Heti Horoszkóp 18 12.-24. 12. 2020

Kos
Lehetséges problémák partnerekkel vagy társult. Elég ambiciózus és akarom, hogy minden a. Ez ezen a héten nem megvalósítható. A második felében a hét jobb lesz a feladat, hogy végre néhány fontos feladat. Elengedhetetlen, hogy van egy stroke és állítsa mások. Chance rövidebb idő alatt. Ami a szeretetet, és még mindig kalandos, és szeretne több szabadságot, ha egy kapcsolatban.

bika
Ideges a munkahelyen. Nem lehet elérni mindazt, amit időben elvégezzék. Associates vagy ügyfelek vagy ideges. Gondold át, hogyan lehet megoldani. Ne keverje a magán- és a szakmai élet, és ne aggódj partnerek az ilyen problémákat. Vigyázz, hogy mit csinálni a pénzzel, lehet, hogy a megnövekedett költségek ezen a héten. Töltsön bölcsen.

Ikrek
Idegesít anyagilag állapotban, mert úgy érzi, hogy sokkal jobban. Ez most nem változik, vagy beszélni, hogy más emberek, és keresse meg néhány tanácsot. Esély stressz. Vajon minden svoe problémák beszél partnere. A fél hetes kommunikáció minden bizonnyal sokkal jobb, mint a Mercury megy közvetlenül. Ha tud dolgozni olyan emberekkel is, akik nem a városban ez mindenképpen ajánlott.

Rák
Nagyon pozitív, akkor is, ha bosszantja második. Az újhold a héten segít elindulni a dolog, amit már régóta tervezik. Ne tárolja semmit, a 23,12 vannak jó oldalai. Van nagy tervei. Lásd végül pozitív változásokat az életükben. Győződjön meg arról, hogy a munka, hogy bebizonyítsam, és akkor boldog lesz, minden területen. Egy személy a múltból jön vissza az életbe. Ne menjen vissza a régi problémákat, ha egy kapcsolatban.

Oroszlán
Az események nem támogatja, de ügyeljen arra, hogy elvégezte a hét közepén a dolgok nagyon fontosak. Ambiciózus és jobb lesz a pénzforgalom. Tartsuk az inged, ha kell fizetni számláit, vagy feladatokat, hogy akkor még mindig jobb, mint a hétvégén. Családi problémák akkor elég betölteni.

Szűz
Vásároljon néhány új dolgot a házban, és néhány régi kiadás és hozzon létre egy jobb hellyé. Ügyeljen arra, hogy osztja a pénzt, amit kell, és hogy legyen szíves magát és szeretteit egy. Ez nagyon fontos. Vigyázni kell, mert a forgalom. Most nincs itt az ideje új üzleti mozog, nem az a fajta aláírás, tegye azt a jövő héten, amikor a Merkúr, a vonalzó Virgo, elindul közvetlenül.

Mérleg
Nem lehet mindent, ahogy elképzeltem. Győződjön meg róla, hogy kapcsolja be a munkát, mert akkor mindketten boldogabbak. Tartsuk az inged, mert a partner, hanem fejlesztésére összpontosít kapcsolatokat. Nem biztos, hogy hová megy a pénz, amit keresnek, így írásához költségeket. Váratlan kiadások bizonyos. Lehetőség van egy rövid utazás és szeretteit, vagy legalábbis tervezés alkalommal egy héten. Nem számít, hogy mit, akkor nagyon kommunikatív és kedves hangulat.

Skorpió
Többnyire kicsit jobban pénzforgalom. Próbáld ki, hogy lelkes munkáját. Nem zapostavljajte magát, és a fizikai megjelenés. Ön nagyon kommunikatív. Légy kedves másokkal. Van egy felesleges energia és kell sportolás. Partnereink érzem egy kicsit elhanyagolt, és ha nem a kapcsolat, lehetőség van valami komoly második felében vasárnap.

Nyilas
Próbáld akasztani egy kis időt, hogy van egy jobb időt. Most prišteda pénzt. Ne legyen ideges, de vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint szórakoztató. Kap sok pihenés a hétvégén. A 21:12. végül „hajnal”, mert Saturn hagyja el a jel után két és fél év, és megtalálja ezt a sokkal jobb, mint a vasárnap minden korábbi ebben az évben.

Bak
Légy pozitív. Megy a fodrász és a masszázs. Győződjön meg róla, összpontosítani uživanjeIdite rövidebb vagy hosszabb ideig, akkor lehet hallgatni. Látogasson rokonok, hogy még nem látott hosszú ideje. Vegyük csak annyit ér véget a dolgokat, mert amikor a Szaturnusz belép a jele 21:12. után 29 év múlva iAMT kevesebb időt maguknak, és elsősorban a kötelezettségek és nem lesz képes választani több, mit tudsz, vagy nem. A kötelezettségek kiszabására is.

Vízöntő
Tűkön a munkát a hét elején, de a lényeg, várják pénzforgalom hétköznap. Légy kedves másokkal, és barátai is kapsz kiváló tanácsokat. A felismerés új ötletek is lehetséges, de a mások segítségére. Néhány férfi munkahelyi igazán irritáló, de a női együttműködés nagyon jó. Megfordulok, és minden rendben lesz, ahogy kellene.

hal
Prišteda kevés pénz. Győződjön meg róla, nem emészti meg az összes aktuális hogy tényleg nem nagyon szükséges. Legyen kellemes másoknak. Végül megáll az összes nehézséget, hogy meg kellett dolgozni évekig, és akkor lépni, hogy a munka és a segítséget, amit elért. Jobb megértése a partner várnak a hétvégén, amikor Mercury megy közvetlenül.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét