Astro INDEX

Horoskop: KOJE SU BOJE VAŠI OSJEĆAJI?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Moderna znanost u terapiji koristi simbolizam boja kao pokazatelj emotivnog stanja. Koje su boje vaši osjećaji?

Svatko od nas posjeduje različite sklonosti određenim bojama i nijansama. Svakom horoskopskom znaku odgovaraju dvije boje; prva djeluje na tijelo i na zdravlje, a druga na dušu, osjećaje i raspoloženje
U prirodi se boje dijele na tople i hladne. Tople su crvena, narančasta i žuta. Hladne boje su: plava, modra i ljubičasta. Neutralna je zelena boja.

Kako tople boje potiču aktivnost, komunikaciju, društvenost i strast, treba ih odabirati po danu za dobru radnu produktivnost. Nasuprot tome, hladne boje nas smiruju, pomažu nam riješiti se napetosti, pa nam najviše odgovaraju u večernjim i noćnim satima. Neutralna zelena stvara ravnotežu i pozitivno utječe na centar našeg bića, srce.

Svakom horoskopskom znaku odgovaraju dvije boje: prva djeluje na tijelo i na zdravlje, a druga na dušu, osjećaje i raspoloženje.

Boju tijela primjenjujemo izravno na tijelo iu skladu s njom trebamo odabirati odjeću, nakit i šminku. Dobrom stanju organizma pomoći će i konzumiranje hrane i pića odgovarajuće boje. Bojom duše trebamo se okružiti u svakom domu i radnom prostoru, te na otvorenom. Možemo je i vizualizirati kad se želimo opustiti, smiriti um i potaknuti ugodne osjećaje i kreativnost.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.