Ezt a tanácsot nyersz minden nő: Szűz nem tolerálja vulgáris, Taurus nők követelte, hogy folyamatosan dallamok

Azt mondják, hogy minden erőd lehet nyerni csak akkor, ha van egy jó taktika. Olvassa el az alábbi tippeket, és győződjön meg arról, ugyanez igaz a nők számára – nem bevehetetlen.

Kos nő lehet nyerni azzal, hogy közvetlen, mondd el neki, hogy mit gondolt, amikor először látja. Csak a nyitottság és a drčnost vele halad. Nem engedi be az életedbe, aki gyenge, és aki nem tudja a támogatást. Majd engedje, amikor nem biztonságos azzal várt, vagy ha csalódott, hogy jobb lenne, ha az ember, hogy vegye fel a dolgokat, és egyedül ment. Mielőtt jött egy nagy vita.

Taurus nő nyeri, így lesz kedvére. Vegyél neki egy kis édesség, ékszer, fülbevaló az ő kedvenc színe, vagy tegyen egy kávézóban, hogy ő szeret. Ez nem nehéz, hogy gerjeszti, csak be kell érezni, hogy szeretik, és hogy tettei bizonyítják, hogy ő szeret. Ő hűséges és odaadó ugyanazt a dolgot, és azt várja tőled.

Gemini nő nyeri szép szó. Ez az egyik a zodiákus, amely már nem megtartja fiatalos szellem. Néha felszínes, de intelligens és ha érdekel valakit, szenteli figyelmét. Sok történet, sok kérni, de ha azt hitte, hogy valami elrejteni, ne próbálja meg. Üzenetek és hosszú beszélgetéseket az éjszaka nyeri ezt a hölgyet. Minden lehet, csak nem lehet hallgatni.

Rák nő nyeri az odaadás és az érzékenység. Ez a romantikus, és szereti, ha a zavar róla. Bár ő inkább időt otthon, mint elmenni valahová. Legyen kellemes és udvarias, és tervet mindent lassan vele. Ha látja, hogy nem szeretne hasonló dolgok, amelyek nem kellemes vagy szelíd, nem marad sokáig.

A nő büszke oroszlán. Tudja, hogy mit akar. Van, hogy elég energiát és önbizalmat vele lenni. Nem hagyom, hogy bárki közel. Fontos, hogy folyamatosan megy egy új helyen, bár a városban, ha nem ki az országban. Fontos, hogy folyamatosan valami történik, és nem unalmas. Ne doboz egy oroszlán, mert nem tolerálható. Cheer egy ajándék, így kapsz rá a figyelmet.

Egy nő, a Virgin elengedhetetlen, hogy van egy jó történet. Ő nagyon intelligens. Ne szedje ingyenes cucc és tudatlan emberek. Szeret mindent, hogy jobb, de a maximalista. Nice öltözködés elengedhetetlen egy ember. Adj neki egy könyvet, beszélni vele az üzleti és a tervek, de ez lesz könnyen nyitható. Ez azoktól, akik minden tervet.

Lady Mérleg könnyű beleszeretni. Ez jó radar értékeléséhez partnerek, és vele nem adja át azokat, akik stabil és készen áll egy normális kapcsolat. Lady Libra hű, ugyanaz várható a partnerek. Lényeges, hogy minél több időt töltesz vele, hogy közös tervek és romantikus.

Lady Skorpió szereti energikus férfiak. Ha neki rólad fogja érezni, hogy van több nő. Lehet sokat elérni az életben, de ez is várható a partnerek. Ő szenvedélyes szex neki nagyon fontos. Legyen közvetlen és nem mondjuk féltékeny. Legyen az összes kártyát az asztalon. Legyél hűséges és odaadó, nem zapostavljajte ez a hölgy, mert szüksége van a sok figyelmet, és biztosította, hogy az egyetlen.

Lady Nyilas értékelni fogják a nyitottság. Feltéve szabadság ez a siker receptje. Ne doboz nem hozza a helyzet, hogy van valami, ami nem adja fel. Nem fogják megérteni vagy elfogadni. Fontos, hogy mindenkinek megvan a saját élete, és ez egy pozitív partnere. Még ha valahol, hogy együtt utaznak, akkor nem kell aggódnia, a siker a kapcsolatot. Győződjön meg róla, nem esnek egy rut.

Lady Bak türelmet igényel. Nem kell a türelem? Ön nincs ideje? Ne vegyen majd viszonya egy hölgy, aki jegyében született Bak. Légy kitartó és nyugodt, és nyeri el könnyen. Azt akarja tudni, hogy egy kapcsolat lesz stresszmentes, stabil, és hogy tud támaszkodni rád. Legyen a támogatást, egy jó tanácsadó és kockák végül egyetértenek. Munkáját jelentős lehet, ezért nem lenne jó, hogy kell fogni. Nagyon fontos állapotát, és hogy lehet együtt előre.

Lady Aquarius egyik keményebb Megvalósult nők. Miért? Mert kell egy egyedi, különleges hozzáférést. Ez nem esik valami ellenőrzött kísérlet, van, hogy eredeti. Legyen az első barátja, tanácsadója, aki mindig ott van neki, és minden mást. Ő jó, hogy tudod, hogy biztonságos legyen, hogy van valami, hogy lehet, hogy van jövő. Persze, lehet, hogy egy kis időt, hogy legyen türelemmel, ha nem is csak a területen a bajtársiasság.

Női Hal a legromantikusabb nő állatöv, fogsz nyerni fog vezetni, hogy egy új város, a filmek, a vacsora. Egy szép gesztus, egy kedves szó, egy jó zene, vagy film – mindezek a lépések a szíve. Győződjön meg arról, hogy egyedi, nem lehet romantikus, de biztosan nem lehet arrogáns, de szelíd. Hagyd dooljno helyet, hogy képes játszani a játékot, de ugyanakkor a dicséret és légy erős, hogy önbizalmát. Megy át a nappal nem megengedett, és az idő éjjel.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét