Házasságtörés, kapzsiság, bujaság: Minden állatöv jel van saját SIN, megtudja, ki a tiéd!

Tévedni emberi, és ezen a ponton minden csillag jel egy „gyenge pontja”

Aries – Killing

Kos is rendkívül tele dühvel és kiszámíthatatlan. Ha találkozik a harag egy kos, akkor nem éli túl. Nem csak a Kos nagyon erős, ő is csodálatos és spontán. Így spontán, hogy szinte mindig problémákhoz vezet. Kos óvatosnak kell lenni, ha teljesen leküzdeni harag és düh, végül valaki súlyosan megsérült.

Taurus – többlet

Taurus tartozik egy adott típusú nárcisz. Szeret dolgokat, amelyek részesülnek vele hosszú távon. Függetlenül attól, hogy a jó étel, vagy drága, új játék, Taurus gyorsan fejlődő a felesleges egészségtelen tevékenységét. A legtöbb időt szeretné, hogy mindezek a dolgok történnek egy időben, csak azért, hogy a teljes hatás a teljes többlet ezen a világon.

Gemini – csel

Az ikrek egy szörnyű szokása feltalálás történetek. Talán azért, mert ő a zodiákus jel látható két különböző arcokat, vagy talán épp, hogy különböző szempontokból az ugyanazt a történetet. Akárhogy is, szeretnek hazudni kicsinyes dolog és fontos dolog, főleg, ha nem illik az igazság. Tehát, ez a legjobb módja annak, hogy szabotálja az egész? Hazudnak róla.

Rák – Worship

Úgy érzi, mintha az a személy, akit szeretsz, vagy szeretsz mindenek felett tudja. Te csak arra vár rá, gondoskodunk arról, hogy rendelkezik minden szükséges és szeretné védeni az csapások. Azt hiszem, ez nem bűn. De gondolom – nem hiszed magad. Inkább az életemet adnám másnak. Egyesek talán neked lebontják gondolkodás nélkül. Legyen óvatos, aki szereti.

Lion – Pride

A határ a nárcizmus és az egyik nem az önző emberek, amikor a személyes kapcsolatok. Természetes akkor minden, amit csinál, és tudja, hogyan kell hatni a másik egy pillanat alatt. Így evett arrogáns és rendkívül öntelt, hogy néha még az emberek, akik a közvetlen közelükben nem akarja, hogy bármi köze van. Ki akarná, hogy segítsen valaki, aki arra törekszik, csak a tükörképét szemében a többi ember?

Szűz – Féltékenység

Szűz nagyon instabil, a legfontosabb a világon, ő volt a terv, hogyan lehet eljutni a második legjobb dolog. Azt akarja, hogy az a személy, amely az összes, hogy a beszéd, különösen, amikor a vonzó a potenciális szeretője. Ha megvan a szemét, aki nem érdekelt, akkor hajlamosak leselkednek mögött sarkok, bárhol is vannak; gondolkodás hosszú és kemény, hogy mennyire féltékeny, mert a másik személy, amit akar. Nem csak a „született” szeretője.

Mérleg – Vanity

Az egyensúly nem az, amit a világ nem érdekli annyira, mint a szépség. Mindaddig, amíg meg tudja nézni a tükörbe, és látni a szép arc, ő mindent, amire szüksége az életben. Bár Libra órákig predogledalom, mindennek ellenére még mindig szeret a munka és a belső szépség. Végtére is, hogy szép kívül és belül az egyik kulcs a sikerhez, nem igaz?

Scorpio – Lust

Scorpio kapcsolatos vágy, mint bármely más bűn. Tele vannak a szenvedély, hogy lehet alakítani egy teljes szeretet őrület. Azonban soha nem lehet megtalálni a szeretetet minden. A legtöbb idő, akkor van egy probléma a közeli emberek, akik nem szeretnék, hogy intim magával, amennyit csak szeretne.

Nyilas – Házasságtörés

Nyilas gyakran hajlamos flörtölni. A lövész kaland ad egy csomó szórakoztató, és így lehet ez nehéz, hogy fordítson állandó kapcsolatot. Még az a személy, akit szeret, a szemét vándor, keresi a potenciális zsákmányt. Ő örökre vándorol emberről emberre, mondja Magasabb szempontból.

Bak – Greed

Bak a legnehezebb, hogy hagyja az irodájába, és ott van egy nagyon jó oka. Maga a versenyző és akkor mindent megtesz a hatalom, hogy megbizonyosodjon arról, hogy te vagy az egyetlen, aki keresi a legtöbb pénzt a többitől a munkahelyen.
Nem is akar költeni, csak szeretnénk hangsúlyozni a siker, ha kap a lehetőséget, hogy bizonyítani a győzelmét. Kapzsiság megront téged, és azt mondja, hogy csinálsz dolgokat, soha nem gondoltam, amit lehetett.

Aquarius – Az önjelölt Isten

Aquarius úgy véli, hogy több különleges, mint az összes többi, mert egy ilyen Isten teremtett. Mindig azzal dicsekszik, hogy több van a bölcsesség kisujját, mint az összes többi ember együtt. Amely új távlatokat, és betekintést nyújt a körülötted vamduboko megelégedésére. Azonban a legtöbb időt nem lehet távolabb az igazságtól, mint azok már vannak.

Hal + lustaság

A halak az emberek egy kicsit (is) szeretné tartani a fejét a felhők. Néha néznek ki, mintha csak létezik a saját kis világában kapcsolatban a többiek. Mindig álom, gondolkodni, hogy mit lehet, vagy mi volt, és az emberek gyalog melletted, ahogy mozog a maga lassú ütemben. Azt teszi, akkor nagyon lusta, amikor az élet a jelen pillanatban.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét