Heti horoszkóp a 25. 9., hogy 1. 10. 2020

KOS

Ezen a héten kapsz mindent megtenni csak akkor, ha méltó és tartós. Bár egy kicsit nem érzem magam biztonságban a munka, nem tudod, hogy mindent jól csinálsz, nem gátolják magad. Az árak tovább magukat. Ezen a héten lesz mások inkább hasznos lehet. Partner nagy támogatást. Ha szabad, most itt a remek alkalom, hogy útnak a néhány „nyugodtabb vizekre”, és akkor a munka révén, hogy megfeleljen egy érdekes ember.

BIKA

Ön szilárdan áll a földön, és pontosan tudja, mit akar. Ne engedd meg magadnak, hogy pesszimista és depressziós. Ezen a héten kissé érzékeny a kritikára mások, és van egy lehetőség, hogy néhány hibát a munkát. Fókusz. Családi problémák befolyásolhatják az eseményeket a munkahelyen. Hajlamos flörtölni ezen a héten.

IKREK

Tud beszélni a problémákat, a partnere vagy társult. Legyen ott a kedves emberek, akiknek szükségük van a segítségedre. Egyes tervek, amelyek, és kapcsolódik a ház, felújítása vagy vásárlása bútorok, nem járhat el, ahogy elképzeltem. Nem kell túl sok bizalmat másik embert, mert nem mindenki őszinte veled. Ezen a héten van romantikus, de ha szabad, ez egy csodálatos új ismeretség.

RÁK

Kommunikáció a kollégák nem lehet nagy ezen a héten. Olyan érzése van, hogy senki sem érti. Az esély egy üzleti út vagy együttműködve személyek külföldi vagy egy másik városban. Vigyázz, mit aláírja a héten. Családtagok a nagy támogatást. Ön már nem annyira összpontosított a pénz, hanem a kommunikáció és a képzés.

OROSZLÁN

Ezen a héten lenne egy jó ötlet, hogy elkerüljék a papírmunka, megnyitva a cég aláírásával dokumentumokat, ha ez nem szükséges. A gyorsabb lesz a vége a jövő héten, és akkor van egy pár akadály. Nem jó érzés, amikor a kapcsolatot a partner, mint ha nem kerül elég. Valami jót magának. Megy a fodrász, masszázs, akkor láthatjuk, hogy a barátokkal. Mindenesetre nem ez a vasárnap a túlzott költőpénzt, de lehet kapni egy új telefont, vagy valami, mint amennyire a technika.

Szűz

Lehetnek nézeteltérések családtagok. Te milyen melankolikus és szeszélyes, Közel emberek nem ugyanazt a véleményt a munka és a tervek, hogy van. Ha vannak elfoglalva vitafórummal partnerével, és ha szabad, hagyja, hogy egy új ember az életedben. Nem rendelkezik a feladat még, hogy az első helyen.

MÉRLEG

Töltsön több időt otthon a családdal, vagy látogatás rokonok. Ne túlmunka és ne terheljék túl, de vigyázz, hogy összpontosítson nao de ami fontos. Ezen a héten meg kell jobban megszervezni és meghatározza a prioritásokat. Ami fontos, hogy összpontosítson az emberek vagy tevékenységek, amelyek boldogabbá tesz.

SKORPIÓ

Ezen a héten találkozni fogsz rengeteg új embert, vagy baráti lehetséges félreértéseket. Ne kölcsön pénzt másoknak. Nem egy jó vasárnap vásárlás technikákat, mert akkor nagyon elégedett. Jobb hang azt. Most van itt az ideje, a gondolkodás és a tervezés a következő időszakra. Ha a gondolkodás egy természetesen írja meg most.

PONTOZÓ

Ezen a héten befejezi, amit elkezdett eddig. Végül úgy érzi, nagy a munkahelyen, hanem a magánéletben nem rosszabb. Ne a legjobb, hogy felettesei elégedettek a teljesítmény a munka. Nem otaljavajte, hanem részletesen. Barátok lehet egy nagy támogatást. Ami a szerelmet, a munka révén találkozhat egy érdekes ember.

BAK

Ezen a héten nem lesz elég energiája az összes olyan kötelezettségek, amelyek várnak rád. Győződjön meg róla, hogy mindent, amit csinálsz abban az időben. Nincs késés nem tolerálható. Lehetnek nézeteltérések, viták vagy valótlanságokat, hogy hallja a többi ember. Legyen óvatos, ha elhagyja a dokumentumot és az alapvető elemeket, különösen, ha elmész egy útra.

VÍZÖNTŐ

Nem lesz boldog, hogy minden működni fog ezen a héten. Akkor egy kis pénzt, hogy várni sokáig. Fontos, hogy ne menjen vásárolni ezen a héten, mert ez a vasárnap megtakarítást. Ön szenvedélyes. Lehetőség van, hogy hagyja el a kaland. Ha egy kapcsolat, több időt töltenek a partnere.

HAL

Nem biztos, hogy mennyi odaadó partner. Adsz minden maguknak, hanem számíthat a másik oldalon. A kapcsolat zárul, és látni fogja végül Önt. Ha egyetlen nem talál akármilyen hibája. Ami a munkát, szorgalmas és alapos.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét