Hideg, mint egy uborka: Ez állatöv jel akkor soha érzelmeket

Ez az állatöv jel félnek a saját mély érzelmek, hajlamos lesz a magányos és érdekelt csak az igaz szerelemben.

Elfojtott érzelmek, a tökéletességre törekszik, és mindig feltűnő – ez Szűz. Várható, hogy a második még mindig tart, nehéz megtenni az első lépést, arra vár, hogy meghódította, hogy ne szenvedjen vereséget, készen áll, hogy tegye fel a sértéseket, kifosztás finomítás, korlátozás.

Amikor egy kapcsolat partner teljesíti vágyait, legalábbis az elején, vagy megpróbálja elhagyni ezt a benyomást. Csak sikerült, hogy elérje a vágy, a személy szeret. Azzal érvelnek, a kik szeretik őket, hiszen az első, hogy úgy érzi az erős mellé őket, majd manipulálják az egója.

Bár a törvény, azaz még mindig nem szenvedélyes. Mivel maximalisták, Szűz ragaszkodik ahhoz, hogy partner ár és tiszteletben tartja a gondozás, a tisztaság és a higiénia, valamint az, hogy praktikus és felé a cél. A követelmények az elég magas, így ő általában hosszú időt vesz igénybe, hogy megtalálják a személy, aki méltó lesz az érdeklődését.

Ha megtalálta az igazit, Szűz készen áll megmozgat neki. Bár, ez nem engedi, hogy bárki az orr, az a tehetség, hogy ismeri szinte minden számít, mennyire tökéletes hazugság, vagy akár a legkisebb nyoma valaki másnak a parfümöt rajta. De Oona az ilyen helyzetekben nem teszi a jelenetet, mert nem az ő stílusa. Ha tényleg úgy érzi, erősen sérült, törölt partnerek emléküket, mintha soha nem is létezett.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét