Gemini-havi horoszkóp november 2020.

JOB: stellium bolygók a hatodik terepmunka elején a hónap egy nagy erőfeszítés – szeretne csinálni egy nagy munka a végéig. Mint uralkodó Mercury a házban, ez növeli az energiát, hogy álljon fel a nagyobb projektekben, a nagy cégek, külföldi, még jó lenne, hogy egy munkát egy kelet-ország, Kína, Kazahsztán, Oroszország még el is Japánban, ha nem Állás IT. Ha ikrek, akik részt vesznek az üzleti adminisztráció, a kereskedelem, a vendéglátás, akkor biztosan megtalálja a módját, hogy gyorsan eljut a pénzt kevesebb fizikai erőfeszítés és segítséget kaphat valaki, aki a Mérleg vagy Skorpió. Jó dátumok 13, 14 vagy 15 november november 27-ig. Ez egy jó hónap azok számára, akik elvesztették állásukat, és szeretné kezdeni ezen a területen. Elfogadja az ajánlatot egy barát vagy egykori segédje, ha adsz egy segítő kéz.

LOVE: Valahogy az ikrek kötve a munkahelyen, amikor a szerelem. Így lesz ebben az időben. Venus – a bolygó a szeretet, belép a munka területén november 7-től, és akkor rendelkezésére áll szinte az egész hónapban szervezni köré érzelmi életét. Ha egyedül, akkor valahol, és mennyei lehetőséget, hogy kapcsolatba valakinek sors kiosztott. Az ikrek házas nincs bajom finanszírozására, amely nyomja őket a második felében a hónapban.

EGÉSZSÉG: A három bolygó az egészségügy területén meg kell figyelni, hogy a feltétele a szervezetben. Az ellenőrzések szükségesek, és a túlzott munka hozhat a probléma az alsó testrész. Az alsó gyomor, vastagbél, a vese – lehet egy gyenge pontja. A Twin Towers egy fontos lépés volt.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét