Heti Horoszkóp 16 10-22 10,2020

Kos
Végül a saját, van-e elég energiát, amire akarja. Az év első felében, vasárnap barátok hasznos lesz. Fejezze be, mi van, hogy a szabályokat. Törekedjen arra, hogy nem a legjobb munka. Az esés energia fogja érezni magát a hét végére. Ne legyen elhamarkodott.

bika
Nagyon jó érzés. Alig várja, hogy flirt és a szeretet. Ön szenvedélyes és fogadni a bókokat minden oldalról. Lehetséges fejfájás. Van munkahelyi problémák. Tény, hogy a legfontosabb dolog az, hogy lehúznak a munkát. Barátok lehet segítséget második felében vasárnap.

Ikrek
Elhamarkodott, és ha nem túl sok gondolkodás arról, hogy mit mondasz. Vigyázni kell, hogy fájdalmas. Legyen inkább a baráti társaság, hogy csökkenti a feszültséget. Egyesek a múlt újra. Ügyeljen arra, hogy keresse meg a barátok és a segítséget, vagy társult. Valaki megpróbálja állított vissza, férfi, és nem esik áldozatul hez azok, akiknek őszinteség gyanús. Minden legyen nyílt vita és megegyezés.

Rák
Tartsuk az inged körülbelül munkahelyi problémák. Lásd, hogy nem zavarja néhány új feladatot, amíg befejezi, amit elkezdett. Te egy nagyon jó hangulat és romantikus elején ezen a héten. Lehet, hogy találkozik valakivel egy barátom, ha szabad. Elfoglalva minden rendben van, és élvezze a kapcsolatot, és romantikus te, mint máskor. Menj egy rutin orvosi ellenőrzés.

Oroszlán
Ne a legjobb nem vállal több kötelezettséget, mint tehet. Watch, hogy nem irritálja a szemet novca.Ova vasárnap nem volt ideális a feladatra. Hogy hamarosan meg fog változni. Ne szállítsa a feszültség a munkából, hogy a partnerek. Ne a legjobb, ha nem keverjük össze a munka és a magánélet.

Szűz
Legyen óvatos, hogyan szórja a pénzt. Nagyon gyorsan keresni, és töltsön az egészet. Törekedjen arra, hogy hozzon létre egy munkatervet, hogy képes legyen hatékonyabban végzi. Van egy csomó új kapcsolatok, új dolgok történnek. Nem rohan túl gyors a kapcsolat, de hogy minden magad, hogy minden rendben van a lassan, hogy ne legyen sérült. Vénusz Libra viszi tovább élvezet.

Mérleg
Nagyon elégedettek a beáramló pénz. Végül úgy érzi, nagy a munka, és minden a tervek szerint halad. Új partnerségek lehet építeni a hét folyamán. Akkor számíthat egy hirtelen nyereség. Elképzelhető, hogy lesz szerelmes. Szabad doboz Zuleta egyes kalandok. Occupy, minden rendben lesz, jó kapcsolatot a partner.

Skorpió
Új vállalkozások nyílnak új lehetőségek a haladás. Minden attól függ, más emberek, és hogy nagyon ideges. Ne törődj azzal, amit mások mondanak rólad. Kommunikatív és te készen áll arra, hogy megfeleljen másoknak, és megérteni mindenki problémáit. Lehetőség van kaland, vagy egy titkos összekötő. Azok, akik egy stabil kapcsolat tapasztalni fogják a szenvedély.

Nyilas
Ön nem elégedett az üzleti helyzetet. Tudod, hogy jobb, de minden megy lassan. Valahogy úgy, mint amikor az összes, hogy ellenőrizze, és nem túl sok bizalmat mások. Legyen óvatos, akikkel együtt, nem egy időben az új kezdetre. Fontos, hogy megteremtse az egyensúlyt a munka és a kapcsolatok, hogy elkerüljék a problémákat ezen a héten. Ne hallgasson a problémákat. Ha szabad, egy barátja kövesse érdekes ismerős.

Bak
Nos érzel a munkát. Cashflow várható, és jó, de inkább nem, hogy túl sokat. Van segítségével más emberek, különösen a nők. Elfoglalt, ne nyomja a partner, ha feszült, de nézd át egy ideig, hogy a problémák lassan megoldani. Munkán keresztül, akkor egy új ismeretség.

Vízöntő
Te még boldog pénzügyi helyzet, de nem volt annyira a figyelem középpontjában a munka, mint a család. Tartsuk szem előtt, hogy ez nem csak megy minden olyan könnyű ezen a héten. Lehet, hogy egy félreértés társult. Ušuškani egy kapcsolatban, minden olyan, mint kellene. Szabad, akkor hajlamosak a flörtölés és romantikus vagy. Hit az edzőteremben.

hal
Nagyon jó hangulatban ezen a héten. Minden, amit jó. Ne partner beszélni csak minden apró dolog, amit minden anyagot. Próbáld ki, hogy tapintatos, és nem rontja a kapcsolatot. Ha szabad, egy kis szeretet jegyzetek és a bókokat is képviselteti magát. Lehetnek kisebb vita ezen a héten. Az energetikai van, és mindent, amit akar azonnal, és talán több türelmet ezen a héten.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét