Havi horoszkóp FOR december 2020

KOS
House karrierje decemberben, hogy nagyon erős, de akkor minden megfordul munkát. Lesz kisebb problémák a családban és érzelmi kapcsolatok, de hagyjuk őket a háttérben. Lesz egy erős vágy, hogy utazási és megpróbáljuk kitöltés maga a vágy minden áron,.

Business: Mivel a figyelmet arra, hogy kell fordítani a munka, nizać siker lehetséges és javítása, amelyek hosszú vágy. Munkád lesz észre, és jutalmazzák a fizetésemelés. A lényeg az, hogy kap egy jó hangsúly a szakmai célok és a „nem derül ki, az út”, és vegyenek részt a pletyka és intrika kollégák. Munkanélküli Rams számíthat ajánlatot külföldön dolgozni, írja Sunsigns.org.

Pénz: A bolygó a Mars lesz a domináns a házban pénzt, így várható előrelépés a pénzügyi feltételeket. Lesz a támogatást a család, így nem lesz nehéz, hogy még nagyobb pénzösszegeket. Jó jön, és a társadalmi kapcsolatokat a megfelelő embereket.

Szerelem: Ha nem ellenőrzik a viselkedésüket, és még egy kis időt és figyelmet, hogy a partnere, akkor számíthat a konfliktusokat. Szabad Kos ami elég szórakoztató, és szeretne egy komoly kapcsolatot, akkor lehetősége van arra, hogy a tartalék. Egy személy, aki tetszik teljesen lehet találkozni a kollégák közötti.

Egészség: Lehetnek kisebb problémák ideges beleket és a szezonális köhögés. Vigyázz, és az egészségre a májban.

BIKA
Találkozás egy személy lesz, hogy egy végzetes Crafts! A hónap közepéig kell, és végre megszabadulni az adósság

Az emberek született a Bika jegyében decemberben fog vezetni, csak egy dolog – pénz. Azt akarja, hogy minden a törekvések, amelyek már 2020-as és az lesz elég sikeres. A harmadik héten a hónap, akkor számíthat és egy további utazásra.

Business: Azok számára, akik a karrier, hogy egy magasabb szintre, ebben a hónapban, hogy vannak igazi esélye. Ha mégis a legjobb, akkor számíthat nagy eredményeket már december közepén. Nem világos, hogy pontosan mi lesz a jutalma, de ez minden bizonnyal egy emelést, promóciós és kiváló munkát kötött, ami jelentős mértékben növelni a hírnevét szemében feletteseik.

Pénz: Összhangban a munka előrehaladásáról, és a havi beáramlás a folyószámlára kell jobb. Akkor tökéletes keresni, és mások segítése, legyen szó akár szakmai szolgáltatások vagy tanítás. A hónap közepéig kell, és végre megszabadulni a tartozások.

Szerelem: A magányos bika lesz december folyamán, hogy vonzza csak a gazdag, gyönyörű és befolyásos személyek, és ezekből az új barátok lehet degenerált és nagy szeretettel. Bulls, akik már házasok vagy hosszú távú kapcsolat pihenhet és élvezheti a csendes kis kikötő.

Egészség: Ha végre kap, hogy kezdje a rendszeres testmozgás, az egészség nagymértékben növeli. Munka emelése immunitás, akkor itt az ideje …

Ikrek
Vigyázni kell, mert a házasság, ha van egy nagy válság! Ha tartják a terhesség alatt, akkor lehet, hogy jobb várni 2018-ig

A legnagyobb figyelmet december folyamán csodálói család, de ha és a karrier, hogy a középpontban. Igyekszünk sikeresen egyensúlyt a privát és az üzleti, de meg kell gondolni, és magukat. Keressen egy formája a kikapcsolódás és kibír vele gyakran, ezt kell a legfontosabb.

Üzleti: Ha munkát keres, nagy lehetőségek vannak előtted. Nagy lehetőség lehet, hogy pont egy további családtag. Csak pontos, szorgalmas és felelősségteljes, és az eredmények nem lehet kihagyni.

Pénz: Csak közepétől hónap pénzügyi helyzete stabilizálódik. A magas jövedelmű lehet elérni a végrehajtás egy közös projekt partner.

Szerelem: Akkor nagyon aktív, ami hozza a sok lehetőséget, hogy érdekes embereket. Ha egy kapcsolat vagy házasság, ne kezdje az ügy, mert az elválás nagyon viharos, és van egy esélyt, hogy maradjon, és anélkül, hogy a házastárs. Ha tartják a terhesség alatt, akkor lehet, hogy jobb várni 2018-ig.

Egészség: Ideje, hogy megkezdi a méregtelenítő programot. Az egészségtelen szokások végül kifejteni hatását, akkor a legjobb, hogy megakadályozza az időjárás. Feltétlenül és a pajzsmirigy.

Rák
A helyzet a munkahelyi kritikus

Fenntartani a jó kapcsolatokat, hogy már elért, és ez hogyan fizeti ki

Decemberben fogjuk problémákkal szembesülnek a munka, de valahogy sikerül kapcsolni a dolgokat a saját javára. A sok erőfeszítést, akkor sikerül elérni a kitűzött célokat, amelyek viselésére unašređenjem vagy pénzügyi ösztönzőket. Várják és családi problémák, ami kell minden alkalommal, hogy zavarja a koncentrációt, hogy összpontosítson a munkát.

Üzleti: Dinamikus események terén karrier várnak minden született a Rák. Kerülje elhamarkodott döntéseket, és ellenkezik a felettesei, mert azt eredményezheti, a munkaviszony megszüntetését. Az a hónap végén lehetséges, hogy emelni.

Pénz: December folyamán, a legtöbb javát rákok, aki indult a közös üzleti partner. Fenntartani a jó kapcsolatokat, hogy már elért, és ez hogyan fizeti ki.

Szerelem: Free rákok aláírja a sok új barátot, akitől lehetett degenerált igaz szerelmet. Ez lehet, hogy valaki a munkából, és az a személy fog találkozni egy közös barát. Szexualitás kell kifejezni, így a rákok, akik házasságban vagy egy hosszú távú kapcsolat is közelebb van, mint valaha. Nagyon kedvező havi kiterjesztése a család.

Egészség: nyálkasav akkor fejfájás és izomfájdalom, de változik a diéta is elég ahhoz, hogy segítsen. Beszúrás menü több friss zöldséget.

OROSZLÁN

Leo úgy érzi, a legtöbb változást és a problémák során a december hónapban. Minden területén lesz a helyzet meglehetősen instabil, és minden, amit tehetünk, hogy megpróbáljuk valahogy egyensúlyba az életed. Rendkívül fontos, hogy nem teszik rohant döntéseket, felkeresi Önt a fejét, nagyon rövid idő alatt.

Business: december 21-ig próbálja meg a munka a szokásos módon, és hogy semmi nem vonzza a figyelmet magukra. Csak az elmúlt héten a hónap a kreativitás előtérbe. Az ötletei fellebbezni a fejüket, de győződjön meg róla, minden lépés jól elemezni, mielőtt elkezdenek beszélni hangosan egy új projektet.

Pénz: A pénzügyi intelligencia nem hagyja cserben Oog hónapban, és akkor sikerül nyomja a az év vége hitelfelvétel nélkül. Ha ragaszkodik tanácsot kapcsolatos munkát, mielőtt az új évet is lehetséges, és pénzdíj az Ön munkáját.

Szerelem: Mint általában, a szerelmi élete Leo nem ebben a hónapban nem fog unatkozni. Free tagjai ennek a jele sugározza szabadon, és lehetőség van egy új, szenvedélyes kaland. Lions, akik partnerek meg kell próbálni hű maradni, így számukra rendkívül nehezen megy, de ez egy szükséges lépés, ha meg akarják őrizni a kapcsolatot.

Egészség: nagyon szokatlan ez a karakter, de lehetséges a depresszió tüneteit. Menj vissza a sport, menj ki a barátaival, és minden újra rendben lesz.

Szűz
Szerelem Blossom, esetleges házasság és a terhesség! Érzelmi kényszerít, döntő fontosságú, és decemberben szabadon koncentrálni, hogy a szempont a

Ebben a hónapban szűz fog dominálni családi ház. Családi ügyek és a mentális egészség legyen sokkal fontosabb, mint az üzleti kötelezettségeit.

Érzelmi kényszerít, döntő fontosságú, és decemberben szabadon koncentrálni, hogy szempontból az életed. Csapatmunka és kompromisszum ebben a hónapban van szükség. Ezért van, hogy legyen rugalmas, hogy elfogadja a szempontból mások alatt Merkúr retrográd decemberben.

Business: üzleti segítség a béren kívüli, vagy a hónap lehetővé teszi a repülés ezen a területen december közepétől. Legyen óvatos, amikor a foglalkoztatási kilátások és új üzleti ajánlat december 24-től.

Pénzügy: Pénzügyi helyzet lesz elég kielégítő. December 15-ig, a megfelelő idő a kockázatos beruházások és elkezdhet miközben szórakoztató. Nagy pénzügyi tranzakciók kell fejezni 24-ig, mert akkor nem támogatja a bolygón. Ügyeljen arra, hogy mit és mennyit költ pénzt decemberben.

Szerelem: Erősen befolyásolja a Vénusz és a Jupiter, úgy, hogy szeretni fog virágozni. Úgy tűnik azonban, hogy a kötelezettségvállalás beteljesületlen álom egy új kapcsolat. Ha van egy stabil kapcsolat, házasság vagy esetleges terhesség.

A kapcsolat a gyermek lesz fantasztikus. Élvezni fogja lehetővé tette ezt a gyermeket. Általában az egész decemberben lesz teljes az öröm, és ideális utazáshoz. December 13-tól rojtok esetleges konfliktusok a családban és ez az időszak hozza a boldogságot minden tagjának.

Egészség: Akár december 21. legyen óvatos, mert az egészség törékeny. Energiatakarékos és mentális egészség alapvető fontosságú, de nem hagyja, hogy a szokásos hullámvölgyön az életben is sújtotta.

Mérleg
Éves horoszkóp 2018 Itt ki lesz a legerősebb és legszerencsésebb jel a jövőre …
Biztonságos nagyobb beáramló pénz! Lehet, hogy úgy a finanszírozás volt a kreativitás, és hogy új pénzkereseti

Ebben a hónapban a legtöbb bolygón található a déli szektor, és a ház a család dominál. Ügyeljen arra, hogy a fizikai, hanem a lelki problémák a háztartásban.

December folyamán, a munka hozzá kell férni egy másik nézőpontból. Bizonyos helyzetekben fog szolgálni a függetlenség és meghatározás mérlegek és a többi segít a szociális készségek és az együttműködés segít, hogy befejezze a munkát. A helyzet lehetne változtatni vagina személyes akarat, míg a második esetben a rugalmas. Alatt Merkúr retrográd decemberben lesz szükség, hogy egyensúlyt a függetlenség és az együttműködés.

Üzleti: Ha munkát keres, akkor nincs gond megtalálni azt a hónap közepéig, de a probléma az lehet, választott a dolog. Nos úgy az ajánlatot, különösen azután, hogy december 24.

Pénzügy: Ha az erőfeszítést, akkor garantált a nagyobb összegű pénz. A jelenléte a Plútó háza pénz lesz az Ön számára a biztonságos beáramlása. Lehet, hogy úgy a finanszírozás volt a kreativitás és új módon pénzt. De légy óvatos -, mert a pénzügyekkel kapcsolatos problémákat okozhat a házasságban.

Szerelem: Ha egyedül, akkor rengeteg lehetőséget, hogy indul a kapcsolat, de általában minden opcionális. További komoly elkötelezettséget nem lesz decemberben. Mielőtt Libra, akik a kapcsolatokban a viharos időszakban. A mozgalom a Mars segít megoldást találni a december 10. Ha azt tervezi, egy kiterjesztése a család, az ideális ideje ez december 10. után.

Egészség: A fő probléma, hogy a pihenés hiánya. December közepétől figyelni, hogy a fizikai állapot, valamint az érzelmi állapot megőrzése a fizikai energia.

Skorpió
Merkúr retrográd fogja zavarni a harmónia a kapcsolatot!

Az Ön partnere kér több szabadságot. Lehet, hogy a döntést a jövőbeni kapcsolatokat.

A legtöbb bolygó található a déli szektor, a ház a család, ahol a domináns fele decemberben. Munka lesz a háttérben, miközben Ön lesz a hangsúly a család és a kérdés a mentális egészség. A hangsúly a létrehozásáról harmonikus kapcsolat a családban.

Itt lesz a hatalom, hogy önállóan feladatok elvégzésére. Bár nem fog függ senkitől, amikor a célok megvalósítását az életben, azt javasoljuk, hogy együttműködni másokkal.

Business: Üzleti lehetőségek szó szerint üldözni ebben a hónapban. Különösen jó ajánlat lehet kapni a harmadik héten decemberben. Nyomokban érzelmi elégedettség a szakmában.

Pénz: Ez lesz a nagy hó az Ön számára, ha finanszírozás tekintetében. Lesz sok esélye, hogy a pénz, de ez igényel sok munka és kitartás, hogy elérjék céljaikat. Ez segíteni fog támogatást nyújtott a családtagok, és a pénzt költ luxuscikkek.

Nagyobb önbizalom és hozzájárulhat a jobb anyagi helyzetben. Kereső hallgat az intuíció és a következő álmai. Része a pénz fogyaszt és a szeretet.

Szerelem: Ha egyedül, ez egy nagyon kedvező időszak az Ön számára. Meg fogja találni a szeretet révén rokonok, a tudományos élet vagy a környéken. Ez vonzza, hogy egy személy nagy szellemi és kommunikációs készségek, vagy valaki, aki gondoskodó és nagyvonalú.

Merkúr retrográd zavarja a harmóniát meglévő kapcsolatokat. Az Ön partnere kér több szabadságot. Lehet, hogy a döntést a jövőbeni kapcsolatokat.

Egészség: Ügyeljen arra, hogy a mentális egészség, de semmiképpen sem zapostavljajte fizikai. Figyelni a test szagokat, rossz lehelet és ételmérgezés.

Nyilas
Éves horoszkóp 2018 Itt ki lesz a legerősebb és legszerencsésebb jel a jövőre …
Itt az ideje, hogy vigyázzon a test! Tartózkodjon impulzus vásárlás felesleges dolgokat

Lehetnek különbségek a családban, hogy meg fogja oldani csak a beteg és a parlamenti vita. Tiszteld az emberek problémáit és érzéseit, és harmónia uralkodik újra. Ha a problémák megoldása otthon, akkor sokkal több energiát, és akkor nagyobb lelkesedéssel szánni munkát, akkor biztosan nem marad észrevétlen.

Business: A végén a hónap, akkor várható, hogy nagy, de pozitív változás. Ez lehet akár egy hirtelen, gyönyörű, üzleti út, vagy egy jó ajánlatot egy új munkát. Bármit is dönt, akkor a végén nagy sikerrel.

Pénz: Ez határozottan egy időt takarít. A szóródási jelenleg nem hoz semmi jót. Tartózkodjunk a impulzus vásárlás felesleges dolgokat, mert az a hónap végén tudja, hogy abban a helyzetben, hogy kölcsön pénzt, hogy fizetni a számlákat.

Szerelem: Ami az érzelmi terv, minden rendben lesz. Lövészek akik már házasok vagy hosszú távú kapcsolat lesz feledhetetlen perceket a partnere, míg a rendelkezésre álló tagjai ennek a jele találkozik, akivel azonnal kívánnak kötni házasságot. Az az időszak ideális a tervezett és nem tervezett terhesség.

Egészség: Mit előre kezdeni a rendszeres testmozgás. Ez a link, hogy hiányzik az egészségügyi tökéletes volt.

Bak
Alkalmi flörtölés vagy igaz szerelem?

Tanács Bak ebben a hónapban körül forog a család …

A harmónia a családi légkör segít, hogy a siker és a karrier. Karrier és a család fog követelni tőletek annyi figyelmet, ha azt szeretnénk, hogy a siker eléréséhez decemberben.

Business: Függetlenség és bátor döntéseket hozza meg a sikert, amit megérdemel. Bak, felér az életét, és mindent megtesz, hogy elérni azt! Bak, különösen feszült, meg kell foglalkozni a meditáció vagy más lelki készség. Álmok segít megoldani bármilyen kétség. Érdekli, hogyan segíthet másoknak.

Pénz: Pénz helyzet változatlan marad ebben a hónapban, vagy a jövő év elején, akkor várható, hogy az elkötelezettség és a munka lesz a jutalma.

Szerelem: Statikus terén fennálló helyzet a szeretet. Szabad idegenek sok lehetőséget, hogy találkozzon a potenciális partnerekkel, de minden tartózkodás vagy platóni vagy alkalmi flört. Azok, akik házasságban fogja élvezni a partnere, és idilli kapcsolat decemberben, ami őket vezethet dönt kiterjesztése a család.

Egészség: Bak érzem magam decemberben.

Vízöntő
Éves horoszkóp 2018 Itt ki lesz a legerősebb és legszerencsésebb jel a jövőre …
Szerelem jelenik meg a helyszínen, ahol a legkevésbé számítunk rá! Karrier ez alkalommal az első helyen.

Kedves Vízöntő, akkor minden elkezd menni a kezéből, és a szeretet fogja találni az egyik barát!

Business: Aquarius ebben a hónapban, hogy megtapasztalják nagy sikerrel a munkát munkájának köszönhetően az általuk befektetett, és ez fog dicsekedni a superior – és a pénz és állapotát.

Pénz: A bátor és átgondolt lépéseket, melyek révén a decemberi, viszi több hasznot és jobb állapotát.

Szerelem: Vigyázat szerelmes. Ha tudja a személy, és ha tetszik, lelassul. Még azok is, házas, próbálja megérteni a partnere. A döntés, hogy legyen a szülők is kell jól átgondolt. Elérhető Aquarius találkoznak számos potenciális partnerrel ebben a hónapban. Szerelem lehet találni barátai körében.

Egészség: vigyázzon az egészségére, hogy egészséges és make legalább egy kicsit a fizikai aktivitást.

hal
Az üzleti siker megszerzése az úton! Decemberben minden ember született jellel, várható további változás, amikor a kérdéses munka …

Családi és érzelmi dolgok ebben a hónapban is prioritás az életében halat. December hónapban békét, nyugalmat és egyensúlyt, hogy te ebben az évben nagy szükség van. A sikerek sorakoznak, hogy ennek következtében, akkor az utóbbi időben úgy érzi, teljes a bizalom, ezért mondasz és merészebb mozog. Önnek nem kell attól függ, hogy bárki, és elég biztos, hogy saját döntéseket, nem számít, mennyire voltak kemények.

Business: Ha még mindig fejlődő, talán inkább, hogy töltse fel tudásukat néhány természetesen. Néhány tagja ennek a jele lesz a gyakori üzleti utazások. Azok, akik egy komoly kapcsolatot, vagy a család, számíthat erős támogatást a szeretteit.

Pénz: Pénzügyi stabilitás van jelen a december hónapban. Minden, amit befektettek, vissza fog térni. Akkor számíthat a pénzt, hogy majd kölcsön, vagy csak mint egy ajándék egy családtag.

Szerelem: Fish számíthat ebben a hónapban, sok poznastava és befolyásos emberek. A hímek keressük a lehetőségeket az üzleti környezet. Házasok gondolni bővül a család.

Egészség: Halak ajánlott fizikai aktivitás, amely segít nekik, hogy érzelmileg, és az egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét