Hogy az élvezet teljes legyen: Az asztrológusok tanácsot, hogy mit lehet kiszolgáló partnere Szilveszter!

A szilveszteri készít specialitások az ő horokopskim jel.

Sílécek szervezésű A tárhely a klubok, éttermek, de nem fagy akkor a központ a koncertek, így úgy döntött, hogy megünnepeljék az új évet egy meghitt hangulatú, a szeretett egy. Azonban megtalálta előtt a dilemma, hogy mit lehet menteni a partner vacsorára este? Hogyan juthat a legjobb benyomást?

Élelmiszer és asztrológia kéz a kézben, így az ő állatöv jel mutatja, mit érdemes szolgálják őt.

Kos

Rams szeretem fűszeres ételek! Válasszon egy étel, ami fűszeres és szokatlan, mert a tagok ezt a megjelölés nem félnek, hogy összekapcsolják a különböző ízeket. Mindig hajlandó kipróbálni új ételeket, és a kedvenc közülük az egyik, hogy a tetején chili szósz.

Az ötlet az étel: Ínyencek ilyen jel nem áll ellen a csípős csirke pörköltet.

bika

Ők igazi ínyenceknek, mint minden, hogy megpróbálja, és élvezze az új ízeket. Azonban bármit is szolgált egy előétel és főétel, Taurus lesz a legfontosabb dolog, hogy jöjjön a végén. Semelyik állatöv jel nem annyira rajongója édességek és sütemények, mint a Taurus.

Az ötlet az étel: ő legnagyobb gyengesége a csokoládé, azért Hajhabot pirított mogyoró.

Ikrek

Bármennyire Bulls élvezni édesség, Gemini nem tud ellenállni sós specialitások. Számukra az előétel, hogy a tőke az asztalra. Tagjai ennek a jele a szeretet, hogy az élelmiszer szolgált egy snack.

Az ötlet az étel: Serve kebab húskészítmények és zöldségek, ügyelve arra, hogy minden más.

Rák

A legtöbb érzelmi csillagjegy tekintetben hagyomány. Rákok imádat főtt ételek, amelyek tárolják sokáig. Ennek oka az, logikus és egyszerű – minél több időt vesz elkészíteni az ételeket, akkor az lesz, hogy neki több egyértelműen adott megérteni, hogy tetszik, és hogy vannak róla zavarta.

Az ötlet az étel: Ahhoz, hogy a rák elégedett volt a szilveszteri megmenteni Töltött bélszínszelet sertés nyak.

Oroszlán

Leo a fő ragadozó a világon az állatöv. Bármi húst, hogy készítsen neki, hogy nagyon sok elégedett. Ügyeljen arra, hogy hogyan fog kinézni asztalra. A lényeg, hogy neki, hogy az étel ízletes, hanem szépen szolgált.

Az ötlet az étel: Ha ő szolgáljon borjúpecsenye gombamártással hagylak szóhoz.

Szűz

Törékeny, finom Virgin élvezni a saláták. Az éttermek általában megrendelt ételek, amelyek gazdag zöldség (és gyümölcs), de ha csak meg kell érinteni a húst, majd inkább érdekében csirke.

Az ötlet az étel: örülnek a készülék sült cukkini sertéstarja.

Mérleg

A legtöbb mérsékelt összes állatövi jegy, Mérleg lassan élvezi minden étkezés. Ő lesz íze egyes speciális, hogy ő szolgáljon, még volt egy harapás. Bár a skála általában tétova ember, mint az étel érintett nem tűri a kompromisszumot. Ünnepi asztal tartalmaznia kell minden étkezés előételek desszertekhez, úgyhogy győződjön meg róla, hogy nem figyeltek meg.

Skorpió

Scorpions leginkább szenvedélyes. Bármennyire is ezt állatöv jel élvezi az ágyban, és a szeretet, így élvezni az ételeket, főleg, ha afrodiziákumok.

Az ötlet az étel: Tengeri hal, tenger gyümölcsei, dió, banán, eper, sárgarépa, paprika, kávé, csokoládé, bor, pezsgő …

Nyilas

Adrenalinfüggőknek mint Nyilas ár étkezőasztal, amely gazdag és változatos. Bizonytalan vagy, de szükség van egy széles körű specialitások érdekében, hogy teljes mértékben élvezze az ünnepi este.

Az ötlet az étel: Győződjön meg róla, hogy némi egzotikus étel a másik oldalon a világ, hogy megfeleljen a Nyilas a kalandvágy.

Bak

Tagjai ennek a jele élvezhetik a hagyományos különleges. Ezek pörköltek és étkezés „hogy a kanál” a legfontosabb. Felhívjuk figyelmét, hogy a kecske különösen zavarta, de soha nem fogja megbocsátani a sós étel.

Az ötlet az étel: Házi leves, hagyományos szerb burger gazdag saláta.

Vízöntő

A lemez ezen Horoszkóp általában nem talál kompatibilis ízek. Imádják sós azzal a kiegészítéssel, édes savanyú ízt.

Az ötlet az étel: saláta narancs és pulyka is nagy sikert aratott az ünnepi étkezés Aquarius.

hal

Halak nagyon fontos légkörben, ahol az élelmiszert fogyasztunk. A dekoráció az asztalra, világítás, valamint a menetrend evőeszköz fogja elfoglalni a figyelmüket. Nem túlzott ételek szerelmeseit, de kiváló kóstolással.

Az ötlet az étel: Inkább büfé, mint egy ünnep ünnep, így canapes a kedvenc.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét