Három asztrológiai gőz nyerni! Lehet, hogy csak az Ön és partnere!

Viharos kapcsolat, érzelmileg töltött, de a gyakori veszekedések, általában véget nem érő történet a megfelelő emberek a rossz időben. Azonban vannak a szerencsések, akiknek kapcsolata révén lépést, akadályokba ütköznek, még a szétválás bekövetkezik, de ezek bizonyítja, hogy az igaz szerelem tényleg meghódítsa minden, mert „Happy End” próbált.

Őrült szerelem, még bolondabb nem tolerálja bizonyos szakaszaiban, esküszöm magának, hogy ő (volt) pár nem fogja megbocsátani ezt vagy azt, de láthatatlan szálak kötik össze őket, nem törés őket teljesen. Tudnak és egyik a másik nélkül, de együtt legyőzhetetlenek, és nem tud harcolni az egész világ ellen. Fedezze mik a romantikus kombináció a Zodiac, amely annak ellenére, hogy számos szövődmény mindig együtt maradnak.

Szűz – Vízöntő

Ebben a kombinációban, Vízöntő az egyik, hogy az első fogások a szeme szűz. Ő kidolgozza a taktika, hogy vonzza a figyelmét, mert aprólékos Szűz mind a tervezés és költségvetés. Az összes fegyver a rendelkezésére álló legjobb fordul makulátlan szellemes, mert vízöntő mindig esik gazdagságát a lélek helyett repülőgépek és teherautók, hogy ő-hez.

Ez asztro vegyület igen figyelemreméltó, mert meglehetősen eltérő véleményüket a világ, de a kémia, hogy van közöttük olyan erős, hogy olyan, mintha mindezt el kell hagyni. Ez nem túl hosszú, hogy beleszeret egymással a csont, de a leggyakoribb akadályt jelent, hogy az Aquarius szinte őrülten bátor, míg a Szűz, aki értékeli, hogy milyen kockázatot, ha hallgatott volna Aquarius. Másrészt, a Szűz hajlamos prédikációját, mert azt hiszi, hogy ő ivott valamennyi ész ebben a világban és a passzív-agresszív teljesítmény meggyőző Aquarius, mivel ez csak jobb.

Aquarius ő eltűrni attól függően, milyen az intenzitása érzelem, amely a „nagyokos”, meg fogja érteni, ha szűz jelet sikerült szándékkal. Amikor rájön, hogy tévedés, elpanaszolta, hogy önkényes, és hogy nem kell szenvedni, míg a Vízöntő lesz beteg és fáradt vele ingerült, és azt mondja, elválás néz ki, mint az egyetlen megoldás. És azt fogják hinni, hogy ez örökre. A kettő olyan állapotban, hogy ne érintkezzen hónapokig, akár évekig is, de gyakran a fejemben újra összerakni.

Aquarius olyan állapotban, hogy egyedül áll, és teljes mértékben szenteld javítása más szempontból az életük, míg a Szűz találkozik vele az élet minden többé-kevésbé ugyanaz, de akkor esetenként uletati a kalandok. Azonban személyek lépnek élete után Aquarius nem lesz halvány árnyéka. Bármennyire is zavarja Vodolijini atipikus világnézetekre hiányozni fog neki a megértés, kissé buta viselkedés, és bemutatja érzelmek rendkívül szokatlan módon. Mivel mindkettő makacs, a kérdés, hogy melyik a kettő első eléréséhez újra kapcsolatot. Annak ellenére, hogy egy bizonyos femkanja mindkét oldalán biztosan, mikor végre újra megtalálni, és kombinálni lesz egyszer és mindenkorra.

LAV – MÉRLEG

Ezt a vegyületet az jellemzi, hogy köti őket a mély barátság, hogy sem elfelejteni, még azokban a pillanatokban, amikor a szemek nem lehet látni. Leo egy nagy hódító, aki úgy véli, hogy nincs olyan személy, aki nem tud ellenállni a bája, de amikor találkozik Libra észre, hogy meg kell változtatni a megközelítés.

Ezért az ő kezelésére elsősorban védelmi és barátságos. Akkor több időt, de sikerült nyerni a szív a vagina és úgy gondolják, hogy a végén, de valójában najznanimljivije, ahol ez lesz. Ahogy az a robbanékony természete és gyakran önkényes, azonban úgy véli, hogy minden megengedett, Mérleg gyakran találja a szerepe a hangja miatt, és tanácsadója szüneteltetett és mély lélegzetet vett. Bár Mérleg nyugodtabb, és ez lesz a epizódokat, amelyeket nem tud megbirkózni oroszlánok temperamentum.

Ha úgy érzi, hogy a skála nem száz százalékos elkövetett, és hogy fennáll annak a lehetősége, hogy a veszteség, megpróbálja megnyerni az értékes ajándék, vagy egy nagyon jól átgondolt meglepetés. Mérleg nem immunis a luxus, hogy a Lion kínál, de szükséges, de ez nem elég ok, hogy keresztezzék az eltúlzott teatralitás mely több irritáló, mint szórakoztat. Bár céljaik az életben, nem azonos, nem tartja együtt, vagy a kapcsolatuk kezd meglehetősen nyikorog, amikor Leo észre túlzott flörtöl mérlegek másokkal, akármilyen ártalmatlan volt. Továbbá, ha úgy érzi, kellően szeretett, és szükség volt rá nem kell sokat találni egy személy tekintsék csodálattal. Küzdelem között Leo és a Mérleg több mint erőteljes és robbanásveszélyes.

Bármennyire is úgy tűnt, hogy Libra szájába egy nyelv nem”, akkor ezekben a helyzetekben mutatja Leo egy teljesen más megvilágításba. Ezért során vita ő főszónokát miközben, meglepő módon, több hallgat, mint ez ellenérveket. Ő inkább, hogy az vegye fel és hagyja, mert ő Mérleg van szükség, hogy csökkentsék a tapasztalat birtoklási és az intolerancia, mint marad vezetni mindent a szabadba. Ily módon elhagyja ideje gondolkodni mindent, hanem vigasztalni magukat, hogy a történet egyáltalán nem kötöttek. Ezt a közbenső szakaszaiban kapcsolatuk soha nem volt rövid a levegőt, miközben mindkettő próbál alkalmazkodni az élet a másik nélkül. Még nem megy rosszul, de mindig van valami, ami emlékezteti őket, és visszatér az idő, amikor ő volt közöttük minden összhangban.

Leginkább az oroszlán, aki kezdeményezi a kísérlet minden „vas out” és töredelmes ígéretek gyanús Libra, hogy változni fog, és hogy a jövőben minden tökéletes lesz. Mérleg neki, persze, így jól tudja, nem hiszem, minden szót, de egyetért azzal, hogy a történet folytatódik. Ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolat nem lesz több turbulencia, de túl kapcsolódnak egymáshoz, hogy tudnánk képzelni, hogy végleg nélkül maradnak a másik felét.

Meccsen – FISH

Tovább Astro pár, akik első látásra összeegyeztethetetlennek vegyület. Nyilas egy igazi győztes, akit nem érdekel a társadalmi szabályokat, de teljesen rendhagyó cselekmények közben Fish, hogy rabszolgája számos előítéletet és egyidejűleg fantáziálnak szerelmi mese. Miközben visszavonták, azt mutatja, vádaskodás nélkül tetszés szerint, és azt akarja a lehető leghamarabb a konkretizálása a kapcsolatukat.

Ő több érzéki, szenvedélyes típus, amely időigényes, hogy felfedje a mély érzés, hogy benne van, de vonzza a halakat, mert ezek szinte gyerekes, romantikus elképzelés az élet. Meglátja a támogatást és lehetséges, hogy valaki vezet az életben. Ő lesz az első alkalom, hogy nagyon dopadati de idővel elkezd fuldokolni a nagy és komoly tervei az életben, mert ne felejtsük el, hogy azt hiszi, tehet, amit csak akar, és jönnek és mennek, ahogy tetszik.

Ha abban a pillanatban Nyilas megfeleljen a személy, aki inkább izgatott, és hajtott a fellépés a hal, akkor nem lesz gond vele, és azt mondja, mert mindig brutálisan őszinte. A halakat, viszont túlérzékeny és éles nyelve ő okozna nagy sebek a lélek, amely tekinthető megbocsáthatatlan. Még ha nincs harmadik fél, Nyilas lehet a Nyugat ilyen mentális állapotot, amikor úgy kell tekinteni, hogy a kimeneti ezek a kapcsolatok megváltás neki. Ubeđivaće halat vagy sem elég jó neki, vagy ha nabediti hogy működik a másik mögött.

Az farewells volt több, mint a viharos, nem marad az intim többet mindkét beszéd egyáltalán száj, keresek állami támogatás a döntését. Amikor át az első szélroham a negatív érzelmek, mind képesek szenvedni nagyban egymást, de kommunikálni rosszul.

Még ha azok érintkeznek, hogy mind amellett, hogy nagyobb kárt, mint hasznot, majd mindkettő Zaric hogy ez az a hely, és nincs semmi keresni a másikkal. Ahogy az idő telik el több, Nyilas nem kell megmutatni tudásukat, és a bájos bizonyítani magának, hogy ő kiváló magával. Halak, bár mélyen sebzett, próbálták folytatni az életét, még akkor is belép a felszínes kapcsolatokat, de mélyen tudja, hogy minden egyes ember keresi azt az érzést, hogy ő volt a következő Nyilas. Nem számít, hogy a dolgok között bonyolította és látszólag visszafordíthatatlan, a végén a nyilas, aki megoldja a véletlenre a történetüket. Hal, mint hogy nem tud várni, mert akkor soha nem soha nem adta fel őket. Szükség lehet időt beállítani, de ha végül egyetért mik a célok, amelyek mind vágynak, a kapcsolatuk lesz törhetetlen.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét