Heti szerelmi horoszkóp: 15 dec 22, 2020

KOS
Törekedjünk a szabadság azonban jobb, ha tartózkodik, mert nem kedvező idő a változásra. Fegyelmezett és a betegek hozzáférését partner, csak akkor így elkerülhető átvonulás bejelenti a lehetőségét, hogy egy áttörés, ami azt jelentheti, még disconnect.

BIKA
Akkor kénytelen órákat tölteni a kör az emberek, hogy nem mutat a tekintetben, hogy úgy gondolja, hogy megérdemled. Mindezekkel partnerként nyomást, de a elégedetlenség súlyosbodnak teljesen rossz irányba. Bármennyire is te kétségbe, tegye reakció és precut.

IKREK
Tedd a rózsaszín szemüveg és hagyd, hogy esik a fantázia birodalmába és az álmok. Félreértelmezik kedvesség egy személy, hogy te a jóindulatú viselkedése olyan jelet küld, hogy tiszteletben tartják, és úgy gondoljuk, hogy jön a szerelem jeleket.

RÁK
Adsz magadnak több hely, hogy vizsgálja felül, milyen módon megy. Szeretett kevéssé jelek, hogy valami fontos változik. Ez a kis változás jele az eljövendő dolgok. Bármi is van állítva a küszöbön vannak időszakok, amelyek alatt lesz a szerelmi élete jelentősen megváltozott.

OROSZLÁN
A fő hangsúly a családi kapcsolatok, hogy ez a család vagy a partner. Áldozat van valami, ami elvárható, de ez alkalommal nem biztos, hogy a részvétel szükséges. Inkább szentelik szabad idejüket magukat, távol minden, de a legközelebbi.

Szűz
Hajlamos szeretni egy titkos levelezés. Azonban jobb, ha tartózkodik, mert nem kedvező időszak bármely összejátszás, mert akkor ki lesznek téve. Ellenállni a kísértésnek, csak akkor, elkerülve ezzel a kellemetlen kérdést is kapsz egy bonyolult területen a szeretet.

MÉRLEG
Ha az idegesség és a feszültség akkor közvetítenek partner van egy jó esély arra, hogy a válság rövid életű és elmélyíti az ilyen módon kiterjeszteni. Segítségével egy barát visszatér az optimizmus, bár az igazi problémák megoldatlanok maradtak.

SKORPIÓ
A komolyan növekvő feszültség ahogy az arca nagy kihívás, hogy meg kell oldani. Kiválóan működik, ha éppen nyomás alatt, de abban a pillanatban, amikor a dolgok magával, hogy a végén, akkor következik észrevehető energia csökken. Támad a elégedetlenség lesz a partnere.

PONTOZÓ
Figyelmet érdemel továbbá a középpontjában a helyzetet, ami történik a családjában. Lehetnek olyan kényszerített változások is, akarva-akaratlanul, kell reagálnia. Hajlamos eltúlozni a problémákat, ezért kérjük, gondolja meg kétszer, mielőtt dönt semmit.

BAK
Ezzel párhuzamosan a felfelé pályája, amely tükrözi a szakmai élet, érzelmi kapcsolatok egyre inkább instabillá válik. Szeretett feszültség alatt van, és lehetséges, további kellemetlenséget ha elkezd pert. A színpadon tele vannak verbális félreértés.

VÍZÖNTŐ
Te nem elég kitartó ahhoz. Amikor találkoznak, az első ellenállás, kijelenti, lényegtelen dolgok, hogy álcázzák a bizonytalanság. Mielőtt újra meg újra, kérdés magad, mi a fontosabb, a saját büszkeség és a hiúság, vagy a végső cél az, amelyek elhagyták.

HAL
Terhelt szeretsz életet. Szeretett személy nem mossa kaotikus ütemben már az utóbbi időben, remélték. Mivel a kommunikáció hiánya, lehet, hogy a félreértések, amelyek, ha nem oldják meg időben, fejlődni egy komoly konfliktus.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét