Gemini-havi horoszkóp október 2020.

JOB: Mercury, a vonalzó, ahogy belépett a jele Mérleg, az ötödik mező gyermek, élvezet, a kreativitás, a sport, és akkor többet kell dolgozni a belső lény, úgy találja rendszerek is könnyebb, kezdődik az új források a művészi inspiráció magam, mert ez az a hónap, amikor is szép, hogy én ezeket a szép nappali. A második felében a hónap lesz fontos, mert lesz egy beszélgetés egy befolyásos személy egy cég, ahol lehet munkát vállalni.

LOVE: Érzelmileg van egy kapcsolatban, hogy érted. Partner elégedett a pozitív energia, meg kell állítani a kapcsolat egy bizonyos ponton válik a házasság. Gemini házas eldönthetjük, hogy jöjjön vissza az időben ,, szabadság ,, és van esély ügy, titkos szerelmi ügyek. Vigyázni kell, mert a tizedik október – minden titkos, és ő legsötétebb, nem mutatható ki.

EGÉSZSÉG: Óvakodj az immunitás jó és egészséges étrend, mert hajlamosak a különböző fertőzések, különösen a tüdőt, orrmelléküregek, és az ikrek, akik vezetett emelkedő Rák, Halak, Skorpió – gyomor, epehólyag, a lép lehet egy gyenge pontja.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét