Ezo napi horoszkóp szeptember 28-Jóslás, jósda,jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa,asztro

Kos
Most végre pihenhetsz. A heti összes kötelezettségvállalás után megérdemli a kikapcsolódást. Ma ideje nagy részét a szabadban lógni, vagy baráti találkozókat szervezni. Nem lenne rossz meghívni őket ebédre vagy vacsorára otthonában. Örülnének, ha elfogadják, és örömmel töltik majd időt velük családias légkörben.

Bika
A pénz egy új üzleti megállapodás eredményeként jön, és várakozással tekint arra a pillanatra, amikor végre megérkezik számlájára. Ahelyett, hogy túl korán várnánk és gondolkodnánk arról, hogyan fogja költeni, nem lenne rossz először foglalkozni a szerződéssel, és megerősíteni annak megkötését.

Ikrek
Ma elégedett vagy magaddal és a környező emberekkel. Tetszik az a tudás, hogy a hét mögötted van, és ezzel együtt a kötelezettségeid is, és néhány dolgot nem lehet visszaküldeni. Tekintettel arra, hogy az elmúlt napokban mennyi erőfeszítést és ideget tett a vállalkozás valamilyen eredményéhez, nem csoda, hogy most ennyire megkönnyebbülést érez.

Rák
Nincs kedved. Valami okból úgy tűnik számodra, hogy ez egy teljesen kimaradt nap sorozatában van. Szüksége van az, hogy kiszabaduljon a makacsságtól és megalázottságtól, amelybe belekerült, és kicsit aktívabb legyen a szocializáció és a környezeti emberekkel való kapcsolattartás területén. Azt látná, hogy a mai napon való visszavonás valójában nem a megoldás az Ön számára.

Oroszlán
Most már igazolhatóan megállapodásokra és előkészületekre törekszik a kimentésre, a társaságra és akár a hódításra. Készen állsz bármilyen kihívásra, és a pihenéshez nagyon szüksége van. De veled a pihenés egyfajta tevékenységet is jelent. Manapság inkább abban rejlik, hogy jó időt kell tartani egy ünnepségen vagy esténként.

Szűz
Érdekes, hogy továbbra is dolgozik ma, mintha nem unod volna az összes múlt héten tartott üzleti eseményre és kötelezettségvállalásra. Függetlenül attól, hogy hazahozott munkát végez, vagy valami magántulajdonban van-e, nem feladja azon szándékát, hogy a rendelkezésre álló ideje minden másodpercét valami hasznosra költi.

Mérleg
Ennek a jelnek néhány tagja ma olyan üzleti tevékenységekre gondol, amelyek elõtt nyitva állhatnak valahol külföldön, és nemcsak a környezetet, hanem a tevékenységek teljes leírását és magát az üzleti környezetet is meg akarja változtatni. Önnek úgy tűnik, hogy különböző körülmények között sokkal jobban megbirkózna, és nagyobb eredményeket érjen el.

Skorpió
Rendkívül csendes nap van előttünk. Jelenleg azt akarja, hogy csak azokon a dolgokon szentelje magát, amelyek nyugodt és általános pihenést biztosítanak, és amire szüksége van a munkavégzés előtt, amely már hétfőn bemutatja egy kissé gyorsabb és stresszes napi ritmust. A partner ott van, hogy támogassa és megértse.

Nyilas
Ennek a jelölésnek a tagjai kapnak egy szép esemény jeleit egy szeretteivel való kapcsolatban. Ha most szabad vagy, akkor lehetősége van megváltoztatni ezt a helyzetet. Előtte számos alkalmas lehetőség van arra, hogy a kívánt kapcsolatot kapcsolatba lépjen azzal a személlyel, aki vonzza a figyelmet, és rajtad múlik, hogy ez a kapcsolat az ellenkező oldalról érdeklődésre törekszik-e.

Bak
Szeretne ma csinálni valamit a partnerének. Úgy gondolja, hogy az érzéseit legjobban egy szép és hasznos cselekedettel fogja bemutatni, de ne feledje, hogy a cselekedetek, függetlenül attól, hogy hasznosak is legyenek, még a szavaik általi módon sem tudják félig ábrázolni az ön valós állapotát. Ha teljes hatást akar, akkor meg kell kerülnie a szabályokat, és el kell mondania, hogy érzi magát.

Vízöntő
Ez egy nagyszerű nap a szerelmes jel tagjai számára. A szerelem partnerével fennálló kapcsolat pontosan az, amire számítasz. Másrészt értékeli a szabadságát, azaz azt az időt, amelyet olyan tevékenységek sorozatában tölt, amely egyébként kitölti a már zsúfolt napot. Ugyanolyan fontos, mint a szerelem, a szabadság fontosabb számodra.

Hal
Lehet, hogy ma elkészít egy romantikus vacsorát, és ezzel lepheti meg kedvesét. A mai tevékenysége első számú feladata önmagának kielégítése, azáltal, hogy kielégíti azokat az embereket, akiket szeretsz, vagy akik különleges helyet foglalnak el az életedben. E célból megpróbál valamilyen módon felvidítani őket egy kellemes meglepetéssel.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét