Halak Horoszkóp december 2020.

JOB: Kiváló hónap ami jó eséllyel Halak, hogy sikeres legyen az összes ötletet, és a szándékok. Munka terén értelem, a kereskedelem, utazás, turizmus. Azt az erőt és törekvést, hogy a munka több mint két tucat ember, társult, akik támogatni az ötleteket, terveket. Ez gyakran szempont, és azokat a változó munkahely, mozgó jobb helyzetben. Vigyázni kell, mert a retro Mercury ha külföldre megy, hogy ne veszítsen, vagy valahol véletlenül maradt egy dokumentumot. Mivel az év vége, kivéve az új projektek valószínűleg vége az elkövetkező hónapokban.

LOVE: Partner kapcsolat lesz egy bizonyos ponton, mert elviselhetetlen féltékenység partnerek munkáját, és gondja. Itt van, hogy egy vágás, vagy egyszerűen csak razovarati mindent, ami jön a megszüntetés a triviális dolgokat. Ha egyedülálló, akkor van egy jó energia a Leo, Taurus, Skorpió vagy halat. Használd a báj, a szépség, mosoly, hogy mit akar, de megtalálható a szerelem a munka, az a személy, aki uralja, vezető vagy idegenvezető.

EGÉSZSÉG: általában hajlamos a vírusok, megfázás. Vigyázz a szervek a fej, különösen az orrmelléküregek érzékeny. Halak jó érzés könnyű étel melegebb ivóvíz, nem üdítő vagy mesterséges cukrokat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét