Horoszkóp 13 karakter, és ez tartozik csak szerencsés: Ügyeljen arra, hogy csak te!

Vessen egy pillantást az új részleg, és ellenőrzi, hogy talán nem egészen mostanáig olvasni más emberek boldogsága a horoszkóp.

Egyes kutatások szerint a asztrológia 13 helyett 12 karakter. Tény, hogy a tizenharmadik hívják Ophiuchus latin Ophiuchus, vagy „aki uralja a kígyó”. Időpontok karakterek különböznek azoktól, amelyek pedig három ezer évvel ezelőtt. Más szóval, időpontot hány karakter most rossz.

Vessen egy pillantást az új részleg, és ellenőrzi, hogy talán nem egészen mostanáig olvasni más emberek boldogsága a horoszkóp?

Bak: -tól január 20 – február 16

Vízöntő: honnan február 16-március 11

Halat március 11-április 18.

Kos: honnan április 18 – május 13

Taurus meg: május 13-június 21.

Gemini: -tól június 21-július 20

Rák meg: július 20 – augusztus 10

Leo: -tól augusztus 10 – szeptember 16

Virgo meg: szeptember 16 – október 30

Mérleg: -tól október 30 – november 23

Skorpió: -tól november 23 – november 29

Ophiuchus meg: november 29-december 17.

Cél: december 17-január 20.

A legfontosabb jellemzői a Ophiuchus:

Sokan, annak ellenére, hogy nem ismerik, valójában irigylem azokat jegyében született az Ophiuchus mert a jó tájékozódás az életben. Ophiuchus állandóan keresést bölcsesség és a szabadság. Ezek a jellemzők és a Skorpió és a Nyilas. Rendkívül kíváncsi, féltékeny és nyitott a változásra. Ezek hatalmas szexuális energia, igazi mágnesként vonzza a másik nem.

Adtak hangot egyfajta igazságosság, a szeretet békét és harmóniát. Nincs korábbi őket monotónia, nem szeretem az élet csökken a napi rutin. Tudják ezt, és hogyan lehet gúnyolódni, néha önző, és hitetleneknek partnerhez, mert monogám kapcsolatban lehet a probléma.

Jól megy: Kos, Rák, Mérleg és a Skorpió. El kell kerülniük: Vízöntő, Halak, Bika, Oroszlán és a Szűz, transzferek findyourfate.com.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét