Gemini-havi horoszkóp december 2020.

JOB: A hatodik mező nagyon aktív ezért Jupiter ebben a helyzetben, akkor lehetőségük nyílik, hogy megünnepeljük, vagy kap a hőn áhított állást. Jó lenne, hogy komolyan ezúttal azért, mert akkor képes lesz arra, hogy tovább aktiválja az új évet az üzleti egyéb országokból. Fontos, hogy a lábán, és a Mars minden bizonnyal segíteni fog annak hatálybalépését Skorpió és ad erőt, hogy a munka éjjel-nappal, hanem, hogy legyen egy hatóság. Az ikrek a lehetőséget a jó munkahely, amelyek kapcsolatban vannak gépek, építőipar, az orvostudomány, a bankok, néhány új kommunikációs rendszerek, a biztonság. Sokan úgy természetesen az érintett szolgáltatások, így néz segítséget, mert nem tudja a saját, amire elérni.

LOVE: A vonalzó Mercury lesz egy jó része a hónapban lesz retrográd, így van, hogy vigyázzon, hogyan kell kommunikálni a szeretett egy. Te vagy mondjuk van vagy teljesen érdektelen. Itt keresik a kölcsönös támogatás, és az ikrek gyakran önző és meg kell adni ebben az időben, hallgatni a másik oldalon, aki szereti őket, és igyekeznek a figyelmet. Ha magányos, a határidő a harmadik héten a hónap volt érdekes, amíg a végén a hónap, mert akkor találkozik valakivel, aki felkelti a szeretet szabványoknak.

EGÉSZSÉG: Óvakodj a torok, a tüdő, jellemző a Twin Towers, de van egy probléma a vénákban. Idegesség mindig egy akadály, és élvezet a sport, a testmozgás, mint akkor, és Mars az egészségügy területén, így több energiát és a regeneráció.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét