HOGYAN hagyod? Aquarius érzelem nélkül, könnyek Cancer

Minden megszuntetes figyelmeztető jelek, és mindegyik azt mutatja, egy férfi egy másik utat. Ő állatöv jel gyakran befolyásolja az a tény, hogy erre a szünet, és hogy fog jönni neki egyáltalán. Tudjuk, hogy ez nem tekinthető a tudományos magyarázat, de nem rossz tudni, nem igaz?

Kos: közvetlenül a head

Kos nem a környezet, akkor is, ha a szünet jön. A leggyakoribb ok az a tény, hogy ők minden fáradt – Rams vadászok és élvezze nyerő, és ha tudják, hogy nyertek, amit csak akartak, akarnak majd lépni. Felmondás Kos gyors és intenzív.

Bika: ha nincs lehetőség a megbékélésre

Bulls ritkán kezdeményezi szünetet, mert a személyiség nehezen befejezése „projekt” kezdődött. Hűséges és hű, és az a tény, hogy általában van egy megszűnését nagyon nehéz, mert van egy olyan érzésem, hogy nem sikerült. Azonban, ha a Taurus úgy döntött, vége, nincs visszaút.

Gemini: Do-not

Egy ember ennek a jele lehet, hogy nem csak szakítani veled, bár tudta, hogy ez volt a legokosabb. Ehelyett túrázók előre levágása és meg fogja változtatni a döntést naponta többször. Twins kiterjeszti a szünet, nem teszik lehetővé, hogy teljesen túljut rajta, és nagyon gyakran ezek tartják egyfajta tartalék, így most majd jelezte, hogy ne felejtsük el, bár pontosan mit szeretne.

Rák: Több érzelmek

Płakać mert ez rákok munkát. Valószínű, hogy azért, mert a könny nem tudja befejezni a gondolatot, és azt mondják, hogy miért ezeket a zavarokat. A végén, akkor nem fogja megbánni, mert nyilvánvaló, hogy nagyon nyomja szünet (bár ő maga kezdeményezte).

Leo: Proud megszűnése

Az oroszlánok gyakran elhagyják, mert más emberek. Ismeretes, hogy ez a karakter szereti nézni az oldalon, és mikor nem, és hogy Pipka oldalon, egy kis szünetet elkerülhetetlen. Nagyon óvatos saját büszkeségét, és mindent megtesz, hogy ne hozza megszűnésekor. Lions erős, határozott és néha nagyon manipulatív, és csak úgy, és kilép.

Szűz: Elég ártatlan

Men Virgin elcsavarja a történet, és arra kényszeríti, hogy indítsa el a szünetet. Meg fogja tanulni ezt, és elemezni, és amikor rájönnek, mit vezetett mondani, hogy a kapcsolat végét, ez működni fog készítés, hogy ez megtörténjen. Ezáltal ők ártatlanok ebben az egészben.

Mérleg: Graphic

A skála először mérlegelni előnyeit és hátrányait a kapcsolatot, és ha a számla vége, őszintén akkor ki az eredményeket. Jár, mintha érzelemmentes közben mutatják grafikus ábrázolása az okokat, hogy miért kell szakítani, de ez nem feltétlenül így van – ez csak jellemző Mérleg.

Skorpió: fullánk

Ha a Skorpió a munkaviszony megszüntetése, és azt akarja, hogy éget. Ez nagyon impulzív jellegű kész szakítani csak azért, mert egy ponton vitatkozni ez volt az egyetlen kiút. Amikor megszűnése, megszüntetése hatékonyan, függetlenül attól, hogy mennyi fájdalmat alkalmazzák.

Nyilas: Nagyon barátságos

Lövészek boldog emberek, és azt akarják, hogy elterjedt a boldogság még a felmondás. Nyilas fog leülni veled, és csak elmagyarázni, hogy mi történt és miért megszüntetése szükséges. Nem fogja szépíteni, de mindent megtesznek azért, hogy elmagyarázza, hogy ez miért jó nyaralást. Az összes állatövi, ez a legjobb jelölt barátság megszűnése után.

Bak: A lista hibái

Bak eltörik tekintik ideális lehetőséget felsorolni, mindent, amit valaha is bosszantotta a kapcsolatot. Megszűnése nem feltétlenül lesz hatékony, még gyorsan, mert Bak, hogy megkönnyítsék a lélek, és hagyja a benyomásom, hogy ő is szenvedett az időjárással kapcsolatos közben ők terrorizálták a „nonszensz”

Vízöntő: érzelem nélkül

Ha Vízöntő akar kijutni csinálni, kimegy csinálni, és megmutatja a minimális érzelem, miközben csinálom. Fáradt is ő, akar valami új és tartják, hogy ne legyen túl rouse róla. Ebben az összefüggésben lehetett csodálatos, de ha egyszer már nem érzi, hogy a helyére mellette van, akkor kommunikálni anélkül, hogy túl sok gondolat, hogyan érzi magát.

Halak: Ez nem te vagy, van egy probléma

Ez a mondat egy klasszikus, amikor a hal. A halak annyira félt, hogy fájni fog a másik személy mindent meg fog tenni, hogy minimalizálni. Ez felsorolja az összes erények és minden hibája, csak hogy csökkentse a csapást, hogy hozza megszüntetését. Persze, ez nem működik az Ön számára, de számomra akkor is csökkenti a bűntudat és sokkal jobban érzem magam, miután egy szakítás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét