Heti Horoszkóp 23 10.-29. 10. 2020

Kos
Egyesek a múlt jöhet vissza az életed. Győződjön meg róla, hogy nem foglalkozunk a partner, hanem felébred a szenvedély egy kapcsolatban. Ezek fontos kompromisszumokat. Fizessen számlákat időben.

bika
Nem a legjobb munka. Számítunk, és segít másoknak ezen a héten. Végül mindenki észre fogja venni, hogy mennyit próbált a múltban, úgy várják a jutalmat. Lehetnek változások a munka fél hétig, akár mozog, lebonyolítása munkahelyen vagy folyamatban van. Közreműködők hasznos lesz. Ami a szerelmet, minden rendben van. Ingyenes, lehetséges új ismerős módon. Foglalt, élvezni a kapcsolatot.

Ikrek
Győződjön meg róla, hogy ne hanyagolja el a partnerek. Kommunikáció kiváló volt mindenkivel. Elég nehéz munkát, de ne aggódj, minden rendben lesz. Megvan a támogatást a többi ember. Ügyeljen arra, hogy dolgozza ki a szervezet, mert ez az, amit hiányoznak. Lehetséges problémák a nyomást.

Rák
Ne menj vissza a régi történeteket. Próbáld meg a jelenlegi partner derült ki mindent, hogy baja.
Őrizze meg egy kicsit ezen a héten. A nagy vasárnap tevékenységek, sport, néhány hobbi. Bármi jobb, mint otthon ülni, mert akkor nagyon ideges, és lehetővé megbeszélések a háztartás tagjainak. Ez egy kiváló alkalom az új kezdetre munka.

Oroszlán
Akkor nem érzi a legjobban az első két nap a héten. Tól Sredkova onačno minden megy az árral, akkor ne aggódj túl sokat mindent. Egyes férfiak hasznos lehet a munka. Esély rövidebb útvonalon, de légy óvatos a forgalom ezen a héten. Ami a szerelmet, nem inged találhatóak kis dolgokat. Győződjön meg róla, hogy a dallam a magad és a partner.

Szűz
Ön még nem áll készen a kemény munkát. Bár állítólag beszélni másoknak, és talán hallani valami hír, hogy fogják használni előre. Egy nagyszerű vasárnap egy utazás, és működjenek együtt az emberek is, akik nem a városban. Ha a tervezett vásárolni néhány technikai dolgot, vagy rögzíteni a kocsiba, most az alkalom is.

Mérleg
Romantikus Önnek. A legfontosabb dolog, hogy ne kössön titkos viszonyt, mert akkor lesz boldogtalan .. Légy reális. Ne higgy senkinek, akik tét bókokat. Elfoglalva, hogy egy utazás a partnereddel, ha tudja. A nagy vasárnap munka és a pénzforgalom, így nincs ok az aggodalomra.

Skorpió
Végül, a munka halad, ahogy kellene, minden megy úgy, ahogy akar, és elégedett. A lényeg az, hogy nem kölcsön pénzt, hogy más emberek, és nem mások. Ez nem lehet jó. Fizessen számlákat időben. Lehetőség van, hogy hagyja a szerelem, ügyeljen arra, amit csinál.

Nyilas
Ezen a héten a helyzet a szeretet, hogy sokkal jobb. Nem lesz fásult, amikor a partnerek, de hátradőlni és nézni, ahogy több időt együtt. Free, a barátok egy jó esélyt, hogy megfeleljen egy nagyszerű ember. Van egy csomó ötlet, hanem kell összpontosítania, hogy mit lehet elérni. Nem rasplinjavajte munka.

Bak
Ne a legjobb, hogy reális és szerény. Lesz jobban fizetett munkájuk vagy leáll pazarlás túl sok pénzt a dolgok, hogy nem kell. Ön elégedett a munka, és minden remekül megy. Lesz talán több munkát, de nem a legkevésbé zavarja.

Vízöntő
Túl sokat várni a másiktól. ne mondd el senkinek, amit probléma van. Ez nem az idő, hogy bemutassuk a változásokat a munka. Győződjön meg róla, hogy tartsa be a megállapított ütemtervet. A nagy vasárnap pénzforgalom. Ön szenvedélyes és hajlamos flörtölni.

hal
Legyen óvatos, ne preforsirate az egészségre. Ezen a héten kellene pihenni, és élvezni, és csak akkor veheti igénybe a jó idő rövidebb ideig. Free találkozhatunk néhány érdekes ember át a munkát. Foglalt, vitafórummal partnerével ezen a héten. Szeretne túl sok mindent egyszerre, nem lenne jó, ha van „csepp a labdát”, hogy fenntartsák az egyensúlyt az életben.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét