Gore KOMBINÁLT Horoszkóp: Ezekkel a karakter nincs esélye SZERELMES

Bizonyára Ön is észrevette, hogy néhány ember egyszerűen nem lehet egy kapcsolatban.

Kos és Szűz

Rams magabiztos, nem tetszik, hogy sokat beszélnek, és minden bizonnyal nem nyafog a szerelemről problémákat. Nem szeretnek fellépni, míg a Szűz kell figyelni, mert a ram túl bonyolult és igényes. Ha a Rams beleszeret a készüléket, mielőtt ez jól tudja, akkor velük csak a fejem.

Bika és a Gemini

A bikák „jó anyag” kapcsolatokat, de nem tudnak minden. Az ikrek nekik is szabad és nem állandó, ami a bikák őrült, és lesz az első, hogy elkerülje az ilyen kapcsolatokat.

Rák és Nyilas

Rákok EMOtionals és keresi az igaz szerelmet, de ez nem lehet számítani a Nyilas. Azt akarják, hogy valaki, aki nem zavarja róluk. Ha, és kezdeményezi a kapcsolatot lövő várta őket a bizonytalanság, a féltékenység és veszekedések.

Leo és Halak

Leos szeretnek lenni biztos, mert amikor megtalálják az „igazi” nevettek vele a feltétel nélküli megadás. Ők nem szeretik az emberek, akik nyafogás, és elvégzik a negatív energia. Ezzel kapcsolatban Halak lehet manipulálni, és megsérült.

Mérleg és Skorpió

Mérleg keresek szeretet, amely a béke és a biztonság. Szeretik őszinte kapcsolatot. Scorpions számukra is negatív, pesszimista és lusta.

Bak és a Nyilas

Ez a két karakter poláris ellentétek. Ebben a tekintetben a kecske találkozik csalódások, ami fél. Bár azt mondja, hogy a szerelem nem fontos, Bak lenne az összes fel a „helyes”.

Vízöntő és Rák

Víz mindig megtalálja az utat. Ezért ezt a karaktert akar legnagyobb szabadságot az életben, akár a kapcsolatokban. Ne félj, hogy szerelmes, de ne veszítse el a szabadságukat. Mert Aquarians legrosszabb szerelem kombinációja a bikák, mert nem tudják biztosítani a stabilitást, bikák súlya.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét