Heti Horoszkóp 30 10. és 5. 11. 2020

Kos
Nem teljesen elégedett a szeretet az élet. Beletelik sok türelem és erőfeszítés kiengesztelni partnerekkel. Azok, amelyek nem szabad élvezni fogja a magányt. Invest több energiát munka, munka. Annak ellenére, hogy nehéz lehet, legyen az alapvető és nem támaszkodhat túl sok mások. Lehetnek megnövekedett költségeket, nézd meg a fogyasztás.

bika
Kemény munka. Van egy csomó kötelezettséget, akkor nem tudom, mit tettél először. Akkor jobban kell megszervezni. A fiatalabbak lesz hajlandó együttműködni. Legyen kreatív. Mivel a munkát, amit figyelmen kívül hagyják a szerelmi élet ezen a héten, valamint néhány beszélgetés egy partner. Győződjön meg arról, hogy a kapcsolat nem szenved, mert a munka. Ingyenes, nem kell aggódnia semmit, akkor is lehetséges, flörtöl a munka.

Ikrek
Lesz lazább ezen a héten, mint az előző. Nagy érezni. Ami a szerelmet, akkor lehetséges, hogy a kommunikáció javítása a partnere. Ingyenes, menjen kávé egy személy, hogy tetszik, akkor nincs semmi vesztenivalója. Flört mindig jó. A munka, te nyomás alatt, akkor a támogatást a kiváló. A kihívások előtt. Légy kitartó, hogy elérjék céljaikat. A hétvégén egy jó filmet a moziban, vagy otthon. Találj időt a pihenésre.

Rák
A szerelmi élete ezen a héten, nem számíthat néhány jelentős változtatást. Soha nem hagyja. Az lenne a legjobb, ha vannak elfoglalva, eltölteni egy kis időt a partner távol a közfigyelem. Free, majd koncentrálni a kötelezettségeket. Mások felismeri az erőfeszítés és pohvaliće Önnek. Ne légy szerény, mert terhes keresnek promóció. A hétvégén, hogy a barátokkal.

Oroszlán
Minél jobban fogja érezni egy kapcsolatban, akkor sokkal nyugodtabb és boldogabb. Mit csinálsz most bosszús partnerekkel fog menni, mert akkor kap egyfajta kompromisszum. Ingyenes, hogy a legrövidebb úton lehet találkozni érdekes ember. A munka, hagyjuk, hogy egyedül „kockák egyetért”. Ne csinálj semmit, hogy úgy gondolja, nem jó a jövő számára. Legyen alapos, tartsa a sebességet lefelé.

Szűz
Ön elégedett lesz a személyes és szakmai életüket. Végül, akkor mentesül, de nem hiszem, túl sok a munka, azokról a problémákról, amelyek lehetséges, ha van otthon, és fordítva. Szomszédosak munka és a magánélet. Cashflow várható. Néhány férfi kérhet egy kis segítség vagy hitel. Vegyük is, mit tehet róla.

Mérleg
Minél többet szeretne új embereket megismerni, és meg lehet hallgatni a beszélgetést másokkal. Azok a kapcsolatok lesznek nyitva, hogy a partnere. A munka, nem hiszem, minden, amit mondanak. Egyes ígéretek nem teljesülnek ahogy mondják. Ne végezzen semmilyen jelentős változás az ügylettel kapcsolatban. Hallgassa meg magad, másokat nem. Lehetséges emésztési problémák, nem sokat eszik, és nézni, mit eszik.

Skorpió
Romantikus ezen a héten. Ha a kapcsolat, minden rendben lesz, és ahogy kellene. Ha egyedülálló, akkor lehetséges, hogy egy titkos kapcsolat vagy kaland. A pénzügyi helyzet stabil. Hallgassa meg a Intuc tekintetében működik. Ha nem biztos abban, hogy elfogadja a munkát, gondolja újra és kérjen egy szeretett tanácsát.

Nyilas
Nagyszerűen érzem magam. Ebben az összefüggésben az a benyomása, hogy a dolgok jól mennek, de időnként úgy gondolja, hogy talán nem minden úgy tűnik. Beszéljen a partner a dolog, hogy kapsz aggodalomra ad okot. Szabad, egy személy közel áll hozzád váratlanul kifejezni együttérzését. Lesz egy csomó kapcsolat, akkor kommunikatív. Jó szervezet siker kulcsa, és az egyetlen módja, akkor biztos, hogy a végén a héten ismét lesz a káosz. Ezen a héten csinál valami fény gyakorlatok, amit étkezés előtt vagy legalább sétálni.

Bak
Ezen a héten lesz a legkellemesebb a csendet és nyugalmat. Nos érzi magát. Több időt töltenek otthon, a család és a szeretett egy. Ha egyedülálló, akkor lehet, hogy akkor át dolgozni, hogy megfeleljen egy érdekes ember. A munka, akkor is feszült, mert van egy csomó kötelezettséget, így akár meg is több időt töltenek a munkahelyen. Focus és nem csinál több dolgot egyszerre.

Vízöntő
Ezen a héten lehet, hogy túlzásba az élvezet és az élelmiszer, de próbálja meg, hogy mérsékelt. Megtalálni az egyensúlyt. Törekedjünk megmutatni másoknak, hogy mit szeretne csinálni a munkát. Vannak dolgok régen tervezzük most kezdik szállítani más emberek hasznos lesz. Lehetőség van egy hirtelen út, de ha megvan a lehetőség, ne hagyd ki.

hal
Fókuszban a kapcsolatok javítását a partner. Ne aggódj túl sokat, hogy nem lenne valami, de szerintem jól mindent, mielőtt mondani vagy tenni valamit. Lehetnek kisebb vita. Szabad, akkor hajlamosak a flörtölés és kalandok. Ami a munkát meg kell változtatni néhány dolgot munkát. Frissítés mód, fontolja meg, milyen módosításokat tud bevezetni, hogy könnyebb. A prioritások és a tervhez és az eredményeket fogja követni. A feszültség jelen lesz minden héten.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét