Fish-havi horoszkóp október 2020.

JOB: A karrier területén egy kis fenyegetett terek, nehezebb aspektusait Szaturnusz, a Vénusz és a Mars. Itt fontos együttműködés néhány, hogy lehet rázni néhány meggondolatlan kijelentéseket. Legyen óvatos, hogy milyen kapcsolat van, hogy beszélsz, kommunikálni. Talán mondani valamit, amit nem akar, de ez történt. Könnyebb neked, hogy amikor a Jupiter hármas make lépését Skorpió, hol lesz az érzelmek, különösen az intuíció, kezdi meg működését egy magasabb szinten. Amit keresnek a Rák, Skorpió, Bak, Kos vagy szűz.

Szerelem: Érzelmi élet akkor zajlik gyorsan. Meg kell dönteni, hogy mennyit tud felelősséget vállalni, és mindent, ami egy közösség. Fish házas különös figyelmet kell fordítania erre, míg azok, akik keresik a szeretet, hogy egyfajta alvás, álom és egy jó része a hónap tölteni a eszményítésével egy bizonyos típusú szerelem vagy partnerség. Találkozó Lövészek mindent megváltoztat!

EGÉSZSÉG: figyelni a táplálkozásra. És te, mint a legtöbb vízi és szárazföldi betűkkel, a rossz hatással, amikor a anyagcserét. Fitness, sport, meditáció a kevésbé fizikailag aktív.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét