Heti Horoszkóp a 25. 12. és 12. 31. 2020

Kos
Lehetséges, hogy tetszeni fog valaki, akivel dolgozni – talán valaki már tudja, vagy valaki új. Occupy nem zapostavljajte partner, mert a munka, de dolgozunk rajta, hogy jobban eltölteni a szabadidejét, hogy van. Integrálni. Ne tolja magát túl sok munka, csak csinál mindent időben. Most van a támogatást és kollégái és felettesei minden, amit csinál. Egy kis pénzt, hogy a hosszú várakozás, akkor kap csak ezen a héten.

bika
Ez a vasárnap nagyon jó. Minden lesz, és a végén minden kötelezettséget időben. Végül meg fog tenni egy kis papírmunka, hogy a hosszú várakozás, és akkor képes lesz arra, hogy vissza egy szép év végén. Ami a szerelem, utazás, vagy bármilyen módon ki lehet megismerni egy személy, hogy tetszeni fog. Ez akkor fordulhat elő az a személy, akivel már van, de ez nem lesz rossz, éppen ellenkezőleg. Most itt az ideje, hogy a régi szerelem.

Ikrek
Kommunikáció másokkal lesz lényegesen jobb ezen a héten. Könnyen jön egy megállapodást, és minden, amit könnyen érthető. Tartsuk az inged a munkát, de hogy a legnagyobb. Kerülje együttműködés hím személyek lehetnek vita. Sokkal jobb, hogy a munka a nők, akkor megy sokkal könnyebb. Lehet, hogy néhány váratlan költségeket. Vigyázni kell, mert a hideg. Ingyenes, lehetőség van a kaland. Occupy, szenvedélyes és romantikus, mint máskor.

Rák
Jött egy időszak, amikor lesz komoly a kapcsolat. Minden kalandra nem jöhetnek szóba. Szerelem virág, de csak akkor, ha eddig fenn jó kapcsolatot. Ha nem stabil, akkor nem lesz jó. Vigyázz, hogy a partnere az érzéseit. Ingyenes, szeretne mindent lassan megy, és nem rohan összekapcsolására. A többi attól függ, hogy mennyit fog boldogulni a munka, de a várható cash flow lesz a az év végéig. Légy pozitív és vegyen részt egy tevékenység, a sport, és a hétvégén ne felejtsük el, hogy megy a városban a barátaival. Ez meglehetősen dinamikus vasárnap.

Oroszlán
A pénzügyi helyzet javul. Minden egyre jobb, az uralkodó a területeken a pénz, Mercury mozgott közvetlenül. Szaturnusz, a Nap és a Vénusz ezen a héten lesz a munka területén, és ez azt jelenti stabilabb lesz, és van egy esélyt, hogy haladást. Végül súlyossá és társult jobb szempontjai pénz és a munka. Ami a kapcsolatot, ne hagyja, hogy a partner szenved, mert a munka. Ha szabad, a munka révén lehet megismerni egy személy.

Szűz
Ezen a héten lehet fejezni, hogy mit lehetne tenni most, mint amennyire a tranzakciót. Érdemesnek és mozgékony, és hogy a legjobb munka. Törekedjen arra, hogy szenteld mindazt, amit letétbe. Partner megértése mindenki számára. Ha szabad, akkor szenvedélyesen ezen a héten, és egy személy a múltból jött vissza hirtelen az életedben.

Mérleg
Szenteli magát, hogy még több erőszakot. Ha vannak elfoglalva, nincs változás, minden rendben van. Terv, hogy megünnepeljék az új évet. Ha szabad, a barátok vagy a család, hogy megismerjék egy stabil, aki válaszolni fog. Lehetnek váratlan kiadások ezen a héten. Mars területén a pénz, és még mindig, így betöltve néhány kifizetetlen számlák, és talán néhány adósságát. Lehetőség van, hogy csökkentse az immunitást.

Skorpió
Ezen a héten lesz kommunikatív és nyitott néhány új lehetőségeket a munka. Nem lesz probléma a pénz, nincs több probléma. Végül talál egy módja annak, hogy a stabilitás fenntartása és boldog legyen. További időt magadnak. Van felesleges energiát, így ha szabad, akkor lehetséges, hogy a kaland. Ha vannak elfoglalva, több időt töltenek a partnere.

Nyilas
Végül ezen a héten lesz a pozitív. Nincs több probléma, hogy már volt eddig. Akkor józanul gondolkodni, jobban megszervezni, hogy ne fáradjon, másokat nem. A munka, a helyzet sokkal jobb, de amikor a pénzügyek, akkor elégedett lesz ezen a héten. Hajlamos flörtöl, és ha a kapcsolat, minden tökéletes.

Bak
Végül ezen a héten lesz három bolygó a jel, a Vénusz, a Szaturnusz és a nap. Van egy csomó kötelezettséget, nem tudja, hol lesz belőle. Jobb szervezet a legfontosabb. A munka egész idő alatt. Az a lehetőség, a szerelem nagy, de lehet hajózni érintkezésbe egy személy csak tudja sokáig. Azok, akik a hosszú kapcsolatok élvezni fogják a nagy szempontok a szeretet. Chance probléma van a hátam, ezért fontos, hogy pihenni munka után, és nem preforsirate.

Vízöntő
Még tart a munkahelyi stressz. Ez jobb, ha együttműködnek a nők, mint a férfiak. Tudni kell kezdeni néhány új dolgot a munkát, de ez a felelősség is, mert akkor nem sok a támogató haver. Minden változtatás a rendszer nem tetszik, de meg magadnak belemerül. Lehetőség van, hogy növelje a beáramló pénz. Kapcsolattartás partner kicsit rosszabb lesz, mert nem mutatni az érzéseiket elég. Szabad, nem változik a héten.

hal
Ezen a héten várja jobban megértsék a partnere. Úgy érzem, jó és pozitív vagy. Nincs több kommunikációs problémák, és nem megy tovább. Ha egyedülálló, akkor nem kap, hogy visszanyerjük régi szerelmek, de fog fordulni valami újat. Ha a tervezett vásárolni néhány új dolgot a ház, nem lenne jó csinálni, mert most ez után nem lesz az érdeklődés. Úgy érzi, megkönnyebbülés nem működik, minden kötelezettség nem a könnyebb, és akkor várható előrelépés.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét