Heti horoszkóp 13 11.-19 11. 2020

Kos
Nos akkor úgy fogja érezni ezen a héten.

Nagyon izgalmas ez az időszak. Venus még a területen az a szenvedély, és hogy javítsa a kapcsolatot a partner, szabadúszó is remélem, hogy vezessenek be egy szenvedélyes ember, aki megfelel nekik szerint minden feltétel. Occupy igényeinek hogy a kommunikáció és a szenvedély, hogy nem költenek az energiát pazarolnak el beszélgetés egy partner. Kompromisszum.

Ami a munkát, nem kap semmilyen kritikát is személyesen. Tartsuk szem előtt, hogy a lehető megnövekedett költségeket, ezért egy kicsit óvatos a pénzzel.

Lehetséges influenza.

bika
Ez egy vasárnap, hogy sikerül. Úgy érzem, jó, de csak egy kicsit bosszantotta, hogy minden attól függ, hogy a másik. Be kell, hogy pihenjen, és hagyja, hogy a dolgok történnek maguktól. Mostanra már keményen dolgozott, és azt vissza kell fizetni.

Partner egy romantikus és szenvedélyes. Ingyenes, lehetőség van a kaland, flört vagy valamilyen váratlan lépését a kapcsolatot.

Több folyadékot iszik ezen a héten.

Ikrek
Amennyire lehetséges, a munka egy új együttműködés embereket is, akik nem a városban. Legyen optimista és ezúttal megy „nagykereskedelmi”. Nézd meg a nagy képet, és minden sokkal jobb lesz.

Beszédes van, vagy kellene, ugyanakkor diszkrét, hacsak mellett Ön nem egy személy a bizalom.

Hát nem érzi magát. Végül is egy pillantást, ha te is boldog és elégedett. Nincs több terhelések húzta az előző időszakhoz képest. Szabad, akkor felel meg néhány érdekes emberek az út mentén, vagy egy hely egy vidám hétvégét.

Nagyszerűen érzem magam.

Rák
Nem volt elég energiája mindent, amit tervezett. Ami fontos azonban az, hogy ez a vasárnap jó az új kezdetre. Különösen vonatkozik ez a munka az első félévben vasárnap. Lényeges, hogy a svédek számlák másokkal, és hogy több felelős a pénzzel. Fontolja meg, hogy csak az összes dolgot szeretne vásárolni szükséges.

Ami a kapcsolatokat, ingyen, és ezen a héten lesz hajlamos a flörtölés és szórakoztató, és ez jó. Érezd jól magad. Elfoglalt, próbálja, hogy valami újat, amit nem lehet unatkozni egy kapcsolatban.

Lehetnek nehézségek a torok és a megfázás.

Oroszlán
Ez a vasárnap lesz nagyon érdekes. Ingyenes, ügyelve arra, ezen a héten az a személy, akire érdekel. Lehetőség van bizonyos mértékben helyreállítani egykori szerelme, de ez csak akkor lesz hosszú életű. Ne izgasd magad. Elfoglalt, minden lesz. Romantikus Önnek.

Az üzleti szempontból jó lenne, hogy a legjobb a munkát, semmit nem hagynak egy másik napra. Egyéb kollégái és felettesei is adja meg bűncselekményt, ha nem próbálja meg.

Te gyenge immunrendszer.

Szűz
Nagyon érdemes, és mindannyian látni maga körül. Meg kell jutalmazni minden erőfeszítés. Felhívjuk figyelmét, hogy meg kell tanulni az egyensúlyt az időt, ha túl sok kötelezettséggel. Ne hagyja, hogy valaki zavaró az üzletet.

Partnerségek elég jó. Ön szenvedélyes és romantikus ezen a héten, így akkor nincs probléma, hogy van szabad vagy foglalt. Chance rövidebb idő a partner, mert Venus a kiránduláson, vagy a szabad idő lehetőséget, hogy megismerjék az ember, hogy szeretik.

Mérleg
Nagyszerűen érzem magam ezen a héten. Szabad csillogás és hogy mindenki láthassa. Ez a vasárnap ideális szerelem és a munka. Partner vagy személy tetszik tart, mint a „szeme fényét”.

A munka, akkor kap egy régóta várt pénzt, vagy lesz túlterheltek a siker a munkahelyen. Kiérdemelted dicséret a kollégák. Legyen óvatos, csak hogy ne túlzott kiadások a vásárlást. Kérjük, mérje ezen a héten.

Skorpió
Venus még mindig a jel, így sok esemény megfigyelni különböző módon. Te biztos vagy magadban. Érdekel, hogy megmutassák a készségek mások előtt. Kollégái az ára, de akkor aligha fog előrelépést, amikor a pénzt.

Vegyük akkor legyen óvatos, hogy ne veszélyeztessék a bizalmat a partnerek. Ingyenes, kalandok a horizonton.

Tartsuk az inged dolgokat nem tudja megváltoztatni, így megőrzi az egészségre.

Nyilas
Most van itt az ideje a békességnek. Ez nem jó, hogy kezdjen tárgyalásokat a partner. Nem jó, hogy nem indul el egy új kapcsolat, ha szabad. Most lehet szórakozni, úgy, ahogyan bármely kötelezettség zavarják. Ami fontos, hogy ne mondjuk néhány féltékeny jelenetek.

Az üzleti szempontból meglehetősen feszült. Semmi sem úgy megy, ahogy gondolod. Tanácsos lenne beszélni néhány barátot, vagy társult az, hogy a jó tanácsot, hogyan lehet átvészelni egy időszakot, amely nem lehet egy csomó pénzt. Fontos, hogy tegyen valamit, hogy már régóta tervezte, hogy előrelépést érjenek el a munkát.

Feszült vagy, ezért jó, hogy részt vegyen egy hobbi.

Bak
Legyen toleráns mások. Lehetnek munkahelyi problémák. Nem lesz könnyű másokkal együttműködve. Nagyon gyors gondolkodás, és akkor könnyen megoldani minden problémát, de lehet, hogy elég.

Ami a szeretet, szenvedélyes vagy. Ide egy új helyen, a város egy partner. A munka a szenvedély. Ha egyedülálló, akkor nem fogja megváltoztatni a helyzetét, mert csak csináld szórakoztató.

Lehetséges probléma a hátsó vagy az egyes izmok gyulladása.

Vízöntő
Ezen a héten elég szociális és szórakoztató lesz az első helyen. Túl sok ötletet, amit betöltött. Nem lenne jó, hogy ne hagyja, hogy a másik feladat, hogy meg tudod csinálni magadnak. Győződjön meg arról, hogy a legjobb munka. Ami a szerelmet, a munka révén újra lehetséges flörtöl. Fontolja meg, ha ez az, amit akarsz. Ha vannak elfoglalva, a partner lehet egy jó támogatást a szakmában.

Pihenj többet, ne terheljék túl a munka.

hal
Túl sok néznek magukat. Nem hiszem, hogy mindenki ellened van, lehet, hogy csak feszült, de nem tisztán látni a dolgokat.

Ez a vasárnap jó együttműködni másokkal, de nem lenne jobb, ha az a személy, akinek meg kell utazás vagy sem a városban. Vigyázz, hogy mit aláírja.

Partnerségek bonyolult lesz, ha nyílt, őszinte és azt mondják, amit gondolnak. Ingyenes, ne habozzon, arra kényszerítve az ember, hogy tetszik.

Töltsön több időt a folyó vagy a parkban, azt fogja találni, hogy kellemes.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét