GEMINI gügyög, DEVICE tétlen: Megtanulják felismerni az állatöv jel, amint látod!

Amikor belépnek az PORTÖRŐ akkor azonnal felismeri őket. Minden jel asztro bizonyos mozgások, amelyek jellemzőek. Bulls homlokráncolva ram mindig megy először, és nézd csak előre, és itt van, hogyan kell azonosítani a többi karakter.

KOS

Nem számít, milyen az ő termete, megjelenése Kos magabiztos és meghatározni. A mozgás az élénk, magabiztos és ügyes, amikor beszél karóra beszélgetőpartner szemébe, és ha akarnak valamit mondani, habozás nélkül megszakítás. Mindig lehet betolni a másik előtt, séta gyors és elindult, gyakran fejjel előre.

BIKA

Tól ékes tekintete rándul, apró ráncok a száj körüli emelt szemöldök – arc beszéde a Bull egy példa a testbeszéd. Tagjai ennek a jele mozdulatok, gesztusok alig adnak utalt az érzékiség és az erotika. De ha úgy érzik, azok biztonságos hely, és azok mozgása válik a spontán és ékesszóló.

IKREK

Beszéde után, a test tartozik a legtöbb ékesszólóan. Beszédes és kíváncsi, vidám és szellemes, élénk és rakoncátlan, és a kezek beszélnek, mint a pantomim. A fizikai mobilitás könnyen látható és felületes megfigyelők. Vegyük le a lábáról, az kell, hogy folyamatosan fut valamit, vagy felborulása a kezében, vidám kilátás, mondván, hogy még a legbékésebb helyzet jobb a gyermekeknek a vonalzó Mercury nyugtalan.

RÁK

Tagjai ennek a jele aligha elveszíti önuralmát a testbeszéd. Azonban a tartózkodás és figyelmeztet, hogy kiolvassuk a szemét jelezheti eszméletlen szükség megtörve a külső héj, ami többnyire a termék a bizonytalanság. Érzékiség Rakov érzékeli változik a hang a beszéd, valami keményebb kézfogás, hosszabb távra tekintő és a burjánzó remegés, hogy észrevehető mértékű a leginkább intim pillanatokat.

OROSZLÁN

Rámutat arra, hogy hozza létre a képet a nagyság, az egyediség és a hatóság. Hiúsága és a finom értelme a jól olvasható formában veleszületett szenvedélyek teljesen lemondani aprólékos körülbelül minden részlet a saját testéről. A szépség egy ember Leo, aki majdnem mániákus kell, hogy legyen nagy alakja, arányos érzékiség és a rugalmasság a nők azonos karakter.

Szűz

Gesztusok és arckifejezések minimálisra. De mi kis látom, sokat beszél. Nem számít, hogy a tagok ezt a jel próbát, néha még mindig nem tudja elrejteni a belső idegesség miatt kioldási és az olvasás a darab összetört képzett önmérsékletet, és nyugodt kilátás. Mik a sikeres, érzelmileg stabil és egészségesebb, hogy őket és a gesztusok biztonságosabb és nyugodtabb.

MÉRLEG

Nő Libra küld csábító, de nem vulgáris üzeneteket, és a Mérleg az embert a maga különleges módon világossá tenni, hogy látta minden nő, aki mellette. Feltűnés az ellenkező nemű a legfontosabb, hogy megértsék a testbeszéd mérlegek akar örömet akarnak létrehozni test kommunikálni, és próbálja meg a varázsa. Ő volt élénk és nyílt, nő koketnija, egyre távolabb kerülnek.

SKORPIÓ

Testbeszéd egy egyszerű, mégis valahogy titokzatos. Az utat, hogy mozog, és a gesztusok mindig ad a jelenlegi lelkiállapot, akkor is, ha azt akarja, hogy elrejtse. A feszült helyzeteket, karjait a hónaljban, ajkát össze, és azt a nézetet küldött egy ismeretlen irányba. Ha valaki meg tudja mondani, hogy „tenger öl”, akkor ez egy Skorpió.

PONTOZÓ

Az emberek ennek a jele lehet, szokatlanul szép, de a megjelenését és viselkedését lehet, hogy lehet egy kis állat. Ezek az egyenes testtartás, sugárzó derű, a bizalom és a gondatlanság. Sok Sagittarians főszereplői szerelem első látásra köszönhetően ellenállhatatlan vonzereje és szinte állati ösztön. Amikor valaki felhívja, azt mutatja, nyitott annak szükségességét, hogy a közelség és az érintés, még egy nyilvános helyen.

BAK

Mozgása katonailag képzett, de ha egy kicsit hosszabb nézett -, amikor úgy tűnik, hogy valaki szereti a viselkedésük megváltoztatásával. Ezután a koncentráció gyenge, de ahelyett, hogy elnyeli minden szót a beszélgetés, egyre gyakrabban kérték, hogy ismételje az utolsó szavai. Továbbá, az összes eseményt, amelyek kapcsolatban vannak a karrierjét befolyásoló változások testtartás, járás és energia mennyiségét, hogy lesz a munka.

VÍZÖNTŐ

Hogy érzi magát, így a jogszabály – nem számít, ki mellettük. De az évek során megváltoztak a dolgok. A kivált nyugodt ember Aquarius, amely már nem a legfiatalabb korban, az eredmény a korábbi képes kifejezni gondolatait és érzéseit viharos és spontán gesztusok. A nő Vízöntő érett sugároz csendes szelídség és a tolerancia ellentétben lázadás fiatalok.

HAL

Dinamizmus és a nyitottság a közeledő másik kapcsolódnak a képtelenség, hogy továbbra is statikus és stabil akkor is, ha ezt a lehetőséget. Bizonytalansága, valamint a szükséges lelki társ kényszeríti őket, hogy kommunikálni, és meglehetősen idegenek. De a mozdulatok, hogy soha túlzott, de leginkább kedvező és szimpatikus. Ha a hangulat, hal élő gesztusok, és mikor nem, utálja őket, és mozgassa a nézetet.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét