Heti Horoszkóp 4-12 December 2020-ra

Kos

Ezen a héten akkor jól érzi magát. Törekedjünk arra, hogy szocializálódnak barátok. Van felesleges energiát. Fontos, hogy ne terheljék annyira a véleményét másokkal. Tekintettel arra, hogy az aktivált kirándulások, szórakozás, vagy a képzés, akkor kell menni ebbe az irányba. Nem érdekel, sokat partnerség. Most már csak fontos, hogy nem az idegeket. Merkúr retrográd a kiránduláson, de előfordulhat, hogy nem igazán tudja, hogy bárhova is tervezett. Emiatt, és a kommunikáció másokkal nem lesz ideális. Ha van munka kommunikál a partnere. Ami fontos, hogy ne menjen vissza néhány történetet a múltból.

bika

Lesz elég ideges ezen a héten. Győződjön meg arról, hogy ezen a héten egy kicsit gyorsabban elvégezte az összes feladatot, hogy van. Lehetnek nézeteltérések munkatársainkhoz vagy lesz semmilyen probléma gyors megoldását. Néhány fiatalabb nő lehet segítséget. Optimista vagy, van egy csomó a lelkesedés, és az uralkodó Vénusz Nyilas és hozza meg egy csomó lehetőséget, hogy pénzt. Ön elégedett lesz készpénzzel helyzetet. Függetlenül attól, hogy a kapcsolat, vagy nem, akkor nem hagyhatja figyelmen kívül a szerelmi életét, mert a munka. Lesz több szenvedélyes, mint általában, a Mars a Skorpióban területén partnerségek, így várható, érdekes fejlemény.

Ikrek

Van egy csomó kötelezettséget. Törekedjen arra, hogy jobban megszervezni. Jó lenne, ha nem indul el néhány új dolgot, mert a Merkúr, a vonalzó retrográd. Most van itt az ideje befejezése kötelezettségek. Ne legyen makacs, ha van valaki, aki idősebb, mint te vagy hatóság, elmagyarázza, hogyan kell csinálni valamit. Légy türelemmel kommunikálni másokkal. Ez ki fog derülni, hogy mások jó szándékú. Ha egy kapcsolat, érezd jól magad partner, menj egy rövid ideig a hét folyamán. Ha egyedülálló, akkor kell menni egy utazás, ahol meg lehet upoznatte egy új ember, vagy ismersz valakit, aki nem az Ön városban. Elég a bolygó terén kapcsolat hoz néhány új fejlesztések tekintetében partnerségeket mindenféle. Ez tűnhet egy személy a múltban, de ez nem kedvező megoldás az Ön számára.

Rák

Ezen a héten lesz izgalmas, és minden alkalommal, amikor attól tartanak, hogy akkor az összes kap, hogy elvégezte az idő. Arra törekszik, hogy irányítsa a munkát. Mások sokat várnak tőled. Az első felében a héten van fenntartva kötelezettségek, amelyek a késleltetett sokáig, a másik fele pedig a magánélet, a szenvedély és a kapcsolat. Ön szenvedélyes, a Mars a területen kapcsolatot. Foglalt, vitafórummal partnerével, a munka a kapcsolatot. Ne túl sokat, csak ragaszkodni ahhoz, amit tervezett.

Oroszlán

Feszült, mert te minden megy lassabban, mint máskor. Csütörtöktől lesz kissé felgyorsult. Mindössze annyit ösztönöz, hogy néhány dolgot, de senki sem, hogy megértsük a problémákat. Lesz kommunikatív és jó hangulat az első félévben vasárnap. Lehet, hogy néhány megszakításokkal / részt, amennyire az együttműködés, hanem a szerelmi ügyek. Eldönteni, hogy ki akarsz lenni, és hogyan szeretné tölteni az idejét. Ha hosszú, hogy ne menjen kapcsolatban, hogy hol van, talán itt az ideje, hogy befejezze a történetet. Ott lehet némi változás a házban, átszervezés, vásárol bútorokat legalább.

Szűz

Az lenne a legjobb, ha a hét folyamán, gyakorlott valamilyen fizikai aktivitást, volna jó érzés volt. Tehát akkor nem lesz probléma a szorongás. Lehetnek problémák, az egészséggel kapcsolatos, fogorvoshoz. Tartsuk az inged, ha minden nem megy, ahogy elképzeltem. Lassan minden megy, de nem teszi meg legalább egy része a kötelezettségeinek. Nem zapostavljajte szerelmi élete, mert a munka. Az uralkodó Merkúr retrográd, így „kusza húrok” területén a munka és a család. Lehetnek kisebb beszélgetés családtagok.

Mérleg

Ön szenvedélyes. Hajlamos fogyasztani kreatív vagy, hanem a nagy hangulat. Próbáljon összpontosítani a munkát, és a feladatokat, amelyeket el kell végeznie. Az együttműködés ezen a héten nagy mindenkivel. Vénusz Nyilas és Mars a Skorpióban ad egy csomó energiát és lehetőséget haladás. Ha vannak elfoglalva, partner nagyon pozitív, és a kapcsolatot, csak jó érzés. Ha szabad, valamilyen módon ki ismeri egy szórakoztató ember.

Skorpió

Van felesleges energiát, a Mars a jel. Venus terén az élvezet és a valódi érték motiválja, hogy olyan emberekkel, akik nem előtte. Győződjön meg róla, hogy kapcsolja be a örömeit, kényeztesse magát. Pokuašjte beszélni a partnere, és kompromisszumot kötni a dolgokat, amelyek még nem jutottak megállapodásra a kreatív ezen a héten. Megüt a tornaterem, meg lehet hallgatni. Lehetséges húgyúti problémák és fejfájás.

Nyilas

Te nagyon beszédes ezekben a napokban, de ne beszélj állandóan a problémákat. Tartsa valamit magadnak. Nincs túl sok bizalmat. Győződjön meg róla, rámutatva, hogy néhány új kötelezettségvállalásokat, az új fejlesztések. Lehetséges problémák a forgalom, figyelje az utazást. Lehetőség van ismeretség, amely teljesen megváltoztatja az életét. Elfoglalt, munka kapcsolat egy partner, de a dolgok jól mennek. Vénusz a jel. Minden megy az Ön javára. Ingyenes, vissza lehet, hogy egy személy a múlt. Hajlamos termesztés.

Bak

Lesz feszült, mert a munka vasárnap kora. Be kell, hogy végezze el a módosításokat, hogy nem tetszik, de nem lehet higgadt két szék, meg kell dönteni az egyik lehetőség. Akkor számíthat a beáramló pénz ezen a héten. Te nem nagyon kommunikatív ezen a héten. Mások észre, hogy te komolyan, és azt szeretné, hogy néhány fontos lépéseket előrelépés. Tudni szerelmes ha vannak elfoglalva, csak nem zapostavljajte munka partnerek és nyitott rá. Ha egyedülálló, akkor lehet egy titkos összekötő. Nem egy jó hét vásárol új dolgokat, technika, telefon.

Vízöntő

Van egy csomó energiát és munkát különösen tekinteni. Néhány férfi akkor idegesek, de nem hagyja, hogy bárki láthatja, hogy provokálják. Használd az intuíció, hogy megtalálja valaki mással kell lennie, és kivel nem szabad csinálni. Fel kell gyorsítani, és nem a legjobb munkát elvégezte mindössze annyit kell, mert miután ezen a héten, minden, ami most már nem adnak gyümölcsöt. Szocializálódnak több és fontos lesz ezen a héten. Van egy ötletem sokáig szeretne elérni most kell ismernünk, Sana. Amelyek segítségével a fiatalok. Többnyire az új ismerősök, de néhány alakulhat át valami. Elfoglalt, ezen a héten a kormány alap kötvények.

hal

Néhány új projekt a jelek szerint a munka. Ne rohanjon a fizetés levonás kötelezettség, mert lehet, hogy egy csomó hibát. Más emberek nem kedvezett. Ne bízza senkinek, mert nem ideje. Partner akkor nem nagyon ismert, de a nézeteltérések azért lehetséges, mert a kis dolgokat, és félreértéseket. Ami a szerelmet, ha szabad, minden, ahogy kellene. Keresztül a munka, akkor megismerni néhány új, érdekes ember. Lehetséges problémák forgalomban. Használja természetes termékek bőr, mert lehetséges, allergia.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét