FISH ÁLLANDÓ azt képzelik, hogy beteg: Ismerje meg, mi a legnagyobb hibáit és gyengeségeit a Horoszkóp

Kos
Rams gyakran egészségügyi problémák a fej vagy a szemek, a fülek és az orr. Mi a lelki feltételt illeti, ha tönkremegy az életben, és hogy ez miért esnek a depresszió, tudom, hogy meghajolt kábítószerek és az alkohol. Ellenkező esetben a Rams lemondani minden lelkes, de amint azt az érzést lecsendesedik, akkor elveszítik az érdeklődésüket, és kapcsolja be a többi dolgot. Azt lehetne mondani, hogy egy kicsit hanyag.

bika
Tagjai ennek a jele a változás az élet egyszerűen rettegtek. Ők inkább élni, ahogy régen, még ha ez nem igazán valami különleges, és ez lehet sokkal jobb. Ha arra kényszerülnek, hogy a változás, akkor esik a depresszió. Tehát a legnagyobb gyengesége ez a jel különbözőség, de ez a legnagyobb fék a sikerhez vezető útra, és egy jobb élet reményében. Ami egészségügyi problémája van, Bulls általában gondok vannak a nyak, a torok és a pajzsmirigy.

Ikrek
Ezek állandóan siet, hogy a kapcsolatok felé ételek – gyakran elfogy a házból, anélkül, hogy bármi enni, sem inni. Ezért tudják elérést egészségtelen ételek. Így az élet velük, ami gyakran súlyos szorongás. Tagjai ennek a jele, tudja, hogy imju problémák, kivéve az idegeket, és a tüdő, a váll és a kéz. Ellenkező esetben, mana, és ők nagyon hanyag a kapcsolatokban, bár nekik nem tűnik.

Rák
Az emberek született alatt ez jel nagyon érzékeny, sőt túl – ami a gyors változások a hangulat és a fejlesztés néhány összefüggő betegségek a pszichében. Túl sokan érintő más emberek problémáit. Tudják vesebetegsége van, a gyomor, mellkas és az emésztést. Gyakran kap gyomorfekélyt, pontosan azért, mert nem tud pihenni megfelelően.

Oroszlán
Tagjai ennek a jele nem tudom, hogyan kell mondani, hogy „nem!” amikor úgy érzik, túl terhelt. Mindannyian megközelítés sok lelkesedés, amely kiszívja az energiát ki őket, ahelyett, hogy az összeg irányítani csak azokat a dolgokat, amelyek fontosak. Mana nekik, amit tudok, hogy ki néhány elemet, fontossági sorrendben, de az összes módszer egyformán lelkes. Ez lehet azért, mert mindent, amit akar, hogy a legjobb, bár néha fel kell ismerni, hogy vannak jobb. Mert minden tudják, hogy van egy depressziós epizód az élet és egészségügyi problémák miatt gyenge immunrendszer, pl. Láz szervezetben.

Szűz
Szűz a legnagyobb hibája nem tudom, hogyan kell kifejezni érzéseiket, így gyakran jár érzelmileg hideg, bár messze nem – a „szakács” sokaságát érzelmek. Pontosan azért, mert az érzéseket nem mutatnak jól, és nem tud pihenni, és tudja, őket, hogy nyugtalan, az élet állandó stressz, melyek mindegyike könnyen vezethet, hogy a depressziót. Gyakran emésztési problémák, és gyakran a bőr.

Mérleg
Jegyében született Mérleg legboldogabb, ha mindent maguk körül, szép és következetes – otthon dekorációval, fizikai megjelenés interperszonális kapcsolatok. Néha azonban úgy akarom, hogy minden tökéletes legyen, hogy időben elkezdenek erőltesd magad és mások, sőt arra a pontra, hogy rontja a hangulatot, és kapcsolatot más emberekkel. Amikor ez megtörténik, akkor szemére magunkat, hogy nincs minden tökéletes, mint a tervezett. Mindez azt eredményezi, hogy az állandó elégedetlenség és a negatív érzéseket, hogy tudják, hogy kell fejleszteni, ami oda vezethet, hogy közülük pesszimista. Tudják, hogy gondok vannak a bőrre, a vesére és a hát alsó munkát.

Skorpió
A nagy hátránya, tagjai ennek a jele a harag, mert akkor elveszíti az irányítást, és általában durva és arrogáns. Továbbá, hajlamosak a hirtelen hangulatváltozások és heves reakció, ami nagyon megterhelő számukra, és az embereknek, hogy találják magukat a közelben. Ők gyakran érzelmileg labilis és gyakran rejtett érzéseket, de a harc belül van rájuk. Ezért még a betegség tüneteinek bár fizikailag baj velük, és a problémáktól szenvednek az idegeket.

Nyilas
Tagjai ennek a jele nagyon élénk, és lenni mozgásban, de gyakrabban, mint a többi karakter tudom kificamodott boka, zúzódások, stb van. És ez lenne a normális, hogy nem történik éppen versenyzőket. Sőt, ha sérült vagy beteg, képesek, hogy terrorizálják az egész. A képtelenség mozgás bennük okoz negatív érzelmek és a szorongás és a depresszió néha. Tudják, hogy gondok vannak a csípő, a máj és a vér.

Bak
Capricorns született vezetők, és ezért gyakran több rakomány, mint kellene, és több, mint amit elvárnak tőlük. Ezen kívül, azt hiszik, hogy folyamatosan kell mindent az irányítása alatt, de ez csak azt mutatja, hogy bízzanak az emberek körülötte. Ez a hozzáállás az életben eredmények állandó stressz és az érzés a nyugtalanság. Tudják, hogy egy felületes érzések és ez semmi nem állítja meg a módját, hogy a célba. Gyakran problémát okoz a magas vérnyomás, a lép, a csontok és az ízületek.

Vízöntő
Született jellel változik a hangulat olyan gyors, hogy nehéz követni. Egy állam nagy boldogság másodpercekben esnek a reménytelenség, vagy harag. Mana őket, és kissé egocentrikus és felszínes érzelmeket szeretteit, bár tudják, ügyesen titkolta mögött lelki életszemlélet. Más emberek tudják, hogy sokkal fontosabb, mint például a saját gyermekei – bár lehet, hogy nem működnek tudatosan. Gyakran szenvednek depresszióban és a problémák idegeket és a rossz vérkeringés.

hal
A halak nagyon érzelmes és ismerd meg magad, hogy letölthető más emberek problémáit, és uživljavati bennük. És jó lenne, ha ez nem megy túl messzire, hogy a végén, hogy teljesen kimerült. Akkor inkább elképzelni, hogy kaptak egy betegség, de valójában csak szükség pihenésre és kikapcsolódásra. Vajon van depressziós epizód és ezekben az időszakokban nem hallani, vagy látni senkit. Fizikai betegségek hajlamosak a tüdőgyulladás, megfázás és más légúti betegségek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét