Ezo napi horoszkóp szeptember 11-Jóslás, jósda,jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa,asztro

Kos
Ma sok Kos fontolgatja a karrierjük előmozdításának lehetőségeit. Néhányan hajlandóak ellenállni a főnököknek, és éles előadás segítségével megpróbálják elérni azt, ami szerinteük számukra tartozik. Szerencsére ma ezt nem teheti meg, mert munkanap hiányzik, és holnapra az igazságszolgáltatás iránti vágya jelentősen csökken.

Bika
Ha lehetséges, töltse a napot a házon kívül. Szüksége van kapcsolatokra olyan emberekkel, akiket egy ideje nem láttak, és családi összejöveteleket szervezhet. Találkozzon rokonokkal és barátokkal, és sok kellemes eseményt várjon el. Ugyancsak nyitva áll a hosszabb utazás megtervezésének lehetősége vagy a végleges megállapodás a nyaralásról.

Ikrek
Ma már fogy az energia, és csak azt akarja, hogy mindenki hagyjon békén. Ha békére van szüksége, biztosítsa magának. Hajlandó megismételni ugyanazt a hibát, amikor a munka. Hagyja munkatársainak nyitott lehetőséget arra, hogy meghívja Önt a hétvégére, majd panaszkodjon, amikor megteszik. A változás érdekében mondja ki, hogy nem lesz elérhető!

Rák
Ez egy szép nap a szerelemhez, és így használja. A partner javasol egy utat, amelyet meg kell tennie. Örülök, hogy megszabadul az unalmas mindennaptól. A rutin már lassan megöl téged. Dedik magadnak, hogy szeressétek és kényeztessétek magad. A héten egy nap kényeztetheti magát, és teljesítheti minden vágyát.

Oroszlán
Gondolsz egy új üzleti lehetőségre, de nem itt az ideje, hogy komolyabban foglalkozzon valaminel. Ha üzleti tárgyalásokat készít, akkor jó ötlet ezeket egy ideig titokban tartani. Ne mondja senkinek, mi folyik ezen a területen, így az ötleteid megvalósulásának esélye láthatóan nagyobb. Ha elfoglalt, próbáljon ne hagyja figyelmen kívül partnerét.

Szűz
Ma nagyszerű vagy, amikor kapcsolatba lépsz a gyerekekkel. Igazi szórakoztatóssá váltál, és a kicsik imádják téged. Ha szülõ vagy, a szeretteivel töltött idõ ma különösen örömteli lesz. A szerelemről gyönyörű események vannak a láthatáron. Ön a szórakozás kedvéért van, tehát minden társaságban szívesen elfogadják.

Mérleg
Fektethet egy kis időt szeretteinek ma. Hiányzik azok a pillanatok, amelyeket a családdal töltött volna, és mivel vasárnap van, semmi sem akadályozza meg abban, hogy ma több időt szenteljen nekik. Próbálja meg ezt a napot minél nyugodtan tölteni, takarítson meg energiát, mert az elkövetkező hét eseményekkel teli.

Skorpió
Ma ennek a jelnek a legtöbb tagja tervezi egy utazás megszervezését. A jelenlegi hangulatát leginkább elégedett lenne egy grillezővel való összejöveteltel, vagy valahol a természetben jó társasággal és zenével, miért ne csinálnád? Gyűjtsön össze barátokat és mindent szervezzen, amilyen gyorsan csak lehetséges. Aligha képes lesz megfordítani téged, tehát kényeztesse magát a kívánt napra!

Nyilas
A pénzkeresési lehetőségeket keresi át ma. Úgy tűnik, mintha valahol kimeríthetetlen forrással találkozott volna, az ötletek csak önt önre, de a probléma az, hogy egy kicsit többet kellene bevonnia a kívánt cél eléréséhez. Nem hiányzik ötlete, de nem hajlandó komolyan venni őket. Pihenjen, amikor eljön az idő, akkor tudja, hogyan pozícionálja magát.

Bak
Ma érzelmi és gyengéd vagy, ami nem a természetében van. Minden kedvtelésed alatt áll minden olyan apró dolog, amelyet a szeretet jelent, így partnerét kellemesen lepni fogja az új változás. Töltse a napot romantikus hangulata szerint. Ha a létező szerelmi kapcsolat megerősítésére gondol, akkor a megfelelő idő ebben az irányban cselekedni.

Vízöntő
Ma elárasztják a közelmúlt bizonyos eseményei, és gondolataikkal tér vissza hozzájuk, előre jelezve az események lehető legrosszabb fejlődését. Ha nem tudja ellenőrizni a képzeletét, és legalább próbálja meg senkit ne terhelni vele. A legjobb, ha ma más olyan dolgokkal is foglalkozna, amelyek lehetővé teszik, hogy ne gondolkozzon túl sokat.

Hal
Ma megpróbál egy kis szünetet tartani az elmúlt hét összes eseményétől, és egy kicsit többet szentel magadnak azoknak az embereknek, akiknek jelenléte enyhítő hatással lesz rád. Alig lesz béke egy helyen. Próbáljon megmenekülni a mindennapi dolgoktól egy kedvezőbb és pozitívabb eseménykörbe, amelyet jelenleg csak a barátok között talál.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét