Fish-havi horoszkóp november 2020.

JOB: A vonalzó Neptune aspektusban a Mercury a hónap közepén lehet, hogy ideje figyelni pénz és az üzleti, hogy jelenleg akarok. Vigyázni kell, mert a lopás, először is, hamis emberek segítséget nyújtó, dokumentumokat, aláírásokat. A tetején, hogy tudomásul kell menteni rossz energia. Gyakran változik a munkát, vagy fogalmad sincs, mit kell tenni annak érdekében, hogy elveszíti sok erőt és optimizmust. Meg kell szerezni a világos célkitűzések. A második felében a hónap megadja a kezdete egy új együttműködés lőfegyverek lövészek vagy földmunkák Bak haladást, többet keresnek.

LOVE: November hoz meglepetéseket, különösen azok, akik egy kapcsolatban. Előfordulhat, hogy hirtelen megszűnik. A döntés fogalma fogadja csak akkor, ha elmagyarázza, mi történik pontosan az Ön számára. Nem lesz nehéz beismerni, hogy van egy másik partner hosszú. A második felében a hónap rendkívül fontos az új szerelem, a barátság. Dial Skorpió, Rák, Nyilas, Bika vagy a Virgin. Azok, akik egyedül nem hivatkozhat ismeretség révén barátok.

EGÉSZSÉG: vigyázzon a felesleges folyadékot a szervezetben, akkor duzzadnak. Nem szabad megváltoztatni a táplálkozás, különösen az akció reggelivel, ami fontos az energiatakarékosság, a hangulat és a vércukorszint. Jóga, fitness, futás – ez egy ajánlás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét