhtati és megfordulnak, mindannyian ismerjük, hogy nincs ott. És mivel gyakran nagy híve, ha sétálni egy templom közelében, prekrstiće úgy, hogy kibír egy könyök a vesében.

Szűz
Eszköz lesz teljes busz bejutni csak akkor, ha ez tényleg az utolsó esélye, hogy a kívánt helyre, mert a lehető legnagyobb képzelt. Akkor könnyen felismerni őket, az ablaknál állt, és megpróbálja a friss levegőre, hogy elkerülje felvette a csúnya fertőzést.

MÉRLEG
Óvatosan, harmonikus és elegáns, Mérleg sugározni fogja a szépség és a szőrzet nem lesz ráncos, még a levest. Hogy is tagja ennek a jele általában színészek, énekesek, festők vagy zongoristák őket, akkor minden bizonnyal könnyen belátható, hogy a művészek.

SKORPIÓ
Itt van. A sötét ruhát, napszemüveget. Ő nem akarja látni őt, de ő látni akar. Skorpió kitartó, komoly és koncentrált. Ezért ezek általában detetktivi ügyvédek és kémek. Vagy okkultisták, így lehetséges, hogy érezni fogja a szimbólumok néhány furcsa kultusz.

PONTOZÓ
Vállán hatalmas hátizsák, mert ő csak ment valahol a hosszú útra. A kezében medve filozófiai könyv, és a haja világosítja a nap, amikor egy teljes életet. Ő mindent ért, de ez zsúfolt egyáltalán nehéz nem esik – azt is lehet mondani, hogy Leo.

BAK
Önző materialista néző munkát valószínűleg pimaszul „hajnal” táska vagy fog nyomni váll számos mappák dokumentumokat.

Ön nem lesz képes hallani nem a saját gondolatai, akkor lesz a közepén Bak busz csudába, hogy egy kolléga mobiltelefonon keresztül.

VÍZÖNTŐ
Aquarius kering a Nyilas, mert mindketten ebben a tömegben megjelenés rendkívül laza. Senki sem lenne meglepve, és énekelni egy bizonyos ponton, mert ez aranyos ismert, mint egy nagy bohém. Sőt, lehet, hogy ez csak egy koldus harmonika – Vízöntő. Azt mondja: „Ha rek’oooo csodákat deseeeeee” …

HAL
Bámult ki az ablakon, titokzatos, romantikus … ha néhány közvetett nem megragad a város, gyorstüzelő vegye ki a pad a zsákból, és elkezdenek vázlat valamit, ami nagyon valószínű, lesz egy remekmű, ha azt közvetlenül a vászonra. Egy nap kiment a belgrádi zsúfolt busz …

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét