Astro INDEX

GATANJE ONLINE MOŽE BITI NA VIŠE NAČINA

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gatanje je oduvjek privlačilo veliku pozornost ljudi. Pored klasičnog gatanja u godinama iza nas, zbog napretka tehnologije i dinamičnog načina života, nastao je obrazac modernije varijante poznate pod imenom gatanje online.

Gatanje online nekoliko mogućnosti da se dođe do određenih saznanja i informacija koja se vežu uglavnom za otkrivanje nepoznatih detalja, novih informacija i smjernica.

Gatanje može biti na više načina isto kao i online tarot. Svakako jedan od vrlo cjenjenih i rlo korištenih načina jest gatanje online sa ciganskim kartama. Pored ciganskih karata, također i tarot karte privlače veliku pažnju zbog svoje preciznosti.

Ciganske karte ili drugačije nazvane cigančice slikovito opisuju događaje koji se vežu za prošlost, sadašnjost i budućnost. Sastoje se iz 36 karta gdje je svaki sadržaj bogato oslikan, au kombinaciji s drugim kartama daje opširan prikaz situacije. Na opciji gatanje online možemo saznati što opisuje svaka od spomenutih karata iz ovog špila.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.