Hatodik érzék: Ezek a jelek az állatöv egy erős intuíció!

Az intuíció az a képesség, hogy elérje a megfelelő döntést egyesek szerint a belső érzés, valamint a képesség, hogy úgy érzi, a figyelmeztetést, hogy megvéd minket a negatív következményeket.

Skorpió

Scorpio kifejezték egyfajta gyakorlatilag mindent, és pontosan tudják, mit egykor gondolat csak egy címzett kilátás. Mint tapasztalt valamilyen mélységben képesek felismerni, mi a következő dolog jön. Tudatosan vállalja a kockázatot, bár megérzésem azt mondja, hogy mi folyik, és hogyan lesz. Scorpio szeretik az izgalmas és a cselekvés, és emiatt egyszer sem hallgatni magad, hogy mi történik a legtöbb, amikor a szerelem.

Nyilas

Ha a lövő intuíció viszonylag alatt „laza”, amíg nem talál valami belső harmónia önmagunkkal. Amikor ez bekövetkezik, majd munka intuíció, ami nagyon nagy lehet. Megérzés őket társul belső elégedettség, így ha nem találják – intuíció akkor nem kellően fejlett, hogy igazolják a kockázatot, vagy egy jó dolog.

hal

A halak nagy egyházi gyakran előfordul, hogy az álom dolog, hogy pont valami – egy fontos esemény, hogy követni fogja, vagy valamilyen figyelmeztet, hogy később valóban valóra. Mert Fish is fontos a belső béke és elégedettség, hogy alakul az intuíció, ami őket, amit az intuíció. Mottójuk: „Úgy érzem”, ami tulajdonképpen leírja képességüket, és kifejezte az intuíció.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét