Halak Horoszkóp január 2021.

Szerelem: A Vénusz ebben a hónapban szögletes szempont, hogy a karakter, és akkor valószínűleg sokkal több akar, és elvárják, de amit kap. Hosszabb elsődleges kapcsolatok és házasságok Ön és partnere megpróbálja hangolódni, több-kevesebb sikerrel. Az első évtizedben a hónap további segítségre van szüksége akkor is vigyázni kell kommunikálni a szeretett egy, mert könnyen jogsértő, és kapsz néhány dolgot, hogy a rosszat. A hónap közepén a lehetősége van valamilyen szilárd flörtölés és a kaland. Mielőtt vegyenek részt valamit az ilyen típusú, fontolja meg, hogy érdemes kockáztatni egy kapcsolat, ahol van kedvéért valamit, ami tisztában vannak azzal, hogy ez nem az utolsó. Az elmúlt évtizedben január, akkor lesz hajlandó a munka és kötelezettségeik elé egy szeretett, és lehetséges, hogy akkor valószínűleg kevesebb idejük egymásra. során azonban a teljes január, hogy ha két próbát, hogy töltse pillanatok együtt szeretettel és gondossággal. Kár csak az, hogy ezekben a pillanatokban nem lesz több … Ha szabad, akkor valahogy jobb helyzetben barátok, kiment és társasági mint a belépés lehetőségét egy tartós kapcsolat. Akkor gondolom, a hónap elején, hogy megtalálta, hogy csak valaki, aki megérdemli a figyelmet, de valahogy akkor elfogadja, hogy a kommunikáció és a szabályokat illeti, és lehetséges, hogy ez a személy egy ideig várakozás valami tőled. Minden marad a rendszeres tárgyalásokat, és várjon egy jobb pillanat a ketten. Január közepén, akkor esik a kísértésnek, rövid távú kis ügyek révén az üzleti körülmények között, de most azt megjegyezni, hogy ez nem valószínű, hogy tartós. Minél jobban néz ki, mint a kísérlet, hogy egy kicsit „pick”. Az a hónap végén javítja a dolgokat az érzelmi szinten.

Business: Az a hónap közepén, mintegy további és hogyan, így – vörös mászni, viszont rossz dolgokkal … de mivel január közepe Fish készülj jelentős üzleti hasznosításra. Az első tíz napon az elsődleges szempont az üzleti érdemes befektetni pénzt, mert e nélkül könnyen maradni. Jobb csinálni, amit be van jelölve, vagy fejleszteni a meglévő munkahelyek. A második részben a hónap hármas Venus és az Uránusz, amely egyesíti az üzleti területeken megnyílik Halak, hogy ugyanolyan mértékben és a munkahelyek és a tőkebeáramlás. Ez egy egyedi hozhat a gyorsan fejlődő és nagy támogatást feletteseinek. Azok, akik részt vesznek a magán üzleti kissé „ügetés”, mint a végrehajtás egyes kötelezettségek tekintetében, de nem veszi át, több, mint amit tehetünk. A január telihold területén mindennapos üzleti feladatok és felelősségek, egy megerőltető időszak alacsony, ezért nem kímélve, hogy töltse ki az összes hátralék. Azok, akik foglalkoznak irodai feladatok, néhány közepes dokumentáció és archívum, hiszen január végén vagy február elején tudom hozni, hogy az ajtót ellenőrzés.

Egészség: Telihold a területen az egészségügyi és uralkodó, aki megy retrográd löket jel halat, hogy változtatni kell a napi szokások és szentelik magukat, hogy a megőrzése a testét. Ne egyen túl sok fűszeres és zsíros ételek és vigyázzon, hogy ne sértse magát a munkahelyén.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét